John F. Kennedy University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A John F. Kennedy University amely az első, az egész életen át tartó tanulás iránt elkötelezett egyetemek egyike, kiváló minőségű, megfizethető oktatást kínál Önnek, amely felkészíti Önt a karrier és a közösség fejlődésére.

John F. Kennedy University egy teljesen akkreditált, nonprofit egyetem, amely innovatív és országosan elismert programokat kínál, amelyek segítenek megvalósítani a személyes és szakmai növekedést. Együttműködő tanulási környezetünk kihívást jelent az értelem bővítésére és felkészítésére, hogy hozzájáruljon szakmájához és közösségéhez. A személyre szabott figyelemre összpontosítva erőforrásokat és támogatást nyújtunk tanulmányai során és azon túl, mint öregdiák . A tanulás gyakorlati megközelítése pedig lehetővé teszi, hogy az érettségi előtt alkalmazza és finomítsa készségeit.

Meghívjuk Önt, hogy változtassa meg jövőjét a John F. Kennedy University .

Küldetés, látomás és értékek

John F. Kennedy University célja, hogy innovatív, átalakító és életet elősegítő oktatási élményt nyújtson minden olyan hallgató számára, aki elősegíti személyes és szakmai életének, valamint közösségének fejlődését. Nagyra értékeljük a sokféleséget és az elérhetőséget, a minőséget és az innovációt, az egész ember növekedését és a globális világképet.

Sokféleség

John F. Kennedy University mind a kultúra, mind az eszmék körében meghatározza a sokszínűséget, egy dinamikus koncepció, amely az emberi tapasztalatok változó és egymástól függő jellegét tükrözi. A John F. Kennedy University a Diverzitás Munkacsoporttal, a Diverzitás Akciótervével és a Diverzitás bérbeadásának jegyzőkönyvével elkötelezett a sokszínűség élő kultúrájának megteremtése mellett.

Helyszínek

Kellemes hegy

Address
Ellinwood Way,100
94523 Kellemes hegy, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: