Jose Maria Vargas University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Jose Maria Vargas 1786. március 10-én született La Guairában, Venezuela középső partvidékén. A Kanári-szigetek szülötte Jose Antonio de Vargas és Ana Teresa Ponce fia nagyban hozzájárult szülőföldje történelmi kultúrájához és politikájához, valamint a tudomány és az oktatás területéhez. A Vargast tartós inspirációs forrásnak tekintik az oktatók Venezuelában és szerte a világon. Ellenezte a politikát, a háborút és az erőszakot, és civil és társadalmi tevékenységével az ösztöndíj és a termelékenység modelljévé vált Venezuelában. Úgy vélte, hogy az oktatás a tartós haladás elsődleges mozgatórugója.

Jose Maria Vargas University a Diaz Parra Felsőoktatási Multiplex része, elkötelezett a globális, kétnyelvű szakemberek fejlesztése mellett a világ számára, és olyan oktatás biztosításában, amely elősegíti a pluralizmust, a szolidaritást, a felelősséget, az őszinteséget és az integritást, valamint a Vargas-eszményt. Jose Maria Vargas University , Dél-Florida, USA

Alicia F. Parra Ed. D megalapította a dél-floridai campust, a Vargas Egyetemet. Az oktatás számára ideális Jose Maria Vargas továbbra is formálja és befolyásolja az egyetem tananyagát, oktatását és céljait.

Jose Maria Vargas University a felsőoktatás úttörő intézményének tekinti magát, amely az egyének holisztikus fejlődésére és a kétnyelvű szakemberek kialakítására összpontosít a világ számára.

Jose Maria Vargas University posztgraduális intézmény, amely képesítési, alap- és posztgraduális szintű oktatási programokat nyújt. Az egyetem a kulturális szempontból sokszínű dél-floridai hallgatókat szolgálja, akik egyre népesebb, nemzetközi környezetben élnek és dolgoznak.

Jose Maria Vargas University tudományos és karrier-orientált programokat kínál. Ezeket a programokat kétnyelvű környezetben tanítják. Minden tanulmányi programja között az egyetem célja egy olyan magas színvonalú oktatás előmozdítása, amelynek során a hallgatók elsajátítják a kritikus gondolkodás és fogalmi készségeket, valamint az ismereteket és az interperszonális készségeket, hogy karrierjük során működjenek.

Helyszínek

Pembroke fenyők

Address
10131 Pines Blvd.
33026 Pembroke fenyők, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket