Kennesaw State University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az új KSU

Kennesaw State University egy átfogó egyetemi elismert a vállalkozói szellem, a globális szerepvállalást és a közösségi érzést. Mivel Grúzia harmadik legnagyobb egyetem és az egyik az ötven legnagyobb állami egyetem az országban, Kennesaw Állami kínál több mint 100 egyetemi és posztgraduális fok, beleértve egyre több doktori program. Kennesaw állam elkötelezett válás világszínvonalú felsőoktatási intézmény helyezkedik bővíti tudományos és kutatási küldetések és annak alkalmazási köre a helyi, nemzeti és globális szinten.

Több mint 50 éve, Kennesaw State University már ismert a vállalkozói szellem és a közösségi érzést. Z campusok Marietta és Kennesaw, az egyetem található északra Atlanta mellett, és a külvárosi környezetben hozzáférést az egyik az ország legdinamikusabban fejlődő város. Mivel Grúzia harmadik legnagyobb egyetemi, Kennesaw State több mint 150 egyetemi és posztgraduális fok, beleértve a növekvő doktori program. Által kijelölt tanács Regents Egyetem rendszer Grúzia, mint átfogó egyetemi, Kennesaw állam elkötelezett válás világszínvonalú felsőoktatási intézmény helyezkedik bővíti tudományos és kutatási küldetések és annak alkalmazási köre a helyi, regionális és nemzeti szinten.

Két nagy Intézmények - One World University-osztály

Január 6-án, 2015-ben a tanács Regents a University of Georgia rendszer jóváhagyta a konszolidáció a Kennesaw Állami és Dél-Polytechnic State University. Ez jelenti az USG ötödik és legnagyobb konszolidáció hogy továbbra is elkötelezett a hatékonyság növelése és a hatékonyság, hogy jobban szolgálja a diákok és az állam.

Az új Kennesaw State University ötvözi a két grúz legtekintélyesebb intézmények a felsőoktatásban. Egy átfogó egyetemi, Kennesaw Állami egy hely campus mely a diákok széles spektrumát minőségű tudósok, a növekvő és élénk egyetemi élet, díjnyertes étkezési lehetőségekkel, és a legkülönbözőbb sportos kínálatát. Országosan rangsorolt ​​fokozatot üzleti, mérnöki és az első éves program, valamint a premier tanítás, betegápolás, építészet, tudományos és matematikai programok, az új Kennesaw State University előtt áll, hogy lesz Grúzia mellett világszínvonalú intézmény.

Kennesaw State University - szám szerint

  • Összesen beiratkozás: 33000 (az őszi 2015)
  • Összesen szakok: több mint 150 egyetemi, posztgraduális és doktori fokozatot
  • On-campus ház befogadóképessége körülbelül 5200 és nyolc kollégiumok
  • Száma alumni: több mint 100.000
  • Gazdasági hatás: $ 1200000000 - Board of Regents a University of Georgia Rendszer jelentés 2012
  • Ország képviselteti magát a hallgatói szervezet: 130
  • A diákok részt a folyamatos oktatásban osztályban: 17210
  • Athletic csapat: 18 NCAA Division I, beleértve a foci (ősz 2015)

Kennesaw State University által akkreditált déli Szövetsége főiskolák és iskolák Bizottság kollégiumok odaítéléséről bachelor, master, szakember, és a doktori fokozatot. Kapcsolat az Bizottság kollégiumok 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 vagy hívja 404-679-4500 kérdése van akkreditációjának Kennesaw Állami Egyetemen.

KSU Küldetésnyilatkozat

Kennesaw State University kínál magas színvonalú és hatékony graduális, posztgraduális, folyamatos képzés, és a társ-tantervi programok. Ezek közé tartoznak a tanulási lehetőségek az építészet, a művészetek, az üzleti, a számítástechnika, oktatás, mérnöki és műszaki technológiai, egészségügyi és humán szolgáltatások, kitüntetések tapasztalatok, a humán és társadalomtudományok, interdiszciplináris tanulmányok, vezetői fejlesztés, a természetes és a fizikai tudományok, a külföldi tanulmányi és más kapcsolódó tudományágak. Az egyetem kutatási, ösztöndíjat, kreatív tevékenységek, és a közszolgálati kezdeményezések bővíteni és alkalmazni tudás, hozzájárul a gazdasági fejlődéshez, és javítja az életminőséget a helyi közösségek, Georgia, a nemzet és a világ.

A KSU közösségi értékek nyílt, őszinte, és átgondolt szellemi érdeklődés, innovatív és kreatív problémamegoldás, szakértelmét, az együttműködés, az integritás és az etikus magatartás, tevékeny állampolgárok, a globális megértés, a fenntarthatóság, a kölcsönös tisztelet és elismerést az emberi és kulturális sokszínűség. Az egyetemi közösség igyekszik folyamatosan, hogy fokozza hallgatói sikert, javítani kell az intézményi minőség, és reagál a közönség a felsőoktatás iránti kereslet.

KSU Vision Statement

Kennesaw State University lesz a világszínvonalú átfogó egyetemi elismerésben kiváló oktatás, a felfedezés, az innováció, a technológia és a közösségi elkötelezettség minden szinten helyi és globális. A KSU tapasztalatok képessé tagjai és a diplomások az egyetemi közösség, hogy a látás, képesség, és a bátorságot, hogy átalakítsa a jövőben.

Helyszínek

Kennesaw

Address
1000 Chastain Road

30144 Kennesaw, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok

Marietta

Address
1100 South Marietta Pkwy

30060 Marietta, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok

Programok