Kansas State University Manhattan Campus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nem számít, ha egy régóta professzort, egyetemi diplomát, szenvedélyes hallgatót vagy egy friss szemű gólyát kérdezel. Véletlenszerűen válassza ki a K-állam közösségének tagját, és kérdezze meg tőle, hogy mit jelent vadmacska lenni, és valószínűleg egyszóval válaszol: Család.

A K-Staterek magukat családnak tartják, és ez a hit olyan különböző beavatkozásokon tükröződik, mint tagjai. A kutatók megoldásokat találnak olyan problémákra, amelyek meg tudják menteni az életet a világon félúton, és a diákok szombat reggel együtt közösen szolgálnak együtt. A Wildcat-rajongók ezrei csomagolják a stadionainkat, amelyek együtt hangosan kiabálnak, és vezetésünk olyan módon vezet minket, amely megfelel a földtudományi egyetem kötelezettségeinek.

Valójában ezeket a kötelezettségeket családi értékeinknek tekinthetjük, és sokféle módon teljesíthetjük ezeket a vadmacska utat. Meghívjuk Önt, hogy jöjjön össze az utazásra, mert a K-State családban mindig van még egy hely.

A K-State fő campus a "Kis almában" ül, és élénk egyetemi város hangulatában rejlik.

A manhattani campus több mint 2320 hektáron terül el, ideértve a mezőgazdasági és kutatási létesítményeket is.

Manhattan lakossága több mint 56 000, és nagyszerű kapcsolatokkal rendelkezik a K-State családdal.

Ez a campus Fort Riley szomszédságában található, egy hatalmas hadsereg-létesítmény mellett, és számos katonai célú projektben működik együtt.

Az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériumának nemzeti bio- és agro-védelmi létesítményét az egyetem szomszédságában építik.

Helyszínek

Manhattan

Address
66506 Manhattan, Kansas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket