Kent State University - College of Business Administration

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Kenti Állami Egyetem Gazdasági Főiskoláján. Itt megtalálja a legjobb egyetemi, posztgraduális, ügyvezető, kutatási és ismeretterjesztő programokat az üzleti életben nemcsak Ohióban, hanem az egész országban és szerte a világon.

A kiválóságra törekszünk minden tevékenységünk során, és ez az elkötelezettség programjaink és az üzleti közösséggel fennálló partnerségünk erősségében mutatkozik meg. A Vállalkozói és Üzleti Innovációs Központ ad otthont, amely továbbra is minden évben beindítja a hallgatói vállalkozásokat az északkelet-ohiói vállalkozói ökoszisztémába régiónk gazdaságának növekedése érdekében. A Global Management Center és az Egyesült Államok Kereskedelmi Szolgálata közötti partnerség megalapította a Főiskolán található amerikai exporttámogatási központot, hogy fokozza az ohiói északkeleti vállalkozások exportkapcsolatát és globális üzleti tapasztalatokat szerezzen az üzleti hallgatók számára. Az Információs Rendszerek Központja a legmodernebb technológiát hozza tantermeinkbe, és támogatja az olyan kezdeményezéseket, mint a The TechHelp Service & Repair Center, hogy technológiai szolgáltatásokat nyújtson a kenti egyetem számára.

Az újonnan induló vállalkozásoktól kezdve a sokszínűség vállalati testületekre gyakorolt hatásának felfedezéséig úttörő oktatóink képezik az üzleti vezetők következő generációját, miközben új ismereteket teremtenek a mai vállalkozások kiemelkedő elősegítése érdekében.

Végül, a Főiskola globális kapcsolatban áll a nemzetközi partnerségek és a külföldi oktatási kínálat széles skálája révén; valamint több mint 100 országhoz kötődő oktatók, hallgatók és öregdiákok. Meghívom Önt, hogy fedezze fel mindazt, amit a Gazdasági Főiskola kínál és ígéretünkben osztozik - Kentől, a világtól.

Helyszínek

Kent

Address
East Summit Street,800
44240 Kent, Ohio, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket