Kent State University - College of Public Health

Bevezetés

Hivatalos Leírás

PÁLYÁK A KÖZegészségügyben

A Kenti Állami Egyetem Közegészségügyi Főiskolája felkészíti a hallgatókat a mai legizgalmasabb egészségügyi területek karrierjére: sürgősségi menedzsment, betegségek kivizsgálása, egészségügyi szolgáltatások igazgatása, munkahelyi egészség és biztonság, környezeti kockázatértékelés, globális egészség és még sok más. Olyan akadémiai programokat kínálunk, amelyek " Pathway a közegészségügyi karrier felé" biztosítják a hallgatók számára a pályafutásuk minden szakaszában, a belépéstől és a középszinttől kezdve a felső vezetésig vagy a haladó kutatóig.

KÜLFÖLDÖN TANULNI

A hallgatók világszerte tapasztalhatják a közegészségügyet Genfben, Svájcban, Kolumbiában, Argentínában és más nemzetközi helyszíneken. Megtanulhatja a világ minden tájáról érkező szakértőktől, és saját tapasztalatai alapján tapasztalhatja meg, hogyan változik a közegészségügy a világban.

KAR

Karunk az Egyesült Államok legjobb egyetemein végzett képzést, és több éves tapasztalatot hozott velük az osztályterembe és a laboratóriumba. Örömmel fogadják a hallgatókat, hogy végezzenek velük együtt olyan élvonalbeli kutatási projekteket, mint például a kábítószer-fogyasztás megelőzése, a környezeti betegségek, az egészségügyi műveltség és az egészségügyi rendszerek megváltoztatása, az erőszak megelőzése, a sérülések megelőzése és a sportos sérülések, a krónikus betegségek megelőzése és még sok más egyéb terület. izgalmas kutatási témák.

Helyszínek

Kent

Address
Hilltop Drive,750
44240 Kent, Ohio, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: