King's College - Pennsylvania, USA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A King's College rólad szól.

Végül is Ön az oka, hogy itt vagyunk. Arra törekszünk, hogy hozzon létre egy személyes, barátságos környezetet, amely megadja az eszközöket a sikerhez, amíg itt vagy, és jóval a diploma megszerzése után. Szigorú tanfolyamokat, versenyképes sportokat és számosféle tevékenységet talál olyan könnyedén, mint támogató tanárokat, lenyűgöző edzőket és barátokat az élet során.

A King's College az értékekről szól.

A King's egy katolikus, átfogó művészeti hagyományokkal foglalkozó kollégium, amelyet 1946-ban alapított a Szent Kereszt Kongregáció a Notre Dame Egyetemen. Akkor, amikor belépsz az egyetemen, meg fogja érezni a meleg, barátságos hangulatot; észreveszi a kifogástalan környezetet és a lenyűgöző létesítményeket; otthon érezheti magát kényelmes, városi környezetben. A King's Főiskola otthontól távol van - egy olyan hely, amely egy életre túlzsúfolja az értékeket.126906_17980-20191126-154946-Leoaddedsky.jpg

A King's College a lehetőségekről szól.

Osztályon átlagosan 18 hallgató vesz részt, amely elősegíti a dinamikus, személyes környezetet, hogy kapcsolatba léphessen a tanárral és az osztálytársakkal, hogy akadémiai, társadalmi és szellemi sikereket érjen el. A King's College az életedben az iskola.

A King's College a legjobbok közé tartozik.

USA hírek

Az akkreditációink köteteket beszélnek.

Akadémiai programjaink nem csupán tiszteletet kapnak; nemzeti elismerést is kapnak. A William G. McGowan Business School az ország mindössze 53 egyetemi hallgatója, akik az AACSB-International akkreditációt kapnak a The Association to Advance Collegiate Schools of Business számára.

Pozitív bizonyítékként ugyanolyan sikert várunk el intézményünktől, mint a hallgatóinktól.

Nem csupán a kiválóság hagyományát kínáljuk.

Kínáljuk a Notre Dame Egyetemen a Szent Kereszt Gyülekezetében gyökerező közösség erejét. Amikor egyetemen lépsz, megtapasztalja gondoskodó, ápoló környezetünk melegségét.

A hit és a bizalom alapelvein vezetünk.

A King's 1946-ban alakult a bányászok és a malommunkások fiainak oktatására. Bár sok minden megváltozott az évek során, a mai napig továbbra is elkötelezettségünk a szilárd alapok megteremtése mellett a szabad művészet területén, valamint a professzionális eszközök mellett számos területen sikeres karriert élvezni.

Minden vallású és hátterű hallgató részesül egy olyan tantervből, amely ugyanolyan az elmere összpontosít, mint a lélek.126907_17980-20191126-154941-Campusaerialnew2014.jpg

Küldetés

A King's College katolikus felsőoktatási intézmény, amelyet a Szent Kereszt Gyülekezet animál és irányít. King kiválóságát követeli az oktatásban, a tanulásban és az ösztöndíjban egy szigorú alaptanterv, a szabad művészetek és tudományok főbb programjai, a nemzeti szinten akkreditált szakmai programok az egyetemi és a posztgraduális szintű képzés területén, valamint személyes figyelmet fordít a tápláló közösségben a hallgatók képzésére.

Látomás

1946-os alapítása óta a King's a Szent Kereszt elkötelezettségének szentelte azt az ideát, amely a lelkek és a szívek lelkesedésével átalakítja a remény közösségeit. A Főiskola elkötelezettsége a hallgatók iránt a tantervben és a tantervekben egyaránt kifejezésre juttatja a szolgáltatást, a gondolkodást és a vezetői készségek ápolását. A neve Krisztus király, akit példaként tanított és szeretet uralkodott, a nevének példájából és ihletéséből inspirálta a King forma diplomáját, aki minden ember velejáró méltóságát meghódítja, és tehetségeit és szakmai készségeit mozgósítja a közjó szolgálására. Az alapító elnök szavaival: "King's nemcsak azt megtanítja a hallgatóknak, hogyan kell megélni, hanem hogyan is élni."

Helyszínek

Wilkes-Barre

Address
133 N River St
Wilkes-Barre, Pennsylvania 18711

Wilkes-Barre, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket