Lehigh University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Lehigh-ről

Élénk, dinamikus campus közösség

A Pennsylvania gyönyörű Lehigh-völgyében található Lehigh az ország egyik legkiválóbb magánkutató egyeteme. Tudományos szigor, vállalkozói gondolkodásmód és együttműködési lehetőségek révén kihívást jelentünk hallgatóinkra, hogy a jövő vezetőivé váljanak.

Vitathatatlanul Lehigh

Több mint 150 éve Lehigh szemmel látja a jövőt, újradefiniálva, hogy mit jelent az út minden lépése.

Üdvözöljük a Művészeti és Tudományos Főiskolán

Lehigh legnagyobb és legkülönfélébb kollégiumaként otthont adunk a társadalomtudományoknak, a művészeteknek, a humán és a természettudományoknak. 1884 egyetemi hallgatóval, 342 végzős hallgatóval, 270 teljes munkaidős oktatóval és 90 hivatásos alkalmazotttal nagyságrendben összehasonlíthatók és a liberális művészeti főiskola intimitását kínáljuk, ugyanakkor kihasználhatjuk a kutatási egyetem forrásait. Karunk kiváló tudósok, művészek és írók, nemzeti és nemzetközi szinten elismert területük vezetői, akik elkötelezettek az oktatás és az ösztöndíj integrálása mellett az innovatív, dinamikus tantervekbe, intellektuálisan ösztönző környezetben.

Egyetemi és posztgraduális programjaink felkészítik a hallgatókat a világ komplexitására, amelyet felfedezéskor felfedeznek, ahol versenyképes jövőképeket és értékeket találnak, amelyeket meg kell érteniük, és amelyekre hatékonyan kell reagálniuk. A főiskola az erőteljes párbeszéd tere. Képzzük a hallgatókat a változások előrejelzésére és vezetésére, a kihívások lehetőségekre való felfogására, a tudás cselekvésre váltására és a világ változásainak megváltoztatására. Arra törekszünk, hogy maximalizáljuk a hallgatói növekedést és fejlődést, miközben az egyént az emberi kultúra és a természeti világ tágabb kontextusába helyezzük. Tantermeink négy falon túlmutatnak a szélesebb közösség és a világ minden tájáról érkező országok számára.

"A törekvéseitől függetlenül, a Művészeti és Tudományos Főiskola programjai kihívásokkal telik fel a feltételezéseivel, kibővítik képességeidet és bővítik kilátásait."

Lehigh University College of Arts and Sciences

Fedezze fel világunkat. Fedezze fel magát.

A Művészeti és Tudományos Főiskolán a hallgatók egész életen át tanulnak, nőnek, megosztják ötleteiket és fejlesztenek egy irányt. A főiskola olyan tanulási környezetet biztosít, amely bevonja a hallgatókat azokkal a karokkal, akik a tudományterületük intellektuális fejlődését mozgatják. Az ön törekvéseitől függetlenül, a Művészeti és Tudományos Főiskola programjai kihívást jelentenek a feltételezéseidre, kibővítik képességeidet és bővítik kilátásait. Legyen része egy egész életen át tartó tanulási környezetnek, amely új akadémiai útvonalakat, új személyes útmutatásokat és folyamatosan növekvő lehetőségeket kínál Önnek. Függetlenül attól, hogy elősegítse karrier céljait, új horizontot találjon, vagy táplálja a lelkét, fedezze fel azokat a programokat, amelyek vonzzák, gazdagítják, tájékoztatják, kihívják és inspirálják.

A sokféleség fontossága

A Művészeti és Tudományos Főiskola tudósok és oktatók közössége, akiknek szenvedélyük van a tudás iránti törekvés és a világ megértésének kiterjesztése iránt. Arra törekszünk, hogy az oktatók, az alkalmazottak és a hallgatók közösségét tükrözze a társadalom egésze. A sokszínűség az akadémiai kiválóság kritikus eleme, és nélkülözhetetlen az oktatásban és a kutatásban folytatott kettős küldetésünk teljesítéséhez. A legjobban akkor tanulunk, amikor más nézőpontokkal, tapasztalatokkal, hiedelmekkel és nézetekkel vannak kitéve. Ez a legkönnyebben egy gazdagon változatos környezetben valósítható meg. A mai világ összekapcsolt és kölcsönösen függ. Az életben a legsikeresebbek akkor, amikor átfogjuk és megünnepeljük a társadalom minden tagjának tehetségét és képességeit. Erőteljesen, de tiszteletteljesen feltárva különbségeinket és közös vonásainkat, elősegítjük a megértést és a civil társadalmat.

Ezen a weboldalon rengeteg információt közöltünk a kollégiumban vagy a Lehigh Művészetek és Tudományok életében. Hivatkozásokat talál tanszékeinkhez és a sok interdiszciplináris programhoz és kutatóközponthoz, amelyek egyaránt bevonják a karokat és a hallgatókat. Remélem, hogy felfedezi és felfedezi a Művészeti és Tudományos Főiskola kínálta lehetőségeket.

Robert A virágok
Herbert és Ann Siegel Dean
Művészeti és Tudományos Főiskola

Lehigh University Linderman Library

Helyszínek

Betlehem

Address
Lehigh University,
College of Arts and Sciences,
9 West Packer Avenue

PA 18015 Betlehem, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket