Loyola University Maryland College of Arts and Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A jezsuiták alapítója, Szent Ignác vezetéknév "Loyola" mély jelentéstartalmat és történelmet hordoz a jezsuita iskolákban és egyetemeken az egész országban és a világ minden tájáról.

A Maryland-i Loyola College volt az első intézmény az Egyesült Államokban, amely a Loyola nevet viselte, és több mint 150 év alatt a Loyola College név az oktatási kiválóság, a maradandó értékek és az iránti elkötelezettség gazdag és csodálatos történetét jelentette. a szabad művészetek jezsuita hagyománya. Míg az egyetem olyan megnevezést vett fel, amely egyértelműbben rögzíti programjainak jellegét, a "Loyola College" név az egyetem művészeti és természettudományi iskolájában él, amely a jezsuita oktatás szemléletének sarokköve.

A Marylandi Loyola Egyetem küldetése, jövőképe és értékei

A Marylandi Loyola Egyetem jezsuita, katolikus egyetem, amely elkötelezett a Jézus Társaság oktatási és szellemi hagyományai és az egész ember fejlesztése mellett. Ennek megfelelően az egyetem arra ösztönzi a hallgatókat, hogy tanuljanak, vezessenek és szolgálhassanak egy sokszínű és változó világban.

A Loyolánál ez azt jelenti, hogy a tanterv szigorú és a kari elvárások magasak. Az akadémiai tanfolyamok mellett a jezsuita missziót különféle programok és események révén hajtják végre, amelyeket az egyetem különféle tanszékei támogatnak, beleértve a Campus Minisztériumot és a Közszolgálati és Igazságügyi Központot. Loyola célja, hogy a hallgatókat, az oktatókat, a személyzetet, az öregdiákokat és a barátokat előre vezesse az intellektuális, társadalmi és lelki megkülönböztetés vizsgált életének folytatására. E célok elérése során Loyola merész elképzelést állít: hogy a Marylandi Loyola Egyetem a nemzet vezető katolikus, átfogó egyeteme lesz. A teljesítmény mérésének mércéje magában foglalja a kiemelkedő hallgatók beiskolázását; sokszínű és támogató közösség létrehozása; olyan szigorú szellemi légkör kialakítása, amely egyértelműen felkészíti a diplomásokat arra, hogy sikerrel járjanak bármilyen törekvésben; a kar tudományos eredményei; a tudományos kortársak elismerése; az öregdiákok szellemi és szakmai teljesítménye és szellemének nagylelkűsége.

Helyszínek

Baltimore

Address
North Charles Street,4501
21210 Baltimore, Maryland, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket