Loyola University Maryland School of Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Loyolánál többet teszünk, mint felkészítjük a tanárokat. Képzett pedagógusokat formálunk. Elsődleges célunk rendkívül hatékony és etikus oktatási vezetők és változási ügynökök kifejlesztése, akik osztják meggyőződésünket, valamint elkötelezettségünket a társadalmi igazságosság megteremtése mellett az összes gyermek oktatásának javításával, különösen azok számára, akiket a leginkább nem megfelelő rendszer szenved.

Az oktatás és a társadalmi igazságosság iránti elkötelezettségünk egy 450 éves jezsuita hagyományból fakad, amely értékeli a tudományos kiválóságot, az integritást, a szolgálatot, a közösséget és a belátást. Célunk, hogy egész személyeket oktassunk értelemben, tudatban és szellemben, hogy tudással, együttérzéssel és erkölcsi iránytűvel távozzanak innen, hogy utat mutassanak mások előtt. Küldetésünk olyan oktatók felkészítése, akik alapvető változásokat hozhatnak létre egy diák, egy iskola vagy egy rendszer számára.

Az Oktatási Iskola vezető szerepet tölt majd be az oktatók és kutatók felkészítésében, hogy hatékonyan együttműködjenek a városi iskolákkal és közösségi alapú szervezetekkel, miközben együtt dolgozunk a gyermekek, a családok és a közösség életminőségének javításán.

Az Oktatási Iskola küldetése inspiráló oktatás, innovatív ösztöndíjak lebonyolítása és terjesztése, valamint a társadalmi igazságosság gyakorlati megvalósítása az iskolai és közösségi partnerekkel. A tantestület és a személyzet alkalmazza a cura personalisban rejlő elveket, az egész ember gondozását, az átalakító pedagógusok fejlesztésében, akik Baltimore, az állam, a nemzet és a világ sokféle és változó közösségében tanulnak, vezetnek és szolgálnak.

Helyszínek

Baltimore

Address
North Charles Street,4501
21210 Baltimore, Maryland, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket