Loyola University Maryland

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Loyoláról

Loyola University Maryland egy jezsuita, katolikus egyetem elkötelezett a Jézus Társaságának oktatási és szellemi hagyományaival és az egész ember fejlődésével. Ennek megfelelően az Egyetem arra ösztönzi a tanulókat, hogy tanuljanak, vezetjenek, és változatos és változó világban szolgáljanak.

A Loyola-ban az ötletek, amelyek közel 500 éve irányították a jezsuita egyetemeket - akadémiai kiválóság, cura personalis , szolgálat, igazságosság, sokszínűség és integritás - többek között folytatják a diákok számára kínált tudományos, társadalmi és szellemi tapasztalatok megformálását. az általunk követett programok és a velünk körülvevő közösségekkel kialakított kapcsolatok.128674_naassom-azevedo-Q_Sei-TqSlc-unsplash.jpg

Loyola küldetés

Loyola arra törekszik, hogy a hallgatókat mind az egyetemi, mind a diplomások szintjén felkészüljenek az értelmes szakmai szolgálat és a vezetés életére. A Loyola-ban ez azt jelenti, hogy a tanterv szigorú, és a karok elvárásai magasak. A diákok kihívást kapnak arra, hogy megértsék a személyes és szakmai élet etikai dimenzióit, és megvizsgálják saját értékeiket, attitűdjeiket és hiedelmüket.

Az akadémiai tanfolyamokon kívül a jezsuita missziót számos különböző program és rendezvény támogatja, amelyeket különböző egyetemi tanszékek támogatnak.

Jövőkép nyilatkozat

Az együttérzéssel és kompetenciával rendelkező férfiak és nők oktatását, akiket az Isten nagyobb dicsőségének megpróbáltatására vágyott, a Loyola University Maryland tartós törekvését képviseli. Ez az ideális, először a Loyola Szent Ignác, a Jézus Társaság alapítója és egyetemünk névadója, továbbra is irányítja a Loyolát, mert arra törekszik, hogy a hallgatókat, a karokat, a személyzetet, az öregdiákokat és a barátokat vezesse a vizsgált szellemi, társadalmi és szellemi megkülönböztetés.

E célok elérése érdekében Loyola merész látomást tanúsít, amelyet az Egyetem azáltal biztosít, hogy az egyetemi hallgatókat olyan liberális oktatással látja el, amely átalakítja őket, ami biztosítja, hogy a legmagasabb értéket képviseljék a szellemi életre, és megértik, hogy a vezetés és a világnak nyújtott szolgáltatás szorosan kapcsolódik. Hasonlóképpen, a Loyola elismert vezető lesz a diplomás képzésben, amely olyan programokat kínál, amelyek megfelelnek az általa szolgáltatott szakmai és tudományos közösségek igényeinek, inspirálva a végzős hallgatókat a vezetésre, és bátorítják benne azt a tudást, hogy a nagyobb világnak nyújtott szolgáltatás egy szakmai felelősségük teljes mértékű megértése.

Mindezek során Loyola mindenképpen tudatában lesz a jezsuita előírásainak, hogy az oktatás célja végső soron az emberi lélek ápolása.128675_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Helyszínek

Baltimore

Address
4501 N. Charles Street
Baltimore, MD 21210

Baltimore, Maryland, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket