Loyola University New Orleans Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Loyola University New Orleans egy privát, közös oktatási jezsuita egyetem, New Orleans-ban, Louisiana államban. A Loyola College 1904-ben nyitotta meg kapuit, és 1912-ben egyetemként bérelték. A bölcsészettudományok és tudományok területén alapított Loyola innovatív diplomaprogramokat kínál, amelyek felkészítik a hallgatókat arra, hogy értelmes életet éljenek másokkal és mások számára; az igazság, a bölcsesség és az erény után kutatni; és egy igazságosabb világért dolgozni.

A Loyolánál meghatározod, hogy ki szeretnél lenni: szabad gondolkodó, vállalkozó, kockázatvállaló, tudós, kreatív és mindenekelőtt az, ami senki más nem lehet - önmagad. Ez az oktatás lehetővé teszi, hogy többet tegyen, mint átalakítani önmagát; lehetővé teszi, hogy átalakulj magaddá.

Az innovatív egyetemi programok széles választéka mellett a Loyola most 100% -ban online programokat kínál, hogy az elfoglalt, dolgozó szakembereket felkészítse a gyorsan változó piachoz való alkalmazkodásra.

A Loyolából szerzett diplomád felkészít a szakmai sikerekre, és biztosítja az oktatási alapokat, amelyek szükségesek a világ javításához és a jövedelmező karrier kialakításához.

Az amerikai hírek és világjelentés által a Dél 10 legjobb regionális egyetemének elismert Loyola University New Orleans számos szigorú tudományos programot kínál online formátumban. Ezeket az online ajánlatokat úgy tervezték, hogy rugalmasságot nyújtsanak diplomájának elvégzéséhez anélkül, hogy megzavarnák szakmai vagy családi felelősségét. A gyorsított tanfolyamformátumok, az aszinkron órák és a kötelező bejelentkezési idők nem biztosítják, hogy ugyanolyan elismert diplomát szerezhessen, mint a campuson élő hallgatóink, bármilyen ütemben érezzük magunkat.

100% online és igény szerint

Akadémiai és szakmai céljait nagy igényű online programjaink egyikével teljesítheti, amelyek mindegyike teljesen online elérhető.

Helyszínek

New Orleans

Address
Saint Charles Avenue,6363
70118 New Orleans, Louisiana, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: