Missouri Baptist University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

MBU teszi a diákok az utat a sikerhez, hangsúlyozva, hogy fontos a tanulás és szolgáltatás. Minden diák besétál egyetemen lehetséges. Segítünk nekik, hogy mi van belül, és átalakítja azt a fényes jövő. MBU több, mint egy virágzó bölcsészettudományi egyetem. Ez egy olyan hely, ahol a diákok ragyognak.

MISSOURI Baptist University elkötelezettségét DIVERSITY

Missouri Baptist University elkötelezett amellett, hogy egy közösség, amely elismeri és értékeli a rejlő értéket és méltóság minden ember. Missouri Baptist University megerősíti, hogy fontos része az integráció a hit és a tanulás az a felismerés, hogy minden ember teremtetett Isten képmására és méltó tisztelettel és méltósággal. Arra törekszünk, hogy minden diák teljes hozzáférést kapnak az oktatási, szociális és spirituális növekedési lehetőségeket, hogy az egyetem biztosít annak érdekében, hogy a diákok megértsék és értékeljék az egyik egyetem alapvető értékek, amelyek a "társadalmi változás szolgálaton keresztül és a vezetés." Révén tantervek és osztálytermi gyakorlat, az egyetem arra törekszik, hogy fejlessze és ápolják a sokszínűség, mert ez erősíti a szervezet, elősegíti a kreatív problémamegoldás, és gazdagítja mindannyiunkat.

A cél az, hogy bemutassa anyagokat és tevékenységeket, amelyek tiszteletben tartják a különböző csoportok, beleértve, de nem kizárólagosan, a faji, nemi, bőrszín, nemzeti vagy etnikai származás, kor, fogyatékosság képzett, katonai szolgálat, a tanulási különbségek, vagy a társadalmi-gazdasági helyzet.

Helyszínek

St. Louis

Address
Missouri Baptist University
One College Park Dr.

63141-8698 St. Louis, Missouri, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket