Manchester Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Fogadtatás

Ez az én külön megtiszteltetés, hogy üdvözlöm, hogy a Manchester Community College.

MCC elkötelezett amellett, hogy Önnek minőségi élethosszig tartó tanulási tapasztalatokat, amelyek biztosítják az alapot, amit úgy dönt, hogy a jövőben, hogy mely előmozdítja az oktatás, vesz egy új munkát, vagy fokozza a társadalmi és kulturális lehetőségeket.

Sok diák megy át a regionális és országos négyéves főiskolák és egyetemek, mint a Connecticut állami egyetemek, a University of Connecticut, a University of Massachusetts, Trinity College és a Howard Egyetem. Más diákok választhatnak, hogy beiratkozik a speciális programok felkészülni karriert számtalan szervezetek és vállalkozások számára.

A közös tantervi tevékenységek, amelyek a mi klubok és szervezetek, fitness programok és szolgáltatások tanulási lehetőségek, az Ön számára gazdag holisztikus környezetben, ahol folytatni a céljait.

A mi folyton változó tudásalapú gazdaság, a területen a munkaadók velünk dolgozni, hogy testre képzési és oktatási programokat frissíteni inkumbens munkavállaló képességeit.

Van hitel-mentes szakmai fejlődés és gazdagodás tanfolyamok felnőtteknek és különleges érdeke programok a gyermekek és tizenévesek, mint a Junior Kulináris Camp, mérnök That! és Girls átvenni.

Néhány területen lakók jönnek MCC kizárólag élvezze a művészetek, a zene és egyéb kulturális események. És, mint a mi fenntarthatósági törekvéseit, mi is van egy Farmers 'Market helyi termelők és a kereskedők, hogy vonzza több száz ember minden héten.

Tanulás egy útra, hogy megvan a lehetőség, hogy eleget tesz a tudásvágy és az Ön számára új gondolkodásmódot a körülöttünk lévő világot - be tudja tölteni az álmaidat. Ez egy utazás, hogy nincs vége, bár akkor biztosan keresni a jutalom egy bizonyítványt vagy diplomát, ha ez a cél.

Ez a főiskolán. Ez egy olyan hely, ahol akkor formában tartós kapcsolatot, változatos és elkötelezett csoportja, akik osztoznak az érdeklődést a tanulás. Oktatók, alkalmazottak és a rendszergazdák a főiskolán mindig rendelkezésre áll, hogy segítse az ösvényen a céljaid felé. Elsődleges célunk, hogy segít elérni a legnagyobb potenciállal.

Legjobbakat,

Gena Glickman, Ph.D. Elnök

Helyszínek

Manchester

Address
Manchester Community College, Great Path
CT 06040 Manchester, Connecticut, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: