Maine College of Art

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Portlandi Művészeti Negyed szívében található Maine College of Art kínál képzőművészeti alapképzést, képzőművészeti mestert a stúdióművészetben, mesterképzést tanításban, sós diplomát a dokumentumtudományban, valamint a továbbtanulást. felnőttek és fiatalok számára, ideértve a középiskolások számára az Intézmény előtti intenzitást.

A Főiskola egy zászlóshajó áruházat alakított át az egyetem főépületévé, boltíves tantermekkel és stúdiókkal, amelyek éjjel-nappal nyitva tartanak. A Maine College of Art Művészeti Maine College of Art Kortárs Művészeti Intézete szintén a Porteous épületben található, és kritikus regionális szerepet tölt be abban az elkötelezettségében, hogy maine-i és világszerte élő művészek kortárs, provokatív alkotásait bemutassa. A Joanne Waxman Könyvtár Észak-Új-Anglia egyik legnagyobb független könyvtára.

A Maine College of Art egyetemi hallgatók az első évet egy alapítvány fejlesztésével, a másodikat a különféle médiumok feltárásával töltik. Az utánpótlás év elején a hallgatók kijelentenek egy szakot, és a következő két évet a szakterületükön belül dolgozva töltik. Maine College of Art 11 fő szakot kínál a BFA programban: Animáció és játékművészet, Kerámia, Grafikai tervezés, Illusztráció, Fémmegmunkálás és ékszerek, Festészet, Fényképészet, Nyomdaipar, Szobrászat, Textil- és divattervezés, valamint Famegmunkálás és Bútortervezés. A Főiskola egyéni stúdiókat biztosít minden junior és idősebb számára. Maine College of Art egy öt főiskolai szövetség része, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy hozzáférjenek az osztályokhoz és az erőforrásokhoz a környéken.

Helyszínek

Portland

Address
Congress Street,522
04101 Portland, Maine, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: