Manchester University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Manchester University innovatív tudományos és gazdag, gyakorlati oktatást nyújt a hallgatói ismeretek, a személyes növekedés és a jól felkészült vezetők fejlesztése érdekében. Programjaink, versenyképes tanterveink és elfogadó környezetünk csak néhány módja annak, hogy továbbra is fenntartsuk a siker hagyományát. Arra törekszünk, hogy a tanulmányok minden területén széles körű izgalmas programokat hozzunk létre, hogy a hallgatók elérhessék szakmai és személyes céljaikat. Manchester emellett gazdag, magával ragadó tapasztalatokat is kínál, hogy a hallgatók valós világban lehetőséget kapjanak a versenyképes vezetői készségek megszerzésére. Akár az osztályteremben, akár azon kívül, képzett oktatóink és munkatársaink szenvedélyesen tanítanak, mentorálnak és támogatják a diákok sikerét.

Manchester University küldetése és értékei az egyének tiszteletben tartásában és a termelékenységre és együttérzésre ösztönző holisztikus tanulás támogatásában gyökereznek. Minden akadémiai program stratégiai prioritásaink köré épül, hogy támogassa a hallgatók sikerét, maximalizálja a világra gyakorolt hatásunkat és elősegítse az értékes tudományos erőforrásokat.

Manchester gazdag történelme hosszú évtizedek alatt lehetővé tette a mély, misszió által vezérelt növekedést, és jelenlegi vezetőink büszkék arra, hogy fenntartják ezt a siker hagyományt. Különböző erőforrásokra törekszünk a hallgatói igények kielégítésére és a növekedés ösztönzésére, ideértve az erős hitközösséget, az egyetemi rendezvényeket, a hallgatói tevékenységeket, valamint az irodahálózatunkhoz és a támogató szolgáltatásainkhoz való hozzáférést.

Helyszínek

North Manchester

Address
East College Avenue,604
46962 North Manchester, Indiana, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket