Marconi International University - Miami

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Marconi Nemzetközi Egyetem egy innovatív egyetem, amelyet a Floridai Oktatási Minisztérium Független Oktatási Bizottsága engedélyez . Az MIU küldetése a nemzetközi és a hazai hallgatók igényeinek kielégítése, különféle tanulmányi lehetőségeket kínálva számukra egyetemi és posztgraduális szinten, rugalmas ütemezés, folyamatos beiratkozás, online osztályok, virtuális laboratóriumok és szimulációk.

132919_TematicaMBAImagen1200x628.png

Az egyetem jelentős kutatással és innovációval foglalkozik a társadalmi változásokkal és az előrelépésekkel összhangban, előmozdítva az innovatív tanulási módszertan alkalmazását a fejlett technológiai megoldások összevonásával a hagyományos tevékenységekkel, például előadásokkal, műhelyekkel és szemináriumokkal. A kiválóság és a minőség iránti elkötelezettség inspirálja programokat, amelyek felkészítik a hallgatókat a globális változásokkal való szembenézésre és az akadémiai tudásuk sikeres alkalmazására a valós helyzetekben. A Marconi küldetése, hogy innovatív és megfizethető, kiváló minőségű képzési programokat és tanulási lehetőségeket biztosítson mind hazai, mind nemzetközi hallgatók számára, a legújabb technológiák felhasználásával és a hallgatói igények kielégítésével az akadémiai, személyes és szakmai integritás érdekében.

Miért válassza a Marconi International-t?

- Magasan képzett nemzetközi oktatók - angol és spanyol nyelven kínált programok - Támogatási szolgáltatások és karrier-orientált tanácsadás elérése - Osztályonként átlagosan 12 hallgató individualizált gondozással és figyelemmel - Didaktikai támogatás angol és spanyol nyelven a dedikált oktatók és alkalmazottak számára - multikulturális tanulás környezetvédelem - hozzáférés az európai és a nemzetközi egyetemek nemzetközi hálózatához.

Helyszínek

Miami

Marconi International University

Address
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Miami, Florida, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 786-706-5695

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket