Marian University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi az a Marian University ?

Alakult, mint Marian College 1936-ban Kongregáció Sisters of St. Agnes, Marian University egy közös oktatási, Katolikus Egyetem, amely inspirálja a személyes és a szakmai siker egy megnyerő, értékalapú oktatás. Az átlagos osztályméret 15 diák és a tanuló-tanár arány 12: 1, a diákok a Marian University részt vesznek több együttműködő, gyakorlati tanulási tapasztalatok, amelyek lehetővé teszik az integrált osztálytermi elmélet és a gyakorlati munkatapasztalat. Marian University hallgatói jól felkészültek, hogy elkezdhessék az izgalmas pályafutásukat a saját területükön, vagy a szigorú diplomások és szakmai programok befogadására a nemzeten belül.116043_pexels-photo-864994.jpeg

Miért Marian

A Marian University inspirálva, hogy segítsen a sikerben, büszke arra, hogy egy olyan, értékalapú oktatást nyújt, amely megfelel az összes diák igényeinek. A személyes, gyakorlati oktatás biztosítása érdekében a Marian University minőségi oktatási élményt nyújt, különösen a hasonló magániskolákkal és egyetemekkel összehasonlítva.

Marian University 12. helyen állt, mint a „High Lifetime Return of Investment (ROI) Főiskola” az összes nyilvános és magán Wisconsin főiskola és egyetem között az Affordable Colleges Online (ACO) által. A Marian University diplomái a Wisconsin legmagasabb színvonalú iskolái közé tartoznak, akik harminc éven keresztül élvezik a legnagyobb jövedelemnövekedést köztük és nem diplomások között.115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkreditáció és jóváhagyások

Felsőoktatási Bizottság

Marian a felsőoktatási bizottság (HLC), az Egyesült Államok északi középső régiójában található felsőoktatási intézmények regionális akkreditációs ügynöksége által akkreditált. A Marian-t 1960-ban akkreditálták, és 2016-ban újra akkreditálták. A Marian reaktorhitelesítése validálja és értékeli az akadémiai kínálatunkat, a kormányzást és az adminisztrációt, a missziót, a pénzügyeket és a forrásokat.

Az intézményi akkreditáció mellett Mariannak több akkreditált programja van:

 • A Business számos programot akkreditált a Nemzetközi Közgyűlés a Collegiate Business Education számára (IACBE).
 • A Marian University ápolási és mesterképzési programja az ápolási és mesterképzési programban a Collegiate Nursing Education Bizottság által akkreditált.
 • A Szociális Munka Program a Szociális Munka Oktatási Tanácsa (CSWE) által akkreditált.
 • A tanárképzés több, a tanárképzés akkreditációs tanácsának (NCATE) keresztül akkreditált egyetemi és posztgraduális programja.

Engedélyek

Mariannak több jóváhagyása van annak bizonyítására, hogy a diákok minőségi oktatást kapnak. Ezek a jóváhagyások azt mutatják, hogy a program és a működési szabványok rendelkeznek. Marian számos oktatási szövetségben is tagsággal rendelkezik, hogy a diákok minőségi oktatási élményt biztosítsanak.

Állami engedélyezési kölcsönösségi megállapodások nemzeti tanácsai (NC-SARA)

A Marian számos online programot kínál a nem hagyományos hallgató szemszögéből. Akár az összes online tanfolyamot, akár online és szemtől-szembe formátumokat kevered, ugyanaz a Marian University tapasztalata lesz.

Marian tagja az NC-SARA-nak (Országos Állami Engedélyezési kölcsönösségi Tanács). A SARA egy olyan megállapodás, amely „a tagállamok és az USA területei között összehasonlítható nemzeti szabványokat állapít meg az államközi távoktatási kurzusok és programok interstate kínálatára. Célja, hogy megkönnyítse a diákok számára egy másik államban működő postahivatalok által kínált online tanfolyamok megszerzését ”(NC-SARA).

Azok az államok, amelyek jelenleg nem vesznek részt az állami engedélyezési kölcsönösség nemzeti megállapodásában, többek között Kalifornia, Massachusetts és Puerto Rico.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Küldetés és értékek

Küldetésünk és értékeink

Küldetésünk és alapértékeink alapján Marian University elkötelezett amellett, hogy az osztályterületen kívülre is kiterjeszti az oktatásodat, és úgy tervezték, hogy a szívedre és az elmédre külön-külön és értelmes módon befolyásolja. Karunk, munkatársaink és diákjaink - akár hagyományos, akár nem hagyományos, egyetemi, posztgraduális vagy profi - jönnek a Marian University hogy csatlakozzanak egy egész életen át tartó tanulók közösségéhez, akik a közösség oktatásának és szolgáltatásának kiválóságának támogatására koncentrálnak.

Küldetésnyilatkozat

Marian University egy katolikus alkalmazott művészi közösség, amely üdvözli a különböző szellemi hagyományokat. A Szent Ágnes nővérek gyülekezete támogatta a Marian University az egész személy oktatásában. Az igazságosságot és az együttérzést átveszi, és az életet a globális közösség professzionális kiszolgálására és vezető szerepére alakítjuk.

Jövőkép nyilatkozat

A potenciál fejlesztése és az élet gazdagítása tanítással és tanulással - az igazságos és humánus világ szolgálatában.

Vision a cselekvési nyilatkozatban:

 • Marian University , a Szent Ágnes Nővérek Kongregációjának karizmáján alapuló katolikus szabadidős egyetem egy élénk és értékközpontú tanítási és tanulási közösség.
 • A felsőoktatási tapasztalatok megszerzése az egyetemi, diplomás és professzionális diákok számára, Marian University az élet minden területén történő fejlődéshez szükséges képességet: a lelkiséget, az oktatást, a karriert és a másoknak nyújtott szolgáltatást támogatja.
 • Marian University támogatja a tanulókat, mert olyan szigorú oktatásban vesznek részt, amely elősegíti a kutatást és az ösztöndíjat a tanulás és a karrierfejlesztés érdekében.
 • Marian University megőrzi a küldetésvezérelt pénzügyi biztonságot, miközben növeli a megfizethető oktatás biztosítását, még szerény eszközökkel is.
 • Ez a munka az osztálytermekben, online, és még ismeretlen módon történik.

Alapértékei

Öt alapvető értékünk mindent tesz, amit a Marian University csinálunk - az osztályteremben, a másoknak nyújtott szolgáltatásokban és egymás közötti kapcsolatainkban.

Közösség

 • Tiszteletben tartva sokszínűségünket egyénként, bátorítjuk, kihívjuk és ápoljuk egymást, csatlakozunk egymáshoz, hogy közös küldetésünket és jövőképünket teljesítsük.

Tanulás

 • Együttműködő, egész életen át tartó folyamatot folytatunk az igazság keresésére és az ismeretek és értékek elismerésére az egyén, közösségünk és a világ átalakítása érdekében.

Szolgáltatás

 • Aktív szolgálat és szolgálat révén támogatjuk egymást és igyekszünk megfelelni a nagyobb közösség igényeinek.

Társadalmi igazságosság

 • Dolgozunk azon, hogy egyéni és társadalmi változásokat hozzunk létre, amelyek támogatják minden ember értékét, méltóságát és lehetőségeit.

Lelki hagyományok

 • Értékelve Marian katolikus vallási örökségét, tiszteletben tartjuk az egyének szabadságát, hogy felfedezzük a lelki hiedelmek sokféleségét.113235_pexels-photo-901964.jpeg

Helyszínek

Fond du Lac

Address
45 S. National Ave
54935-4699 Fond du Lac, Wisconsin, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket