Marshall University - College of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A kar a Graduate School of Management áll az egyének oktatási háttérrel és tapasztalattal rendelkezik a funkcionális területek üzleti adminisztráció, könyvelés, pénzügy, menedzsment, marketing, közgazdaságtan, emberi erőforrások, az egészségügy, a szervezet kommunikációs, és a jog. A kar, összefüggésben a más karokon a Graduate College, széles skáláját kínálja a posztgraduális oktatási lehetőségeket a férfiak és a nők készítenek fel pályára az üzleti, ipari, munkaügyi, kormány, kórházak, és a non-profit szervezetek.

Akkreditációs

A College of Business által akkreditált AACSB: Az International Association for Management Education (amerikai Közgyűlés a kollégiumi iskolák Business) és a Bizottság a Felsőoktatási Intézmények a North Central Association of főiskolák és iskolák.

Tanúsítvány Programok

Tanúsítvány programok jelenleg kínált tartalmazzák a Graduate Certificate in Business Management Alapítványok.

Szakok

Szakok jelenleg kínált a következők: Master of Business Administration (MBA), Executive MBA (MBA), Master of Science in Health Care Administration (MS), és a Master of Science in Human Resource Management (MS). A legutóbbi mellett a Doctor of Management Practice in Nurse Altatás kell ajánlani egy kiválasztott csoportban a közeljövőben.

Bejárat követelmények

Személyek akarván folytatni a fokozatok MS in Human Resource Management vagy MS in Health Care Administration eljárásrendet kell követnie, és eleget tesznek a feltételeknek a Marshall Egyetem Graduate College-ben meghatározott következő részeiben a katalógusban. Személyek akarván folytatni a mértéke MBA vagy Executive MBA követnie kell a speciális eljárások leírása a következő részekben.

Lemondás a Felvételi vizsga

Egy pályázó az MBA program, vagy akár MS program egy szerzett doktori diplomát egy akkreditált intézmény nem köteles megtenni a GRE vagy GMAT. A kérelmező, a mester fokozatot, köteles megtenni a GRE vagy GMAT.

A terv tanulmányi

A diák és az ő / ő tanácsadója elkészíti a tervet tanulmány is, amely jóvá kell hagynia a félév során, amelyben a tanuló kezdetben regisztrál. A terv megfelelő legyen, hogy megfeleljen az igényeinek a diák az ő / ő választott területen. Ez magában foglalja a speciális kurzusok a diák várhatóan a teljes; és szerint is felsorolja az összes többi program követelményeit, vagy iskolába. Tanfolyamok szerepel a tervben a Study kell azokat megfelelőnek ítélt a kari. Későbbi kérelmek változásokat a tervet kell hivatalosan jóváhagyta az MBA igazgató vagy az Academic Advisor. Bármilyen eltérés a végleges terv tanulmányi és / vagy eltérés közte és a tanuló hivatalos átirat késlelteti érettségi. Bármilyen terve Study-ban elfogadott is érvényét veszti, ha a hallgató inaktív egy évre (kivéve, ha a hivatalos szabadságot).

Grade Point Average szükséglet

A hallgatónak rendelkeznie kell egy 3,0 teljes GPA program valamennyi tanfolyam, nem több, mint két C- a saját programja, Ezen kívül a hallgatónak kell fenntartania 3,0 GPA a Graduate College. Ez a szabvány teljesülnie kell ahhoz, hogy a hallgató diplomás. Ha a hallgató alá ezeket az előírásokat, akkor a hallgató kell helyezni akadémiai próbaidő vagy tárgya lesz elbocsátás a programból.

Átfogó értékelés

Fokú jelöltek ki kell tölteniük egy átfogó értékelést kézhezvételét megelőzően a diplomáját. Az időzítés és formája a hallgató átfogó értékelést kell előzetesen jóvá az igazgató a Graduate School of Management. Az átfogó értékelést általában egy írásbeli lejáratú papírok szükségesek az utolsó, integrált kidolgozásában elért persze, MGT 699, "Business politika és stratégia," vagy MGT 696, "adminisztratív politika és stratégia."

Természetesen beiskolázási politika

Annak érdekében, hogy minden 600-szintű tanfolyam a Graduate School of Management (GSM), a hallgató kell ismerni, hogy a GSM programot. On kivétel alapján, egy diák nem iratkozott be a GSM lehet, hogy csak egy 600- szinten GSM természetesen írásos hozzájárulásával a GSM tudományos tanácsadója, vagy a GSM MBA igazgatója. Együttműködési programok más részlegek által jóvá a GSM igazgató. Ez a felelőssége a hallgató megszerezni ezt a jóváhagyást, mielőtt regisztrálni. Továbbá, a diák meg kell felelnie az adott kurzus előfeltételeit. Diákok, akik megsértik ezt a politikát közigazgatásilag visszavonható.

Helyszínek

Huntington

Address
John Marshall Drive,1
25755 Huntington, Nyugat-Virginia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

AACSB Accredited

Programok

Az intézmény további kínálata: