Marshall University - College of Information Technology and Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A kezdetektől, A Főiskola Informatikai és Egnieering (CITE) már elkötelezett, hogy a szállítás graduális és posztgraduális programok a csúcstechnológiai területeken, amelyek optimalizálják a lehetőségeket diákjaink, és hogy támogassa a növekedést és hírnevét az egyetemi, állami és régió. Ahogy új és a meglévő programok a mérnöki, számítástechnika, és a kapcsolódó műszaki területek, mi ölelés és a becsület Marshall hosszú hagyománya van az oktatás, miközben halad előre olyan ütemben, amely felkészíti a diplomások számára a kihívások és izgalmas lehetőségeket, hogy az előttünk álló egy folyamatosan változó globális technológiai környezetben. Hiszünk abban, hogy az infrastruktúra, az ipar és az innováció a sarokköve a gazdaság, és mi minden, hogy mi is minden nap, hogy ezen törekvések támogatása.

Akár feltárása a web-oldalt, vagy járkál campus, a jelek CITENövekedési nyilvánvalóak. A főiskolai nőtt 500 diák, és a mi oktatók és dolgozók nőttek kell. 2008-ban a kiváltságban volt, hogy nyissa meg a Arthur Weisberg Családi Engineering Laboratories a Huntington campus, A state-of-the-art épület, amely otthont ad az új irodák, tantermi berendezések, és a laborok számára fontos programok akkreditációjának és a jövőbeli növekedés. Jelenleg folyamatban van a Arthur Weisberg Családi Alkalmazott Mérnöki Complex, amely otthont adnak majd az egész kollégium, valamint egyéb programokat.

Szakok

BS in Computer Science BS Mérnöki (BSE) BS in Safety Technology Engineering Transfer Program MS Mérnöki MS Environmental Science MS in Computer Science MS Információs Rendszerek MS Biztonsági MSIN Technology Management Pre-Computer Science Pre-Engineering

Helyszínek

Huntingdon

Address
Marshall University,
One John Marshall Drive

WV 25755 Huntingdon, Anglia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket