Massachusetts Institute of Technology MIT

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A MIT átalakítja magát a jövő alakítása érdekében

A számítástechnika és az AI oktatásának, kutatásának és innovációjának új korszaka

A számítástechnika terén elért haladás meghatározó erő lesz az emberiség története következő szakaszában, talán leginkább a fejlõdési rendszerek kifejlesztésével, amelyek kiegészítik vagy helyettesítik az emberi döntéshozatalt és az érvelést. Ezek a technológiák olyan lehetőségeket kínálnak, amelyeket még nem tudunk elképzelni. Ugyanakkor növelik a közérdek iránti érdeklődést a nagy kérdésekkel kapcsolatos régóta felmerülő kérdések iránt: magánélet, közbiztonság, a munka jellege, a nemzetek biztonsága. Hogyan fejleszti a társadalom az ilyen kérdések jobb és szélesebb körű megértését, és hogyan érkezik-e olyan megoldásokra, amelyek a közjót szolgálják?

A MIT Stephen A. Schwarzman Számítástechnikai Főiskola merész kezdeményezés az úttörő kutatás és az innováció felgyorsítására a számítástechnika területén, mélyrehatóbb tudatosság kialakítása az etikai következményekkel és a társadalmi hatásokkal kapcsolatban, és mindenekelőtt a vezetők oktatása az algoritmikus jövő számára.

Eredet

Az MIT Schwarzman Számítástechnikai Főiskola létrehozását a MIT belül és kívül egyaránt mutató főbb tendenciák motiválják.

Az intézeten belül a nagyokat és a számítástechnikát választó hallgatók száma elérte a történelmi csúcsot. A számítógépes tudomány és más területek, köztük a biológia és a közgazdaságtan között újonnan létrehozott közös társaságok szintén népszerűek. A MIT Schwarzman Számítástechnikai Főiskola lehetővé teszi új és innovatív oktatási programok létrehozását, valamint kulturális, etikai és történelmi tudatú kreatív számítástechnikai gondolkodók és tettesek előállítását, akik technológiát használnak a közjó érdekében - vezetők, akik új technológiai lehetőségeket kínálnak a világnak. emberi értékekre építve.

Hasonlóképpen, a mérnöki és tudományos területeken túlmutató területeken is - a politológiától és a nyelvtudástól az antropológiáig és a művészetekig - a jelenlegi és jövőbeli kutatások számára egyre növekvő lehetőségek rejlenek, hogy kihasználhassák a fejlett számítási ismereteket és képességeket. A kollégium célja, hogy felhatalmazza a kutatókat az ilyen kutatások vezetésére a számítástechnika, az AI területén és a tudományágak széles skáláján. Felfedezéseik kitörölhetetlen nyomot hagynak az oktatásra, a környezetre, az etikára, a tervezésre, a pénzügyekre, az egészségre, a zenére, a gyártásra, a politikára, a biztonságra, a szállításra és egyebekre.

Ugyanakkor a számítástechnikát és az informatikai eszközöket egyre inkább beillesztik a globális gazdaság minden részébe, és a gazdaság digitális része sokkal gyorsabban növekszik, mint az egész.

Ezekre a trendekre építve a főiskola megerősíti a számítástechnikai tanulmányokat és kutatásokat az MIT számos kiválósági területén, és ezekből a betekintésekből alakítja a kutatás és az oktatás számításának irányát.

Vezetés

2019 februárjában az MIT bejelentette Dan Huttenlocher SM '84, PhD '88 PhD 'kinevezését az MIT Schwarzman Számítástechnikai Főiskola alapító dékánjává. Egy tapasztalt építő és új tudományos egységek vezetője, legutóbb a Cornell Tech New York City-ben, a Huttenlocher posztját 2019 augusztusában vette át.

Helyszínek

Cambridge

Address
Massachusetts Avenue,77
02139 Cambridge, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket