Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Syracuse University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Maxwell-i Állampolgári Jogi és Nyilvános Iskola a Syracuse Egyetem otthona az innovatív, interdiszciplináris tanításnak és kutatásnak a társadalomtudományokban, a közpolitikában, a közigazgatásban és a nemzetközi kapcsolatokban. Ez magában foglalja Amerika vezető közgazdaságtudományi posztgraduális iskoláját, amely magasan elismert szakmai végzettségeket kínál a társadalomtudományok fejlett tudományos fokozata mellett; és otthont ad az egyetemi programoknak a teljes társadalomtudományok körében.

Maxwell erőssége nagymértékben a sokszínűségből fakad - a párhuzamos változatos oktatási küldetések, amelyek együtt léteznek és néha keverednek a tető alatt. Például a posztgraduális oldalon a Maxwell otthona a közigazgatás és a nemzetközi kapcsolatok erős mesterképzési programjai, a hagyományos és a midcareer formátumokban. Ugyanabban a tető alatt a Maxwell MA és PhD programokat kínál a társadalomtudományokban, valamint egy innovatív társadalomtudományi doktori programot az egyedülálló, interdiszciplináris érdeklődésű diákok számára. Nincs olyan nagy közoktatási posztgraduális iskola, amely összekapcsolja ezeket a különféle elemeket, ahogyan Maxwell is. (A közgazdász-mesterképzés programja véletlenül az USNews egyik legnépszerűbb MPA programja

Az egyetemisták, akik a társadalomtudományok főbb vagy kicsi szakemberei, ugyanazon a karon élvezik, akik Maxwellt keresik magas rangú kutatási és felsőfokú végzettséggel. Az antropológia, a közgazdaságtan, a földrajz, a történelem, a nemzetközi kapcsolatok, a politikai tudományok és a szociológia, valamint a szakpolitikai és készségorientált közügyek programjain alapképzést tartanak. Maxwell gazdag, meghatározó érdeklődést mutat a demokratikus állampolgárság természetében és mechanikájában a csapat által megtanított MAX tanfolyamok és az iskola új polgári és polgári szerepvállalási főigazgatói. Együtt, elősegítik az interdiszciplináris állampolgári nevelés örökségét a már 90 éves Maxwell Iskolában.

A Maxwell tudósai és hallgatói kilenc interdiszciplináris központon keresztül végeznek széles körű kutatásokat, amelyek mindegyike a közügyek aktuális területeire összpontosul, mint például a társadalmi és gazdaságpolitika, konfliktusok és együttműködés, a közeli wellness, az idősödés, az energia és a környezetvédelem, a nemzetbiztonság és a regionális tanulmányok többek között.

A legtöbb programot egy pár összekapcsolt struktúrában helyezik el, köztük a Melvin A. Eggers Hall, mely 1993-ban nyílt meg, és a Maxwell Hall 1937-ben nyílt meg, és 1994-ben jelentősen felújított. A komplexum kávézó, konferenciatermek és munkaterületek diplomás diákok, és carrel stílusú "grad bays" minden doktori és sok mester hallgatók számára.

A Maxwell egyike a Syracuse Egyetem 12 iskolájának és kollégiumának, egy nagy, átfogó, megkülönböztetett magánegyetemnek, amely New York államban található. A New York-i Syracuse egy kényelmes, közepes méretű város, mely egy nagyvárosi központ kényelmével és csak néhány percnyi vidéki és természeti látnivalótól.

Helyszínek

New York

Address
200 Eggers Hall, Syracuse, NY
New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket