McCombs School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ahol a vezetés elnyerte

Az ország egyik legnagyobb és legelismertebb üzleti iskolája, az Austin-i Texasi Egyetem McCombs School of Business elkötelezett a holnap üzleti vezetői képzésében, miközben megteremti az ismereteit az ipar és a társadalom számára. A ranglisták csak annyit mondanak el, hogy mi teszi McCombokat annyira, de ez jó kezdet. Az ország néhány olyan iskolája közé tartozik, ahol az Egyesült Államok hírnökei évente rangsorolt ​​üzleti területek szinte minden pontján kapják a legmagasabb pontszámot

McCombs oktat több mint 6000 egyetemi, MBA, MPA és Ph.D. a diákok minden évben, ami az egyik legnagyobb kumulatív hatása bármely üzleti iskola a világon. Évente mintegy 2000 szakember vesz részt a vezetők és cégeik számára tervezett egyedi programokban. Ezeket a programokat az első osztályú AT-ben tartjuk

A McCombs School of Business igazodik az egyetem kezdeményezéséhez, hogy új elképzelést folytasson a felsőoktatásban, miközben olyan vezetőket oktat, akik értéket teremtenek a társadalom számára. Vízióunk az, hogy a világ egyik legjelentősebb üzleti iskolájává váljon; az elkövetkező években stratégiai tervünk hét kezdeményezésre fog összpontosítani a cél elérése érdekében.

Oktatási kiválóság

Kérdezd meg McCombs hallgatókat az iskola kedvenc szempontjairól, és mindenképpen a képzettség minőségét és hozzáférhetőségét idézik. A tudásvezetők ezen dinamikus csoportja ismert az üzleti kutatások létrehozásáért (az ország legtermékenyebb kutatóintézetei közé tartoznak) a kihívásokkal és emelkedéssel járó tanítással. A McCombs oktatók nem csak a szokásos üzleti ügyeket fedezik fel, hanem üzleti ismereteket is fejlesztenek.

Központ a kiváló tanításért

Az iskola egyik kezdeményezése a kiválóság oktatása iránti növekvő támogatottság növelése egy olyan intézményi egység létrehozásával, amely támogatja a kari erőfeszítéseket a tanítási hatékonyság növelése érdekében. A kiváló oktatási központ megkönnyíti a kollégák együttműködését formális mentori programokon, egymás közötti kommunikáción keresztül, oktatói tanárokkal és más kezdeményezésekkel.

McCombs tanárképző

A McCombs Oktató Fellows megkülönböztetés jön létre, hogy tiszteletben tartsa a legjobb tanárokat a karon. Jelenleg nyolc tanszék tagjai az Egyetem Megkülönböztetett Tanítók Akadémiájának részét képezik. McCombs szintén vezető szerepet töltött be tapasztalati oktatási lehetőségek, beleértve a 366P Practicum tanfolyamok és a Vezetés Program az egyetemi szinten, a Befektetési Alap és a Marketing és Venture Fellows programok az MBA szinten és az MPA tax practicum.

Társadalmi kihívások

A világ legjelentősebb üzleti iskolái szembesülnek a fontos emberi kihívásokkal és szakértelemmel, amelyek összefogják a kortárs társadalmi relevancia kutatását és programozását. A McCombs School of Business egyedülálló pozícióban van ahhoz, hogy hozzájáruljon a világ két legsúlyosabb problémájának, az energiaellátás és a fenntarthatóság, valamint az innováció és a kreativitás két környezetét érintő párbeszédhez.

A városok, amelyek otthont adnak McCombs oktatási programjai jelentős erősségei a hagyományos és alternatív energiatermelés és termelés. Texas a nemzet vezetője a kőolaj- és földgáztermelésben, valamint a szélenergia-termelésben, és az Austin egy új technológiai központ az energiaellátás és a megőrzés innovatív formáihoz.

Közösség

A McCombs School of Business célja csak egy teljes mértékben elkötelezett és céltudatos közösségben érhető el. McCombs számára ez a közösség magában foglalja a karokat, a személyzetet, a hallgatókat, a jótevőktől és az öregdiákokat.

Ez a campus és az itt tanított és tanulni fogó emberek el fognak csodálni. Diákjaink megosztják az osztálytermet a világ minden részéből származó tehetséges és sokszínű egyénekkel egy olyan kollegiális tanulási környezetben, amelyet egy diák egy "együttműködési versenyként" azonosított. A tanulás az osztályteremben kezdődik, de folytatódik az iskola diákközpontú tanulmányi létesítményeiben a Austin-i Texas Egyetem gyönyörű campusában, a város körül, valamint gyakorlati projekteken keresztül a texasi és a világi cégek számára. Valószínűleg az életedben máskor nem fogsz tapasztalni egy ilyen tökéletes merülést a kiválóság, a tanulás és az élet előrehaladásának környezetében.

A mi városunk

Austin kellemes meglepetés volt az üzleti diákok és a külföldi látogatók számára, de a város nagy időjárása, barátságos légköre és virágzó gazdasága már nem titka. 2010 májusában a Kiplinger nevű Austin

A demográfusok Austin-nak hívják az "Ötletek városa" egy olyan maroknyi amerikai régiót, ahol a vállalkozók, az üzleti vezetők, a művészek és a látnokok új kreatív osztálya átalakítja az amerikai jólét modelljét.

Jól képzett munkaerő, világszínvonalú kutatóegyetem, kedvező üzleti környezet, ésszerű adóstruktúra és kiemelkedő életminőség az öt legfontosabb ok, amiért a vállalatok az Austint választják. Több mint 800 félvezető, energia, számítógép és szoftver cég hívja Austin otthonát. Más iparágak, például a biotudományok, a multimédia, a film, a zene, a logisztika és a forgalmazás jól reprezentálják és növekednek.

Látogassa meg weboldalunkat itt .

Helyszínek

Austin

Address
2110 Speedway, b6000
TX 78705 Austin, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket