Hivatalos Leírás

Mercy College dinamikus, változatos New York egyetemen, amelynek hallgatók egy személyes küldetés: a legtöbbet hozza ki az élet a legtöbbet hozza ki az oktatás.

1950-ben alapították, Mercy kínál több mint 90 egyetemi és posztgraduális képzési és bizonyítvány programok keretében öt iskola: Business, oktatás, egészség és Természettudományi Kar, Bölcsészettudományi és Szociális és Magatartástudományi Intézet. Mercy College támadja kar és a személyzet, hogy a felsőoktatás munka bárki éhes elég keresni egy jobb helyet az életben. Az egyetemen a Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan és Yorktown Heights, az élénk Főiskola kultúra által elszenvedett sokszínű hallgatói szervezet szerte a régióban.

Mercy102

Átalakító Oktatási gyakorlat


Mercy vitatja annak minden graduális és posztgraduális hallgatók, hogy meghaladja a személyes és szellemi elvárásainak. Mercy diplomások a sikert és bizalom egész szakmai és szakmai spektrumok, valamint a hatás vannak azok a közösségek vagy a világon bárhol tanúskodik, hogy felhatalmazó oktatási tapasztalat.

Mercy pezsgő tudományos közösség nagy jelentőséget érték a tanulás az osztálytermen kívül a valós tapasztalatok. Ez a megközelítés az ösztöndíjas ösztönzi a diákokat, hogy alkalmazni, amit tanulnak az osztályban az élet a diploma megszerzése után. Mercy világhírű kar szorosan együttműködik a hallgatók ezek a projektek.

Mercy_York

Mercy elkötelezett az összekötő hallgatók a világ. A Kollégium gazdag hagyománya van a közösségi szolgálat, a "Mercy Hozzáad" kezdeményezés, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy vegyenek részt, és az ólom, a szolgáltatás-tanulási lehetőségeket. Ez tükrözi a Mercy történetét és értékeit szereplő Mercy College tömítés (Inserviendo Consumere, elfogyasztott szolgáltatás).

On-campus események és nemzetközi utazási élmények segítségével a diákok felfedezzék, és értékelik a kultúrák messze otthonról. A diplomások elkötelezett állampolgárok.

Mercy101

A Paktum Advantage


Elkötelezetten támogatja a hallgatók egész oktatás, Mercy College kínál személyre szabott tanulási élményt, amely magában foglalja az Akadémia személyre szabott Achievement Szerződés (Szerződés) programot. PAKTUM egy országosan elismert mentorprogram, amely modellként szolgál hallgatói sikert. www.mercy.edu/ 877-KEGYELEM-GO.

A PAKTUM mentor a lényeg, aki segít eligazodni egyetemi élet. A mentor segít megérteni és alkalmazni a pénzügyi támogatásra, válassza ki a megfelelő nagy, válassza ki és osztályok, nyomon követheti a tudományos haladás, vezetői készségek kialakítása, a föld egy szakmai, és előkészíti az állásinterjúk.

Mercy_ny

A kívánt Campus Környezet


A lélegzetelállító környezetben, a Hudson folyó megkülönbözteti Mercy festői campus a festői Dobbs Ferry. Dobbs Ferry főutcája, pár lépésre a campus, hangulatos éttermek, butikok, üzletek, kávézók és élénk közösségi élet. A Metro-North pályaudvar található az egyetemen, ami New York City hozzáférhető. Érkezik a Manhattan szívében, a Grand Central Station, kevesebb, mint 30 perc alatt. Vizsgáljuk art a MoMA, a tapasztalat Broadway, korcsolya Bryant Park, fedezze opera a Met, elkapni egy játék a Yankee stadionban vagy a Citi Field, felfedezni a Central Park, a Metropolitan Museum of Art és a botanikus kert, és a tapasztalatszerzés, számtalan szakmai és munkalehetőségek.

Mercy másik egyetemen, Manhattan, Bronx és Yorktown Heights, rugalmasságot és kényelmet.Megfizethetőség
Mercy kínálja az egyik legalacsonyabb magán főiskola tandíjemelési a nemzet, és a legkisebb a New York államban. A testület azt is előírja, nagylelkű ösztöndíj csomagokat a nagy eredményt elérő tanulók. Akár a diákok lakó vagy ingázó, akkor felfedezni rengeteg lehetőséget és gazdagító főiskolai tapasztalatok egy része az országos átlagos költsége.

Mission Statement

Mercy_DF1

Mercy College elkötelezett a motivált diákok a lehetőséget, hogy megváltoztatja az életüket keresztül a felsőoktatás kínál bölcsészettudomány és szakmai programok, személyre szabott, magas színvonalú tanulási környezetek, így készül a diákok, hogy csatlakozzanak jutalmazása pályára, hogy továbbra is a tanulás egész életük és cselekedni etikailag és felelős a változó világban.

MercyMission
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Mercy College

Mester Az Emberi Erőforrás Menedzsment Megtanulják, hogyan kell fejleszteni és kezelése az üzleti csapat for-profit és non-profit szervezetek. ... [+]

MS in Human Resource Management

Megtanulják, hogyan kell fejleszteni és kezelése az üzleti csapat for-profit és non-profit szervezetek.

Légy humán erőforrás szakember. Ez az, amit a Master of Science fokozatot Human Resource Management célja, hogy csinálni. Majd megtanulják, hogyan kell kezelni és fejleszteni csapatok az emberi erőforrások az üzleti életben, az ipar és a non-profit szektorban.

Műsorinformációs

Cél

A Master of Science in Human Resource Management célja, hogy felkészítse a vezetők, hogy ténylegesen részt vegyenek a menedzsment és az emberi erőforrások fejlesztése az üzleti és ipari. A program ad utasítást, hogy felkészítse a tanulókat a pályára szakemberek a humán erőforrás-gazdálkodás; kínál elméleti háttér, fogalmak és készségek a már a területen annak érdekében, hogy ezek fokozhatják a pozíciók és elősegítik ezek fejlődését a szakmán belül; és bemutatja a alkalmazás-orientált, valós középpontjában azok számára, akik építeni fejlett irányítási készségeket. Felvételi követelmények Lásd az általános követelményeket a felvételi és érettségi a Graduate Felvételi részt ebben a katalógusban. Elvárások a Graduate... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online New York Dobbs Ferry
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Az iparág gyorsabban nő, mint bármely más, a program segít megvédeni a digitális világban életünket is függ. Mert hősök íróasztal munkahely! ... [+]

Mert hősök íróasztal munkahelyek

Az iparág gyorsabban nő, mint bármely más, a program segít megvédeni a digitális világban életünket is függ.

A mai világban semmi sem fontosabb, mint a megszerzése a korszerű oktatás és a készségek, hogy megvédjük a személyes adatok. A vállalatok, önkormányzatok, rendvédelmi és az egyének minden szembe a növekvő bonyolultsága mi egyre inkább összekapcsolt világban, és annak szükségességét, hogy mind a biztonsági adatok és készüljünk a legrosszabbra. A munka az MS számítógépes biztonság program elkészíti Önnek a karrier a kormányzati ügynökség, a bűnüldöző, magáncégek, a kórházak, az egészségügyi szervezetek és vállalatok.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online New York Dobbs Ferry Yorktown Heights  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Tanuld meg kezelni és vezetni a mi 1 éves mesterképzésre Mester, mit vesz, hogy egy élvonalbeli vezető a mai gyorsan változó üzleti világban. ... [+]

Tanuld meg kezelni és vezetni a mi 1 éves mesterképzésre

Mester, mi kell ahhoz, hogy egy élvonalbeli vezető a mai gyorsan változó üzleti világban.

A Master of Science in Szervezeti vezetés (MSOL), és máris készen áll erre a folyton változó világban. Kedves oktatók ötvözik éves tapasztalat az ipari vezető készségek és ismeretek annak érdekében, hogy a hallgatók a képességek, amelyekre szükségük van, és megkülönböztetni magukat a választott szakma.

A MSOL program biztosít a hallgatók számára lehetőséget, hogy bizonyítani a kezdeményezést, és azonnal alkalmazni a tanulás dinamikus, valós helyzetekben a szervezeten belül. A vállalati kohorszok, a tananyag további testre, hogy biztosítsa a közvetlen összefüggést a szervezeti kezdeményezéseket és tanulással. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online New York
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul

We are Mercy College

Mercy College
Address
Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs Ferry, New York, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 877-637-2946
Address
66 West 35th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
1200 Waters Place
10461 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
USA Online, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined