Mercyhurst University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ról ről

Található Erie, Pennsylvania, egy dombon, kilátással az Erie-tóra, a 75 hektáros campusunk az egyik legszebb a régióban. Az angol gótikus építészet elemei az Óváros főiskolai, egyetemi épületei és hallgatói helyiségeinkben.

Élj a mának.

Az alapítóinkat inspiráló szolgáltatási, vendéglátás és vállalkozói szellemek alapjaiban egy Mercyhurst-oktatás ösztönzi az egész életen át tartó szenvedélyek és a nagyobb világgal való kapcsolat kialakítását. A "Carpe Diem" mottónk ihlette karunk és diákunk az innovációt és a vezetői szerepvállalást magában foglalja, hiszen különbséget tesznek a kapuinkon és a világ minden táján.

Küldetés

Hit és szolgálat egy Mercy Egyetemen

"A mi időnk nők és férfiak öröme és reménye, bánata és szorongása, különösen azok, akik szegények vagy bármilyen módon szenvednek, a Krisztus követőinek öröme és reménye, bánata és fájdalma is. Semmi sem igazán ember nem talál visszhangot a szívükben… Ezért a keresztények ápolják a mély szolidaritás érzését az emberi fajral és annak történelmével. " (Gaudium et Spes, Előszó 1)

Az ilyen álmok és valóságok minden katolikus egyetemet bevonnak. Különös figyelmet fordítanak a Mercy egyetemek által alapított Mercy egyetemekre, akik elkötelezték életüket és munkájukat a szegények, betegek és nem tanultak szolgálatára. A Gaudium et Spes-ben kifejezett inspiráció tehát identitásunk és küldetésünk középpontjában áll. A Mercyhurst oktatás célja a diákok életre és az igazságszolgáltatás és a szolgálat vezetőinek létrehozása. A sok társadalmi változás és kihívás idején ez az inspiráció világossá teszi a katolikus Mercy Egyetem sajátosságait.

Inspirációnk a tanulmányi témákhoz vezet, és szemléletünket a tanulás, a kutatás és a tudományos törekvések terén. Az ilyen inspiráció alapja számos tudományos és szolgáltatási programunk társadalmi-igazságügyi dimenziójának. Az ilyen inspiráció valóban egyetemi céljainkat irányítja. Szeretnénk megosztani ezt az inspirációt azokkal, akik a kapuinkon keresztül jönnek, akadémiai kiválóságot, szakmai szakértelemet és reményt teljesítő jövőt keresnek.

A látomásunk

Mercyhurst University arra törekszik, hogy vezető felsőoktatási intézmény legyen, amely integrálja a kiválóságot a szabad művészetekben, a szakmai és karrier-pálya programokban, valamint a regionális és világközösségek szolgáltatásaiban.

Küldetésünk

Katolikus identitásával és Mercy örökségével összhangban a Mercyhurst University olyan kultúrában oktatja a nőket és a férfiakat, ahol a hit és az értelem együtt virágzik, ahol a szabad művészetek szépsége és ereje együtt jár a munka méltóságának és mások iránti elkötelezettségének elismerésével. Magabiztosan a tanuló-kar-kötvények erősségében, az egyetemi közösséget a tanulók képe inspirálja, akiknek az életben és a munkában való választásai lehetővé teszik számukra a mindennapi valóságba ágyazott emberi és szellemi értékek megvalósítását és a szolgálat vezető szerepét a igazságos világ.

Főbb értékeink

Mi vagyunk:

 • Társadalmilag irgalmas, - Mercy visszaállítja az emberi méltóságot, kiterjeszti társadalmi kapcsolatainkat, és felhatalmazza bennünket, hogy könyörületessé tegyünk másokat.
 • Globálisan felelős: - A globalizáció arra késztet bennünket, hogy megtanuljuk, hogyan kell bölcsen kezelni a Föld erőforrásait, és szolidaritást kell tanúsítanunk a különböző népekkel.
 • Együttérzően vendégszerető, - A Mercy vendégszeretet önbevallással kezdődik, üdvözli a különböző hit, etnikai és kulturális hagyományok népeit, és így építi a közösségeket, amelyek túlmutatnak a puszta tolerancián.
 • Intelligensen kreatív, - Nagylelkű, érdeklődő és kritikus szemléletmódok, amelyek támogatják a tudományos közösségben megnyilvánuló kiválóság iránti törekvéseket, ösztönzik bennünket az élethosszig tartó keresésben, ami igaz, jó és szép.
 • Reflektív tudatosság, - Keresztény környezetünk ösztönzi az önvisszaverődést és az emberi viselkedés szemlélését, elősegíti az elme, a test és a szellem egyensúlyát, és végül lehetőséget ad egy erkölcsi iránytű kialakítására az integritás életében.
 • A szolgálat nagykövetei.

Kapcsolatba lépni

A 2008-ban létrehozott Misszióintegrációs Hivatal segíti a Mercyhurst University elnökét az egyetem oktatási missziójának előmozdításában és integrálásában, valamint a missziós nyilatkozatban és a magban képviselt katonaság identitásának és örökségének hitében és értékében. az intézmény értékei. Az iroda munkája sokoldalú, de lényegében arra irányul, hogy az egyetemi közösség minden tagját a diákoktól a tanítványokig oktassák és ösztönözzék a Mercyhurst küldetésének előmozdítására. Mint ilyen, különös gondot fordít a katolikus és szponzoráló Séretek a Mercy hagyományokra és szolgálatra.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Gyors tények

 • A Mercyhurst egy négyéves, katolikus, szabadművészeti egyetem, amelyet a Mercy nővérek alapítottak 1926-ban
 • A Mercyhurst 2012-ben egyetemi státuszt kapott
 • Az egyetemen több mint 59 egyetemi főszereplő (67 koncentrációval), 10 diplomával és 12 diplomával rendelkezik
 • Mercyhurst University 24 változatos sportágat kínál, a Lakers-i csapat 12 női sportban és 12 férfi sportban. A programok közül kettő versenyez az NCAA I. osztályon (férfi és női jégkorong), míg a 21-es csapat a II. A női bowling a Mercyhurst 25. varsity sportjává válik 2019-20-ban
 • A Mercyhurst főbb, 75 hektáros egyeteme Erie-ben, Pennsylvania-ban helyezkedik el. a campus mintegy 100 mérföldre fekszik Cleveland, Ohio és Buffalo, New York és 130 mérföldre északra Pittsburgh, Pennsylvania
 • Akkreditáció: A Pennsylvania Oktatási Minisztérium; A Társadalmi Munka Oktatási Tanács; A Vendéglátás-adminisztrációs programok akkreditációs bizottsága; Nemzeti Tánciskolák Szövetsége; A National Athletic Trainers Association; Az Amerikai Fizikai Terápia Egyesület; A Zenei Iskolák Országos Szövetsége; és a Collegiate Business Educators nemzetközi közgyűlése
 • Nappali tagozatos hallgatók: 300
 • Átlagos osztályméret: 20; Minden tanfolyamot oktatók, nem diplomások vagy tanári asszisztensek tanítanak

Alapképzés

 • 41% férfi, 59% nő
 • A hallgatók mintegy 40% -a katolikusnak számít; számos más vallási hagyomány van jelen
 • Átlagos GPA: 3.41
 • Középső 50% SAT: 1170
 • Középső 50% ACT: 24
 • Földrajzi eloszlás: Pennsylvania, New York, Ohio, 41 másik állam és 46 ország

Érdekességek

 • Amikor Borgia Egan anya meg akarta építeni a főiskoláját, Garson atya azt tanácsolta, hogy építsen "egy dombon" és "víz közelében". Amikor épült, a Mercyhurst az Erie-tó tetejére ült. Az egyetem nevének "Hurst" része tiszteleg a "hegyes erdős területre", ahol a Mercyhurst megtalálta otthonát.
 • A barlangot a Notre Dame Egyetem Grotto után nevezték el és modellezték. A barlangot a nagy depresszió csúcsán építették be, munkanélküliek munkatársai, akik Sullivan atyával dolgoztak, hogy a barlangot megköszönjék a napi leveskonyhának, a nővérek a szegényekért és a munkából.
 • A kápolna lobby számos híres látogatót kapott, köztük a Von Trapp család és az Eleanor Roosevelt.
 • Az első férfi, aki a Mercyhurst Főiskolán végzett, Daniel Burke volt. Ma az egyetem művészeti karának tagja.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Helyszínek

Erie

Address
501 East 38th Street
16546 Erie, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket