Meridian University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Meridian University elkötelezett az emberi fejlődés elősegítésében, a bölcs transzformációs hatás révén a köz- és magánszektor több területén, globális hatással és helyi értékekkel. A Meridian üzleti, pszichológiai, oktatási és átalakító vezetői diplomamunka lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a szenvedélyt összekapcsolják a szolgálatban lévő szakmával a nagyobb társadalmi, kulturális, ökológiai és fejlesztési célokra.

Mindegyik Meridian fokozat a hallgatók számára olyan integrált készségeket és képességeket biztosít, amelyek az átalakító tanulás alapelveire és gyakorlatára épülnek, valamint az egyes hallgatók által választott fokra és koncentrációra vonatkozó következő gyakorlatokkal. A Meridian egyedülálló tanulási modellje lehetővé teszi a hallgatók számára a helyszíni tartózkodási helyek, az aszinkron online tanulás és a vonzó videohívások összekapcsolását egy olyan oktatási útvonal kidolgozása érdekében, amely az életükhöz és a látásukhoz egyaránt megfelel a Meridian saját integrált technológiai platformján keresztül.

A Meridianet a WASC Senior College és az University Commission akkreditálta, és az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma jóváhagyta a szövetségi Student Aid programban való részvételhez. A WASC az Oktatási Minisztérium elismert regionális akkreditátora az olyan iskolák számára, mint a Kaliforniai Egyetem a Berkeley-ben, UCLA és a Stanfordi Egyetem. A Meridian engedélyezhető diplomáit a kaliforniai viselkedéstudományi tanács és a pszichológiai tanács elismerte több mint 25 éve.

"A Meridian University olyan programokat kínál, amelyek egyediek abban a képességükben, hogy a kognitív és a tapasztalati tanulást összekapcsolják."

- Jean Houston, kancellár

girl, young, student

Látás és küldetés: Az átalakuló oktatás

Föld, nem ezt akarsz? Felmerül bennünk, láthatatlan?

Nem az álma, hogy ilyen teljességgel belép nekünk?

nincs semmi kívülünk, amit látnánk?

Mi a legmélyebb célja, ha nem az átalakulás?

Rainer Maria Rilke

Az emberek fejlődése kifejezi a Föld legmélyebb lehetőségeit. A Meridian kifejezés felidézi és szimbolizálja a Földet, az emberek által lakott és elképzelt. A kultúra, amelyet az emberek elképzeltek, sürgősen átalakulásra szorul. A pszichológia, az üzleti élet és az átalakító vezetés szakmái kritikusan hozzájárulhatnak a kultúra átalakulásának jelenlegi lehetőségeihez. Meridian University tanterve integráló megközelítést alkalmaz a szervezetekben, közösségekben és társadalmakban zajló személyes és kulturális átalakulás szempontjából.

Integrált látás irányítása mellett a Meridian University arra törekszik, hogy a vezetõket képességekkel, készségekkel és ismeretekkel oktassa a pszichológia, az üzleti élet és az átalakító vezetõ szakma átalakításához. A bátorság, az együttérzés, az egyértelműség, a lelkiismeret és a megtestesült önismeret vezetői képessége együttesen képezi a szakma és a tágabb kultúra átalakításához szükséges bölcsességet és integritást. A Meridiannél az átalakító tanulás e képességek megjelenését katalizálja, amelyek a kreatív kutatási készségek fejlesztésével és a szakmai ismeretek megszerzésével együtt aktualizálják a Meridian elkötelezettségét az átalakuló oktatás fenntartása mellett.

A Meridian elkötelezettségét a köz- és a szakmai elkötelezettség mellett az Átalakító Tanulás Központja fejleszti.

Amikor a Földet látja a holdból, nem lát ott megoszlást nemzetek vagy államok között.

Valójában ez lehet az új mitológia szimbóluma.

Ez az az ország, amelyet ünnepelni fogunk.

És ezek azok az emberek, akikkel egyek vagyunk.

Joseph Campbell

Az emberi dicsőség a Föld pusztulássá vált. A föld pusztulása most a legnagyobb szégyen és legnagyobb veszély. Ezért minden programot, politikát, tevékenységet és intézményt ezentúl elsősorban annak alapján kell megítélni, hogy mennyiben gátolják, figyelmen kívül hagyják vagy előmozdítják az egymást kölcsönösen erősítő emberi / föld kapcsolatot.
- Thomas Berry

Helyszínek

Petaluma

Address
47 Sixth Street
94952 Petaluma, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket