Meridian University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Meridian University elkötelezett az emberi fejlődés elősegítésében, a bölcs transzformációs hatás révén a köz- és magánszektor több területén, globális hatással és helyi értékekkel. A Meridian üzleti, pszichológiai, oktatási és átalakító vezetői diplomamunka lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a szenvedélyt összekapcsolják a szolgálatban lévő szakmával a nagyobb társadalmi, kulturális, ökológiai és fejlesztési célokra.

Mindegyik Meridian fokozat a hallgatók számára olyan integrált készségeket és képességeket biztosít, amelyek az átalakító tanulás alapelveire és gyakorlatára épülnek, valamint az egyes hallgatók által választott fokra és koncentrációra vonatkozó következő gyakorlatokkal. A Meridian egyedülálló tanulási modellje lehetővé teszi a hallgatók számára a helyszíni tartózkodási helyek, az aszinkron online tanulás és a vonzó videohívások összekapcsolását egy olyan oktatási útvonal kidolgozása érdekében, amely az életükhöz és a látásukhoz egyaránt megfelel a Meridian saját integrált technológiai platformján keresztül.

A Meridianet a WASC Senior College és az University Commission akkreditálta, és az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma jóváhagyta a szövetségi Student Aid programban való részvételhez. A WASC az Oktatási Minisztérium elismert regionális akkreditátora az olyan iskolák számára, mint a Kaliforniai Egyetem a Berkeley-ben, UCLA és a Stanfordi Egyetem. A Meridian engedélyezhető diplomáit a kaliforniai viselkedéstudományi tanács és a pszichológiai tanács elismerte több mint 25 éve.

"A Meridian University olyan programokat kínál, amelyek egyediek abban a képességükben, hogy a kognitív és a tapasztalati tanulást összekapcsolják."

- Jean Houston kancellár

Látás és küldetés: Az átalakuló oktatás

Az emberek fejlődése kifejezi a Föld legmélyebb lehetőségeit. A Meridian kifejezés felidézi és szimbolizálja a Földet, az emberek által lakott és elképzelt. A kultúra, amelyet az emberek elképzeltek, sürgősen átalakulásra szorul. A pszichológia, az üzleti élet és az átalakító vezetés szakmái kritikusan hozzájárulhatnak a kultúra átalakulásának jelenlegi lehetőségeihez. Meridian University tanterve integráló megközelítést alkalmaz a szervezetekben, közösségekben és társadalmakban zajló személyes és kulturális átalakulás szempontjából.

Integrált látás irányítása mellett a Meridian University arra törekszik, hogy a vezetõket képességekkel, készségekkel és ismeretekkel oktassa a pszichológia, az üzleti élet és az átalakító vezetõ szakma átalakításához. A bátorság, az együttérzés, az egyértelműség, a lelkiismeret és a megtestesült önismeret vezetői képessége együttesen képezi a szakma és a tágabb kultúra átalakításához szükséges bölcsességet és integritást. A Meridiannél az átalakító tanulás e képességek megjelenését katalizálja, amelyek a kreatív kutatási készségek fejlesztésével és a szakmai ismeretek megszerzésével együtt aktualizálják a Meridian elkötelezettségét az átalakuló oktatás fenntartása mellett.

A Meridian elkötelezettségét a köz- és a szakmai elkötelezettség mellett az Átalakító Tanulás Központja fejleszti.

Amikor a Földet látja a holdból, nem lát ott megoszlást nemzetek vagy államok között.

Valójában ez lehet az új mitológia szimbóluma.

Ez az az ország, amelyet ünnepelni fogunk.

És ezek azok az emberek, akikkel egyek vagyunk.- Joseph Campbell

Helyszínek

Petaluma

Address
47 Sixth Street
94952 Petaluma, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket