Metropolitan State University Saint Paul

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Fővárosi Állam története és küldetése

A Metropolitan State University 1971 óta elkötelezett a Minneapolis – Saint Paul-i emberek felsőoktatási igényeinek kielégítése mellett. Teljesen akkreditált, átfogó egyetem vagyunk és a Minnesota State felsőoktatási rendszer tagja.

Egyetemi küldetésnyilatkozat

A Metropolitan State University egy átfogó városi egyetem, amely elkötelezett az ikervárosok és a nagyobb fővárosi lakosság felsőoktatási igényeinek kielégítése mellett.

Az egyetem hozzáférhető, magas színvonalú bölcsészettudományi, szakmai és posztgraduális képzést biztosít a nagyvárosi polgárok és közösségek számára, továbbra is hangsúlyozva az alulteljesített csoportokat, beleértve a felnőtteket és a színes közösségeket is.

Az egész életen át tartó tanulás keretében az egyetem az innovatív hallgatóközpontú programok országos hírnevére épít, amelyek lehetővé teszik a különböző háttérrel rendelkező hallgatók számára oktatási céljaik elérését.

Az egyetem elkötelezett a tudományos kiválóság és a közösségi partnerség iránt tanterv, oktatás, ösztöndíj és szolgáltatások révén, amelyek célja egy városi küldetés támogatása.

Egyetemi jövőkép nyilatkozat

A Metropolitan State University, a Minnesota Állami Főiskola és az Egyetemi Rendszer tagja lesz az elsődleges városi, nyilvános, átfogó rendszerű egyetem a Testvérvárosok metropolisz területén, és magas színvonalú, megfizethető oktatási programokat és szolgáltatásokat fog nyújtani hallgatóközpontú környezetben. .

A Fővárosi Állam oktatói, munkatársai és hallgatói tükrözik a terület gazdag sokszínűségét, kulturálisan kompetens és antirasszista tanulóközösséget építenek fel, és rendíthetetlen elkötelezettséget mutatnak a polgári szerepvállalás iránt.

Egyetemi értékek

Kiválóság

Az oktatásnak a legjobbnak kell lennie. Mivel nem csak pénzt fektet be, hanem időt és szenvedélyt is. Ezért kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy innovatív, magas színvonalú oktatási tapasztalatokat nyújtsunk oktatóiktól, akik szakterületük szakértői. Nem csak abban segítünk, hogy diplomát szerezz. Segítünk felkészülni a jövőre.

eljegyzés

Csatlakozunk közösségünkhöz, és aktív szerepet vállalunk a sikerében. Partnerségben vagyunk a környező vállalkozásokkal és szervezetekkel, hogy hallgatóink valódi tanulási tapasztalatokat kapjanak. Erőforrásként kínáljuk magunkat azoknak a helyi csoportoknak, akik a helyi közösség fejlesztésén dolgoznak.

Sokszínűség és befogadás

Ünnepeljük, és minden hangot belefoglalunk a minőségi felsőoktatásba. Nagyra értékeljük a sokféleség minden formáját, tekintet nélkül az etnikai hovatartozásra, vallási vagy szexuális preferenciákra, jövedelmi szintre, tanulási stílusra vagy az akadémiai fókusz területére. Mindenkit örömmel fogadunk. Mindet megbecsülnek.

Nyílt, tiszteletteljes klíma

A diákok jobban tanulnak biztonságos, nyitott és tiszteletteljes környezetben. Itt talál egyet. Arra ösztönözzük a hallgatókat és az oktatókat, hogy folytassanak értelmes beszélgetéseket, amelyek eltérő nézőpontokat és nézőpontokat ölelnek fel. Ezek gazdag tapasztalatokat és egészséges kommunikációs modellt kínálnak a hallgatóknak a karrierjük során.

becsületesség

Az integritás nem egyirányú utca. Tehát bármennyire is elvárjuk, hogy hallgatóink őszinte, etikus magatartást tanúsítsanak, ugyanezt követeljük magunktól is. Átláthatóan működünk. Gondoskodunk arról, hogy minden hang hallható legyen. És felelősek vagyunk a tetteinkért. Nem érdemel kevesebbet.

Helyszínek

Szent Pál

Address
East 7th Street,700
55106 Szent Pál, Minnesota, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket