Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Mezőgazdasági és Természeti Erőforrások Főiskolája (CANR) több mint 160 éve a kapcsolatok kiépítésére, a problémák megoldására és a michigani lakosok és a világ népének igényeinek kielégítésére összpontosít.

Az MSU első főiskolájaként és az ország teljes föld-támogatási rendszerének modelljeként komolyan vesszük a földadási küldetésünket.

A CANR úttörő szerepet játszott a mezőgazdasági és természeti erőforrások kutatásában, az ösztöndíjban és az ismeretterjesztésben. Ma a földhöz juttatott gyökereink nemcsak a történelmünk részét képezik, ezek a gyökerek a jövőnket is képviselik.

1855-ben megalapították Michigan állam Mezőgazdasági Főiskoláját (ma MSU néven), hogy gyakorlati oktatást nyújtson minden állampolgárnak társadalmi osztálytól függetlenül. Ez volt az első felsőoktatási intézmény az Egyesült Államokban, ahol tudományos mezőgazdaságot és oktatott diákokat tanítottak mezőgazdasági termelőknek, mérnököknek, oktatóknak és tudósoknak.

1862. július 2-án Abraham Lincoln elnök aláírta a Morrill-törvényt, amely lehetővé tette a földtámogatási főiskolák létrehozását

Több mint 100 éve az MSU Extension segített Michigan gazdaságának növekedésében azáltal, hogy Michigan lakosait olyan információkkal látta el, hogy jobban kell végezniük a munkájukat, egészséges és biztonságos családokat kell felnevelniük, közösségeiket fel kell építeniük, és felhatalmazzák gyermekeinket a sikeres jövőről való álomra.

Az MSU AgBioResearch több mint 300 tudós munkáját öleli fel az MSU hét főiskoláján: mezőgazdaság és természeti erőforrások, művészet és levelek, kommunikációs művészetek és tudományok, mérnöki tudományok, természettudomány, társadalomtudomány és állatorvos. Ezek a kutatók az egyetemen működő laboratóriumokban és az állam 13 külterületi kutatóközpontjában segítenek megoldani a világ legnagyobb kihívást jelentő problémáit.

Helyszínek

Michigan

Address
48912 Michigan, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: