Michigan State University College of Veterinary Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az állatorvos-tudományi tanfolyamokat az intézmény 1855-ös alapítása óta oktatják az MSU-ban. Az Állatorvosi Főiskolát hivatalosan négyéves, diplomát adó programként hozták létre 1910-ben.

Ma a Főiskola négy orvosbiológiai osztályt foglal magában - mikrobiológia és molekuláris genetika, patobiológia és diagnosztikai vizsgálatok, farmakológia és toxikológia, valamint fiziológia; két klinikai osztály - nagyállat-klinikai és kisállat-klinikai tudományok; két szolgáltató egység - az Állatorvosi Orvosi Központ és az Állatorvosi Diagnosztikai Laboratórium; és számos kutatóközpont.

Az állatorvos doktor szakon kívül a Főiskola állatorvosi ápolói képesítéssel és alapképzéssel, valamint emelt szintű (mester és filozófia doktor) programokkal is rendelkezik.

Az Állatorvostudományi Főiskolának szerencséje van, hogy kiemelkedő oktatói karral rendelkezik, akik mind az állatorvos doktor és / vagy a filozófia doktor diplomával rendelkeznek. Az Amerikai Állatorvosi Orvosi Szövetség által elismert szakbizottságok szinte mindegyike képviselteti magát a karon. Ezen oktatók közül sokan vezetői saját szakterületükön, országos és nemzetközi szinten egyaránt.

Michigan állam régóta elkötelezett az esélyegyenlőség, az igenlő fellépés és a multikulturalizmus iránt. Az Állatorvostudományi Főiskola országos elismerést ért el az alulreprezentált csoportok ösztönzését előkészítő, szakmai és felsőfokú tanulmányok szintjén elősegítő programokban, valamint a karon belüli fokozott sokszínűségért.

Különleges lehetőségek az idő előtti és szakmai hallgatók számára, hogy részt vegyenek a nemzetközi állatorvosi tevékenységekben, tovább bővítik a különböző kultúrák megítélését. Valójában a kollégiumban nemzetközi tapasztalatok és lehetőségek vannak bővelkedve mind az oktatók, mind a hallgatók számára. A kollégiumhoz közel 300 személy vett részt tevékenységekben 36 országban. Különleges adomány biztosítja a hallgatók külföldi utazásának támogatását.

Az állattenyésztés és a társállatok bősége és sokfélesége Michiganben biztosítja a Kollégium számára az ország egyik legnagyobb klinikai és diagnosztikai esetszámát. Az oktatási és kutatási lehetőségeket jelentősen növeli ez a nagy esetszám.

A Főiskola komolyan veszi azt a kötelezettségét is, hogy a klinikai szolgáltatások és az oktatás mellett a társadalom igényeit is kielégítse. A Főiskola szakértelemmel rendelkezik a közegészségügy, az orvosbiológiai és az összehasonlító orvosi kutatások, az ökoszisztéma- és a környezetgazdálkodás területén, valamint a komplex globális élelmiszer-rendszerünket alkotó több szempontból. A Főiskola emellett támogatja a Michigan Mezőgazdasági Minisztérium és az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma által lebonyolított legfontosabb állat-egészségügyi programokat.

Helyszínek

East Lansing

Address
Wilson Road,784
48824 East Lansing, Michigan, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: