Midway University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

* Egyetemünk válasza a Covid-19-re *

Midway University a campus, személyes oktatás és otthoni oktatás folytatását tervezi a 2020-21 tanévre. Az osztályokat 2020 augusztus 17-én, hétfőn kezdjük meg, az eredeti tervek szerint.

Már kiterjedt új irányelveket hajtottunk végre, és a campus módosításokat hajtunk végre a biztonságos távolodás biztosítása érdekében osztálytermeinkben, rezidenciatermeinkben, étkezőtermeinkben, munkaterületeinken, atlétikai létesítményeinkben (beleértve az új Hunter Field House-ot) és más közös területeken.

Bár Kentucky államban jelenleg alacsony, alacsony fertőzöttség mutatkozik, elkötelezettek vagyunk a nemzetközi hallgatók támogatása iránt, és kivételesen online, távolsági tanulási lehetőséget kínálunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudjon az őszi félév online lehetőségéről.

Áttekintés

Midway University Kentucky-ban, Midway-ben található Midway University egy magán, non-profit szabad művészeti főiskola, amelyet 1847-ben alapított Dr. Lewis L. Pinkerton, az Egyesült Államok első iskolájaként árva és hátrányos helyzetű nőket kiszolgálva. Az évek során az iskola fejlődött, és Pinkerton Középiskolává, Midway Junior Főiskolai, Midway Főiskolává és 2015. július 1-jén a Midway University .

Ma a Midway University vezető oktatási lehetőségeket kínál azoknak a férfiaknak és nőknek, akik folytatni akarják továbbképzésüket. A fő campus egyedülálló tanulási, megélhetési lehetőséget kínál a hallgatók számára, akik diplomát szereznek. A Midway egyetemi és posztgraduális programokat is kínál gyorsított formátumban, ahol a hallgatók esti órákban vagy online részt vesznek.

Midway University már régóta ismert a kiválóságáról Kentucky területén és azon túl az üzleti, lovaglás-, ápolási / egészségügyi és tanárképzési programterületeken. Több mint 30 nagyvállalkozóval és koncentrációs területtel rendelkező programjaink megfelelnek a régió munkaerő-szükségletének, és számos üzleti szegmensre alkalmazhatók.

Az egyetemet engedélyezték társult, érettségi és mesterfokozatok odaítélésében.

Magán, liberális művészeteken alapuló intézmény vagyunk, karrier-központú nagyvállalatokkal. Kínálunk hagyományos féléves hallgatói programokat, valamint gyorsított formátumú esti és online egyetemi és posztgraduális programokat. Diákjaink az Egyesült Államok minden tájáról és számos nemzetközi országból származnak. Történetünk egyedülálló az árva nők oktatásának ötlete alapján.

Gyönyörű campusunk 200 hektáros földterületen található, Midway-ben, Kentucky-ban, Woodford megyében, és működő lófarm. Mindössze tizenöt percre a Lexingtontól, campusunk Kentucky nemzetközileg elismert lóországának központjában található, és a világ legteljesebb telivér gazdaságai veszik körül.

Midway, Kentucky egy furcsa, történelmi város, amelyet egy vasúttársaság alapított az 1830-as években. A vonatok továbbra is a városon és a campuson futnak naponta. A Midway belvárosa regionális étkezési célpontként ismert, egyedi butikjaival, amelyek naponta vonzzák a látogatókat.

Midway University minden szemeszterben rendezvényeket szervez a campuson hallgatóink számára, és sokan nyitottak a Midway közösség számára. Minden nyáron a Midway University és a Renaissance Midway egy nonprofit közösségi szervezet ad otthont Francisco's Farm Arts Festival-ra, amely egy zsűri művészeti fesztivál. Évente több mint 5000 látogató érkezik az egyetemen a kétnapos fesztiválon.

Küldetésnyilatkozat

Midway University bevonja és kihívja a hallgatókat az egyéni növekedés, a felelősségteljes állampolgárság és az értelmes karrier elérésére a személyre szabott oktatási tapasztalatok révén. (2018. november 8-án elfogadva)

Jövőkép nyilatkozat

Midway University egy élénk és változatos intézmény, amely elkötelezett az akadémiai kiválóság és az egyéni növekedés mellett.

értékek

Midway University támogatja a keresztény egyház (a Krisztus tanítványai) által megosztott alapvető értékeket, és tükrözi alapítónk, Dr. LL Pinkerton hiteit. Ezek az értékek tartalmazzák:

  • Minden ember méltóságának értékelése
  • Becsületesen és felelősen viselkedve
  • Saját szemlélet a közösség részeként
  • Élő élet globális környezetben
  • Szolgáltatás másoknak
  • Az egész életen át tartó tanulás folytatása

Akkreditáció

Midway University a Déli Főiskolák és Iskolák Szövetsége a Főiskolákon akkreditálta társult, érettségi és mesterfokozatok odaítélésére. Vegye fel a kapcsolatot a Főiskolák Bizottságával az 1866 Southern Lane-n, Decatur, Georgia, 30033-4097, vagy hívja a 404.679.4500 telefonszámot a Midway University akkreditációjával kapcsolatos kérdésekről. (2013. február felülvizsgálva)

A program akkreditációja a következő:

Ápolási programok

Az ADN, BSN és MSN ápolási programokat az Nursing, Inc. (ACEN) Oktatási Akkreditációs Bizottsága akkreditálta, 3343 Peachtree Road NE, Suite 850, Atlanta, GA 30326, Telefon 404.975.5000, Fax 404.975.5020 (www .acenursing.org)
Midway University ADN programját a Kentucky Ápolási Tanács (KBN) hagyja jóvá, 312 Whittington Parkway, Louisville, KY 40222, Telefon 800.305.2042, Fax 502.696.5762 (www.kbn.ky.gov).

Oktatási programok

Kentucky Oktatási és Szakmai Szabványügyi Testület (EPSB), 100 Airport Road, 3. emelet, Frankfort, KY 40601, telefon 502.564.4606, fax 502.564.7080 (www.kyepsb.net).

Egyetemi élet

A Midway hallgatói lehetőséget kapnak egyedülálló egyetemi élmény megtapasztalására. A campuson élve, vagy akár ingázva diákjainknak lehetősége van kis osztályokra és nagyszerű tudósokra, de baráti hálózatot és valódi közösségérzetet is megszereznek. A hallgatók által tapasztalt közelség a tartós barátságok alapjává válik, valamint a kar és az oktatókkal kialakított kötelékek alapjául.

Residence Life

A Midway Residence Life Department egy erőteljes és bevonott közösség létrehozására koncentrál a tanulók számára. Az egyetemen élve őszinte reményünk az, hogy teljes mértékben átvállalja fejleményeit az osztálytermen belül és kívül. A közösségben való élet egyedülálló kihívásokkal jár, de a barátság, a növekedés és a kapcsolat csodálatos haszna lehet. A velünk töltött évek során arra törekszünk, hogy tudományos, társadalmi, személyes és spirituális támogatást nyújtson Önnek.

Három rezidenciacsarnok áll a hallgatók rendelkezésére a campus elhelyezésére: Buster Hall, Belle Wisdom és Pinkerton Hall. Annak érdekében, hogy támogassa Önt, rezidens asszisztensek vannak, akik minden emeleten élnek. Ezek a középiskolai vezetők elkötelezettek és kreatív tevékenységek révén elkötelezték magukat más lakosokkal és az egyetemen. Minden épületben egy hivatásos rezidens igazgató is él, és arra törekszik, hogy megismerje az egyes hallgatókat építési rendezvényeken és egyéni beszélgetéseken keresztül. Itt van az ön állandó asszisztense és igazgatója.

Helyszínek

Félúton

Address
Midway University,
512 E. Stephens St.

KY 40347 Félúton, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket