Ming Chuan University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mint Tajvan legfelső nemzetközi egyeteme, az MCU üdvözli a diákokat a világ minden tájáról. Akár érdeklődik a Kommunikáció, Design, Menedzsment, Technológia, Nyelvek, Törvény vagy Turizmus diplomájától, az MCU egyedülálló világszínvonalú oktatási tapasztalatot kínál. Itt hiszünk abban, hogy kreatív és innovatív globális állampolgárokat építünk ki, akik készek lesznek a holnap világvezetővé válni.

MCU misszió

Az "Egy kulcskoncepció háromféle módon" kifejezésére támaszkodva a Ming Chuan University büszke arra, hogy olyan oktatási környezetet biztosítson, amely a szülők gondozásával, támogatásával és irányításával foglalkozó valamennyi diáknak jár. Mint egy átfogó felsőoktatási intézmény, a Ming Chuan University az elméleti alapú, alkalmazásorientált oktatáson keresztül igyekszik kiválóan oktatni és tanítani, hogy felkészítse a tanulókat a szakmaiság, a csapatszellem és a széleskörű világnézet a nemzetközivé váláshoz.

Elmélet-alapú és alkalmazásorientált oktatás

Oktatási elvünk ragaszkodik az elméleti alapú, alkalmazásorientált oktatáshoz, amely összehangolja a szakmai kurzusokat, a közművelődési kurzusokat (négyéves angol nyelvtanfolyamok és hároméves informatikai tanfolyamok), valamint az általános oktatást, hogy minden diákjaink elméleti, alkalmazásorientált oktatás. Holisztikus oktatást valósítunk meg a diákok karaktereinek ápolására szemináriumokon, érettségi értekezésen, diplomás projekttervezésen, szigorú fegyelmezésen és szorgalmas tanításon keresztül. A diplomások jól versenyeznek társaikkal mind a továbbképzés, mind a foglalkoztatási ráta tekintetében.

Kiváló versenyképesség

Ming Chuan University 11 iskolája van: vezetés, kommunikáció, jog, design, alkalmazott nyelv, informatika, idegenforgalom, társadalomtudományok, egészségügyi technológia, pénzügyi technológia és nemzetközi főiskola. A globalizáció és a tudásalapú gazdaság gyors fejlődésével párhuzamosan az iskolák nemcsak a doktori fokozatokkal rendelkező oktatókat bérlik, hanem az egyetemi interdiszciplináris integrációjukat, a folyamatos fejlődést, a versenyképességet és a társadalmi igényeket is irányítják. E cél elérése érdekében minden posztgraduális iskola és tanszéknek elő kell mozdítania saját szakmai jellemzőit és versenyelőnyét, elő kell mozdítania a tanítás, a kutatás és a szolgáltatás minőségét, és fokoznia kell a diákok kompetenciáját a kar tagsági értékelésén és a rendszeres tanári értékelési pontozásokon keresztül.

Teljes e-learning környezet

A 21. századi informatikai korban a diákoknak gondoskodniuk kell az információk keresésére, elemzésére, feldolgozására és integrálására. A hálózati technológiák alkalmazásának köszönhetően a tanulási környezetben érlelődik a megfelelő technológia. A globális információs hálózaton keresztül történő tanítás eredménye kiváló, és kulcsfontosságú fejlesztés lesz az egyetem számára.

A multi-faced oktatás és tanulás ösztönzésére egyetemünk létrehozott egy teljes e-learning környezetet. A Network Egyetemre való kiterjesztés lehetővé teszi a tanulók számára, hogy tanulmányozzák a tér és az idő korlátait. A hallgatók megismételhetik az oktatási anyagokat online, hogy elősegítsék tanulási eredményüket. A hálózati tanítás lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a tanár és a hallgatók közötti idő- és térkényszerû interakció nélkül is tanulhassanak, ami a hagyományos tanítási mód egyik nagy kihívása.

A hálózatépítés és a csúcstechnológiájú oktatás támogatása érdekében mindkét egyetem tantermét felszereltük e-tantermekké. Továbbra is fejlesztünk online tanfolyamokat a hallgatók számára a tanítás, a kutatás, a szolgáltatás és a diákok versenyképességének javítása érdekében.

Oktatási filozófiák

Ming Chuan University alapította Pao alapító oktatási filozófiáján, többek között:

  1. A szülői gondoskodással, támogatással és útmutatással rendelkező valamennyi hallgató részvétele
  2. Szigorú fegyelem és szorgalmas tanítás
  3. Ösztönözve a tanításban rejlő erőteljes erőfeszítéseket
  4. Megfelelő oktatás elméletben az alkalmazási tapasztalattal
  5. Hangsúlyozva mind a bölcsészettudományok és a technológia

Az egyetem célja a gyakorlati oktatás megvalósítása, ösztönzi a diákokat arra, hogy magukba foglalják a gyakorlatot és az elméletet, hogy azonnal bejussanak a munkaerőbe az érettségi után. A növekvő globalizáció és a globális kínai láz figyelembevételével az egyetem arra törekszik, hogy felkészítse a tanulókat a globális versenyben való részvételre azáltal, hogy integrálják az oktatási elméleteket ebben a kínai intézményben és a tengerentúli partnerekkel. A sikeres oktatási tapasztalatok tanulsága mellett Ming Chuan arra törekszik, hogy jobban ápolja hallgatóit az oktatási filozófia alatt: a globális tudás lokalizálása és a helyi tudás beágyazása a világba.

A kiemelkedő nemzetközi egyetemre való áttérés végcéljának elérése érdekében az egyetem minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy továbbfejlessze minőségi oktatását, és elkötelezze magát a nemzetközi kiválóság terén az oktatásban és a kutatásban.

Oktatási célok

Nemzetközivé

Egy nemzetközi tanulási környezet megteremtése a kar és a diákok világnézeteinek bővítéséhez; a nemzetközi tanúsítványok előmozdítása; folyamatosan figyelemmel kíséri az oktatás világszerte.

A Nemzetközi Oktatási és Tőzsdeosztály és a Nemzetközi Főiskola jó úton haladt a nemzetköziesedési cél felé. A legmagasabb számú tajvani egyetem hallgatói számára az Egyetem kellően demonstrálja erőfeszítéseit a felsőoktatás nemzetközivé válásának elősegítése és az angol tanulókörnyezet kialakítása érdekében.

professzionalizmus

Az ipar-egyetemek együttműködésének hangsúlyozása az elméleti ismeretek és a gyakorlati kompetencia megerősítése érdekében; összpontosítson a szakmai tapasztalatokra és az egyetemi törekvésekre, hogy sokoldalú oktatást és élethosszig tartó tanulási lehetőségeket biztosítson.

Válaszul az egyre növekvő igényű tudományos fejlődésre, az egyetem nagy előrelépést tett az erőforrás-megosztás megkönnyítésében és tehetséggondozó rendszerében. A legfrissebb eredmények közé tartoznak az e-tantermi szolgáltatások és az e-portfólió rendszer a diákok és a kar tagjai számára.

Kiválóság

A szigorú oktatási iránymutatások határozott alkalmazása a felelősségérzet és a csapatszellem ápolására; törekvés a kiválóságra a tanításban, tanulásban, kutatásban és szolgáltatásban.

Ming Chuan University nagy elismerést kapott a minőségi oktatásért. 2009-ben az egyetem a tajvani Felsőoktatási Értékelő és Értékelő Tanács (HEEACT) által szervezett osztályok akkreditációiban az északi tajvani főiskolák és egyetemek körében legmagasabb rangot szerzett. Ezenkívül az egyetem az egymást követõ években elnyerte a MOE "Támogató kiválóság" támogatását.

Helyszínek

Saginaw

Address
Gilbertson Hall, Saginaw Valley State University, 7400 Bay Road, Saginaw
MI 48710 Saginaw, Michigan, Amerikai Egyesült Államok

Taipei

Address
250 Zhong Shan N. Rd., Sec. 5
111 Taipei, Tajvan

Taoyuan

Address
5 De Ming Rd., Gui Shan District
333 Taoyuan, Taoyuan City, Tajvan

Taipei

Address
3F-8F, No.130, Jihe Rd.
111 Taipei, Tajvan

Jinsha Township

Address
105 De Ming Rd
890 Jinsha Township, Tajvan

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket