Mississippi College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mississippi College, amely kötődik a Mississippi Baptist Convention, egy privát, közös oktatási, keresztény egyetem bölcsészettudományi és a tudomány. Mivel a legrégebbi felsőoktatási intézménye a Mississippi, MC régóta elkötelezettség a tudományos kiválóság és az okozta a Krisztus.

Jövőképünk

Célunk, hogy az úgynevezett egyetemi elismert tudományos kiválóság és elkötelezettségét az oka a Krisztus.

Történetünk

Mississippi College-ben alapították 1826-ban, és a legrégebbi felsőoktatási intézménye az állam Mississippi.

Miért MC?

Money Magazine nemrég rangsorolt ​​MC # 12 a listán a "A 20 legjobb magán főiskolák számára Merit Aid" Mississippi College az állam legnagyobb magán egyetem több mint 5000 diák. 1831-ben, MC lett az első koedukált kollégium az USA-ban, hogy megadja mértékben nő. Mississippi College olcsóbb, mint gondolná a mi alacsonyabb tandíjat és nagylelkű ösztöndíj program. MC díjak mintegy 53.000.000 $ ösztöndíjat és pénzügyi támogatást évente. MC kínál több mint 80 egyetemi lehetőségek, több mint 15 posztgraduális képzési programok, első osztályú jogi egyetemre, orvos asszisztens programot, és így tovább. 16: 1 a diák-tanár arány. Látni fogja, hogy bizonyos fokú Mississippi College tartja súlyát a munkaadókkal és ugródeszka, hogy bárhová megy. MC hallgatók szert elfogadását az orvosi egyetemre, több mint kétszerese az országos átlagnak. Közel 100% of Nursing diplomások elhelyezkedni három hónapon belül az érettségi. A nemzetközi misszió Board rangsorolja MC a top 10 iskola, ahonnan a misszionáriusok diplomás és alatt kinevezését. MC diákok önkéntes több mint 30.000 óra évente.

A mi hallgatói szervezet mérete, olcsó a részvétel, és jelentős tudományos hírnevét, MC egy ritka lelet terén a keresztény felsőoktatásban. Célunk, hogy átjárja Krisztus a minden szempontból a mi kultúránk - az osztályban, az egész egyetemi élet, és a szívét a diákok.

Helyszínek

Jackson

Mississippi College

Address
200 S Capitol St,
Clinton, MS 39058

39058 Jackson, Mississippi, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 601-925-3000