Mississippi State University College of Agriculture and Life Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1878-ban Mississippi Állami Mezőgazdasági és Gépészeti Főiskolaként alapított Mississippi Állami Egyetem ma is kiválóan teljesít az oktatás, a kutatás és a szolgáltatás eredeti küldetésében. A mezőgazdaság tanulmányát, amely az intézmény alapja, 1903-ban formálták főiskolává.

A mai Mezőgazdasági és Élettudományi Főiskola (CALS) széles körű lehetőségeket kínál az élet tanulmányozására, 9 iskolát és tanszéket felölelve. Együtt kínálnak 17 szakot és 45 koncentrációt az egyetemistáknak, valamint 17 szakot és 38 koncentrációt a diplomáknak.

A Főiskola 218 fős tanult, tapasztalt karral büszkélkedhet, amelynek közös célja, hogy a hallgatóknak a lehető legjobb oktatást nyújtsák.

Sok osztályon speciális kutatóközpontok működnek, amelyek nagy szövetségi támogatásokat és vállalati finanszírozást vonzottak. A Főiskola szorosan kapcsolódik a Mississippi Mezőgazdasági és Erdészeti Kísérleti Állomással (MAFES) és a Mississippi Állami Egyetem Kiterjesztési Szolgálatához is, amelyek mind az államban, mind azon kívül megosztják tudásukat és megoldásaikat a gazdákkal, üzletemberekkel és kormányzati szervekkel.

Helyszínek

Mississippi State

Address
M Bost Bldg Extension Dr,201
39762 Mississippi State, Mississippi, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket