Mississippi State University College of Forest Resources

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Forest Resources College webhelyén. Nagyon örülök, hogy megragadta ezt az alkalmat, hogy körülnézzen és felfedezze az oktatási, kutatási és szolgáltatási izgalmas programokat, amelyeket az Erdei Erőforrások Főiskolája kínál.

Ha ez az első látogatása, hadd ismertessem meg az Erdei Erőforrások Főiskoláját. 1954 óta több mint 4200 erdészeti, erdészeti termék, vadon élő, halászati és akvakultúra szakos hallgatót szereztünk. Ezek a hallgatók - öregdiákjaink - most állami és szövetségi ügynökségek, erdészeti termékekkel foglalkozó vállalatok vezérigazgatói, magán tanácsadók és vállalkozók vezetői pozícióit töltik be. Az Erdészeti Erőforrások Főiskolája az egyetlen országosan akkreditált oktatási program az államban, amely a természeti erőforrásokkal foglalkozó jövőbeli vezetők oktatására és fejlesztésére irányul.

A Főiskola elkötelezett a hallgatóink szakmai és szellemi fejlődésének előmozdítása mellett. Valóban tudományos közösség vagyunk, amely integrált programok révén elkötelezett az erdő és más természeti erőforrások megőrzése és hasznosítása mellett.

Az Erdészeti Erőforrások Főiskolája magában foglalja az erdészeti részlegeket; vadon élő állatok, halászat és akvakultúra; és fenntartható biotermékek. Négy szakot kínálunk tizennégy opcióval és több száz karrierrel. A Főiskola kutatási ága az Erdő és Vadon élő állatok Kutatása Központ, és szorosan együttműködünk a Mississippi Mezőgazdasági és Erdészeti Kísérleti Állomással. A Főiskola tájékoztatási ága az MSU Extension Service.

Számos programunkat a megfelelő ügynökségek akkreditálták, és számos ösztöndíjat és részmunkaidős állást kínálunk szakképzett hallgatók számára.

A Főiskola küldetése az erdő és más természeti erőforrások kezelésének, megőrzésének és hasznosításának elősegítése, támogatása és lehetővé tétele Mississippi, a Nemzet és az egész világ érdekelt felei számára. Kérjük, szánjon egy percet, hogy átnézze a Főiskola teljes jövőképét.

Remélem, hogy élvezni fogja látogatását. Sok izgalmas programunk van, külön karunk, korszerű létesítményeink és még sok minden más. Ha segíteni tudok, ne habozzon kapcsolatba lépni velem.

Wes Burger

Ideiglenes Dean

Helyszínek

Mississippi State

Address
75 B. S. Hood Road
39762 Mississippi State, Mississippi, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: