Mississippi State University College of Veterinary Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Világszínvonalú jövőkép és előny mindenki számára

A Mississippi State University College of Veterinary Medicine egyedülálló egyensúlyt teremt az állat- és közegészségügy terén végzett világszínvonalú kutatás, a kiváló minőségű tanulási tapasztalatok és az élvonalbeli orvosi ellátás terén, mindezt családias hangulatban.

Szenvedélyünk az, hogy javítsuk az állatok egészségét és jólétét az állatok, gazdáik, az agrárvállalkozás, az orvosbiológiai kutatások és ezáltal a társadalom érdekében. Víziónkat együttérző, világszínvonalú egészségügyi és diagnosztikai szolgáltatások nyújtásával és transzlációs állatorvosi kutatások (padról klinikára) elvégzésével érjük el. Továbbra is megvalósítjuk jövőképünket, részben azzal, hogy befektetünk magunkat a hallgatók és az állatorvosi szakemberek képzésébe, és arra bátorítjuk őket, hogy fogadják el és tartsák fenn jövőképünket. Ezeknek a céloknak az elérésére ösztönöz bennünket az a tudat, hogy elhívásunk javítja a társadalom és az ellátásunkra bízott állatok életét.

Az MSU CVM szakmai tananyag az állatorvos doktori (DVM) doktori képzéshez vezet, amely négyéves tanterv. A Főiskolán kínált posztgraduális programok a kiválasztott szakterületeken az MS vagy PhD fokozathoz vezetnek. 2010-ben kezdtük kínálni az állatorvosi orvosi alapképzési programot, és az első BS végzettségű osztály 2012 tavaszán érettségizett.

Helyszínek

Mississippi State

Address
Wise Center Drive,240
39762 Mississippi State, Mississippi, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket