Missouri Tech

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetésünk

Missouri Tech akkreditált † magán főiskola, amely hangsúlyozza a számítástechnika, az elektronika, valamint a kapcsolódó tanulmányi területen. Küldetésünk, hogy felkészítse a tanulókat a pályára ezeken a területeken azáltal, hogy egy jobb tanulási környezet, amely egyesíti a tankönyv elmélet gyakorlati tapasztalat. Ez a kombináció alakul ki a diákok motivációjának, hozzáállás, és önbizalmat, hogy sikerül.

Jövőképünk

Célunk, hogy a kiváló minőségű, megfizethető, az oktatás és, hogy a diákok, akik valóban érdeklődnek a számítástechnika és az elektronika a lehetőséget, hogy sikerül. Sikerének biztosítása érdekében diákjaink, az oktatók és a személyzet a Missouri Tech hangsúlyozzák a következő öt A.:

Akadémikusok (Knowledge & Critical Thinking) Jelenléti (Responsibility) Attitude (Engineering Attitude = Can Do) Megjelenés (Presence & Confidence) Ambition (meghajtó a sikerhez)

Elveinek alkalmazásával az 5-A, a diákok megszerezzék a képesség és a bizalmat, hogy elemezni és megoldani a technikai nehézségeit elkötelezettségét az oktatók és a személyzet a Missouri Tech öt A. tükrözi a minőségét tudományos programok és a siker a diplomások.

A tagságok

Által akkreditált Akkreditáló Bizottság a Karrier iskolák és kollégiumok üzemre hitelesítették a Missouri Koordinációs Igazgatóság Felsőoktatási Jóváhagyta a Missouri Department of Veterans Oktatási és Missouri Division Szakmai Rehabilitációs Jóváhagyta a munkaerő Befektetési törvény Missouri Tech Katonai Friendly School tagja a

Saint Charles, Missouri, Chamber of Commerce Association of Veterans Oktatási Igazoló Tisztviselők Missouri Association of Private Karrier főiskolák és iskolák Szövetség az információs technológiai szakemberek Institute of Electrical and Electronics Engineers A műszerek, rendszerek, és Automatizálási Társaság Computer Security Institute Karrier College Association Amerikai Tanács Oktatási Missouri Szakmai Egyesülete Missouri Association of Student Financial Aid Professionals St. Louis Regionális Könyvtár Hálózat Microsoft IT Akadémia Program tagja

† Missouri Tech által akkreditált Akkreditáló Bizottság a Karrier iskolák és kollégiumok (ACCSC).

Helyszínek

Szent Károly

Missouri Tech

Address
Missouri Tech,
1690 Country Club Plaza Dr

MO 63303 Szent Károly, Missouri, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 636-573-9300

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: