Missouri University of Science and Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

MISSOURI S&T

Mi vagyunk a Missouri University of Science and Technology - röviden Missouri S&T -, és hosszú ideje a kutatás és az innováció játék élén állunk. Az 1870-ben alapított Mississippitől nyugatra található első technológiai intézmények egyikeként a felfedezés, a kreativitás és az innováció örökségére építünk, hogy felkészítsük és inspiráljuk a mai hallgatókat a holnap nagy globális kihívásainak való megfelelésre.

Küldetésünk

A Missouri S&T integrálja az oktatást, a kutatást és az alkalmazást olyan ismeretek létrehozása és közvetítése érdekében, amelyek államunk számára szolgálnak és segítenek megoldani a világ nagy kihívásait.

A látomásunk

A Missouri S&T a vezető állami technológiai kutatóegyetem lesz a felfedezés, a kreativitás és az innováció területén.

Nevelni fogjuk a kíváncsiságot, a kreativitást és a bizalmat a diplomások iránt. Mi leszünk a választott intézmény azon partnerek számára szerte a világon, akik magasan képzett, tehetséges és vállalkozó szellemű munkaerőt keresnek; innovatív kutatás; releváns oktatási programok, termékek és szolgáltatások; technológia és ötletek korunk nagy kihívásainak megoldására.

Az értékeink

Egész életen át tartó siker

Kivételes értéket adunk hozzá. A Missouri S&T tapasztalatának előnyei messze túlmutatnak a főiskolai végzettségen, az értékes diplomán vagy az örömteli karrieren. Az S&T tapasztalatok felkészítenek egy teljes életre, amelyet a siker bizalma, a kiváló vágy és a tanulás szeretete határoz meg, amely soha nem áll meg.

kreativitás

Újítók vagyunk. A jobb világ felépítése kreatív szikrát, innovatív és vállalkozói szemléletet és kíváncsiságot igényel a világ nagy kihívásainak új megoldásainak felfedezéséhez és feltárásához.

becsületesség

Számon kérjük magunkat tetteinkért. Arra törekszünk, hogy betartsuk a legmagasabb etikai normákat, megbízhatóan és tiszteletben tartsuk magunkat az egész emberiség iránt, és ugyanezeket az elveket ültessük egyetemi közösségünkbe.

fenntarthatóság

Példával élünk. A közvélemény, a ránk bízott pénzügyi források és a környezet gondnokaként minden erőfeszítésünk során hangsúlyozzuk a rugalmas és fenntartható gyakorlatokat.

partnerségek

Remek partnerek vagyunk. Összpontosítunk az érték hozzáadására és a kölcsönösen előnyös partnerségek létrehozására. A mai nagy kihívások megoldásához agilis együttműködésre, csapatmunkára és elkötelezettségre van szükség az érdekelt felekkel mind az egyetemen, mind a nagyobb üzleti, polgári, nemzeti és nemzetközi közösségekben.

Befogadás

Befogadó, barátságos közösség vagyunk. Kreatív tanulási környezet kialakítására törekszünk, amelyet nyitottság, minden ember és perspektíva megértése és értékelése jellemez.

Helyszínek

Rolla

Address
West 13th Street,300
65409 Rolla, Missouri, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket