Montana Tech

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Montana-i Egyetem Doktori Iskola volt a hallgatói preferált intézmény.

A Montanai Egyetem Műszaki Főiskolán erős múltja van a mérnöki, természettudományi és technológiai szakmában, és az elmélet és a gyakorlat kombinációját követi a társadalom változó igényeinek kielégítésére, a felelősségérzet előmozdítására és fejlesztésére, valamint a természeti erőforrások fenntartható használatának támogatására. Iskolánk 1900-ban alakult, a "Kongresszusi törvény" alapján, amelyet korábban a Montana Bányászati Intézetnek neveztek, és a Montana is a törvény alapján jött létre.

Ez a bányaváros Butte városára, Montanára nézve egykor "a világ leggazdagabb hegyének" nevezték. A Montana Egyetem közelében számos szabadidős hely van, mint például történelmi kirándulások, vadászat, horgászat, túrázás, síelés, forró források és nagy parkok és természetvédelmi területek. Az iskolánk legnagyobb erőssége azonban az, hogy a humánerőforrás-fejlesztésre és a tudományos kutatásra szakosodott posztgraduális képzés modellje, és gyakorlati lehetőségeket tudunk biztosítani az egyetemi hallgatóknak és számos területen.

Határozza meg a karrierjét, a sikerét, a sikereit, és folytassa útját a sikerhez, kérjük, csatlakozzon a Montana Egyetem Műszaki Főiskolájához

A Montanai Egyetem Polytechnic Graduate Programja

PhD és Ph.D. az anyagtudományban az interdiszciplináris programhoz - egy interdiszciplináris program, amelyet a Montanai Egyetem (Missura) és a Montana Állami Egyetem (Bozmann City) közösen vezet. A kutatási szakértelem magában foglalja a bioanyagokat, az elektronikát, a fotonikát és a mágneses anyagokat (EPM anyagok), a tárolási, átalakítási és energiatakarékossági anyagokat, valamint az anyagok szintézisét, feldolgozását és gyártását. A projekt a tudomány és a mérnöki tudományok széles körét öleli fel és széles körben alkalmazza az egészségügyben és az orvostudományban, a nanotechnológiában, az energiában, a környezetben és a természeti erőforrásokban. Interdiszciplináris Master of Science / PhD Program - A posztgraduális program által tervezett minden diák és a diákok, hogy elérjék a tudományos, kreatív és szakmai célokat. Ez a projekt alkalmas mérnöki tudományok és tudományok végzős hallgatói számára.

Master of Science (MS) program

Elektrotechnika - Ez a kurzus számos kutatási lehetőséget kínál, mint például a NASA akkumulátor-diagnosztikai műszerezési rendszereinek fejlesztése, a szélturbinák hatékonyságának növelése a hangmagasság-szabályozó algoritmusok segítségével, és a hálózat teljesítményének javítása innovatív vezérlési rendszerek segítségével az áramkimaradások megelőzése érdekében.

Környezeti technika - Ez a kurzus a víz, a szennyvíz, a talaj és a felszín alatti felújítás, a patak helyreállítása, a légszennyezés mérnökei, az egészségügyi kockázatok elemzése és a környezet fenntarthatósága. Ha kiválasztja az „író tézis” diplomát, akkor a legfontosabb kutatási projektek a nanotechnológia, az új víz- és szennyvízkezelési technológiák, a biológiai mintavétel, a szennyezés hatásai, a levegőminőség és a fröccsöntés. Ez a kurzus olyan érettségi tervet is kínál, amely nem ír le dolgozatot.

Általános mérnöki - Kulcsfontosságú kurzusok: "Civil építés" - Strukturális feldolgozás, Geotechnikai kezelés és talaj / szennyvízkezelés, "Gépészet" - Mechanikai erő és berendezések, Energiakutatás, Automatizált gyártás és Nanotechnológia; Hegesztéstechnika - automatizált hegesztés, hegesztés és roncsolásmentes tesztelés.

Földtudomány - Kulcsfontosságú kurzusok: Geokémia - Ásványi termodinamika, szennyezett fajok migrációja a talajban és a vízben, valamint a talajok / biogeokémiai lokalizáció. Geológiai technika / geológia - lejtőstabilitás, numerikus szimuláció és földrengésmérés. Geofizikai technika - Paleoclimate és krioszféra kutatások, kőolaj és bányászati kutatások, neurális hálózatok, adat inverzió, szeizmikus hullám visszaverődés, távérzékelés, vízkészletek értékelése, sekély geofizikai, szerkezeti geológia és radioaktív forrás szeizmológia iskola. Hidrológia / hidrológia: vízminőség és vízellátás, beleértve a felszíni vizeket és a felszín alatti vizeket.

Eco-Repair Technology Certificate - Ez a multidiszciplináris program, amely 17-18 kreditet igényel, biztosítja a diákok számára a természetes ökoszisztémák és a sérült tájak javításához szükséges szakértelem és gyakorlati tapasztalat. A diákok megtanulják, hogyan kerüljék el az ipari tervezést a hosszú távú ökoszisztéma-károsodásokért, vegyenek részt a sérült tájformák helyreállításában, és ismerjék a természetes növényzet felújítását, nyomon követését és fenntartását.

Ipari higiénia - Ez a tanfolyam a munkahelyi kémiai, biológiai, fizikai és ergonómiai veszélyekre összpontosít. A diákok multidiszciplináris szakértői csoportokkal dolgozhatnak olyan kérdések vagy projektek kidolgozásához, amelyek multidiszciplináris szakértelemmel járnak. A posztgraduális hallgatók készségeket szereznek a munkahelyi biztonsági és egészségügyi problémák előrejelzésében, azonosításában, értékelésében, ellenőrzésében és megelőzésében. A kurzus esszé írási követelményei kutatási felméréseken alapulnak.

Kohászati és ásványi feldolgozó technika - Kulcsfontosságú kurzusok: olvasztási kohászat - ásványi feldolgozás, hidrometallurgia, pirometallurgia, újrahasznosítás és környezetvédelmi kérdések, mint például a hulladékok újrahasznosítása és hulladékkezelése. Fizikai kohászat - ötvözetek / öntvények, keményforrasztás, biomateriális anyagok, repülőgép-anyagok, acél és hegesztés. Anyagépítés - kompozitok, kerámia, intermetallok, egykristályok, üveg és cement / beton.

Bányászati technika - A végzős hallgatók nyílt gödörbányák, földalatti bányák és kőbányák tervezésére, építésére és kezelésére képesek. E kurzus oktatásához egy új földalatti bányászati oktatási központ épül az iskolában. A központ lehetővé teszi a diákok számára a fúrás, a robbantás, a berendezések, a sziklamechanika, a szellőzés, a műszerek és az automatizálás kutatását.

Ásványolaj-mérnöki tevékenység - A kutatási vagy projekt-gyakorlatok elvégzéséhez szükséges ezen a szakon végzettség. Ebben a kurzusban a hallgatók kötelesek az eredeti kutatáson alapuló dokumentumot vagy jelentést közzétenni. Ez a kurzus az olajkitermelési folyamat javítására összpontosít, különös hangsúlyt fektetve a Rocky Mountain víztározóra alkalmazandó keverési és hővizsgálati módszerekre. Egy másik kutatási fókusz a hidraulikus törés és a stimuláló hajtóanyagok, amelyek fontosak a nem hagyományos tározók fejlesztéséhez.

Online tanfolyam

Egészségügyi Informatikai Tanúsítvány - Ez a tanúsítvány 15 kreditet igényel két félév alatt. Az információs technológiát és az egészségügyi ellátást ötvözi az elektronikus egészségügyi nyilvántartások, az egészségügyi információcsere és más egészségügyi informatikai eszközök növekvő iparágának kielégítése. Ez a tanúsítvány vezetői és vezetői készségeket nyújt a szakemberek számára.

Mestere Ipari Egészségügyi Távoktatás - A munkahelyi szakemberek képesek keresni ezt a diplomát anélkül, hogy elhagynák az állásukat. Ez az e-learning alapú nem-disszertációs kurzus nemcsak a hagyományos IH mérőeszközöket, hanem egy kutatás-alapú IH jelentést is tartalmaz. Ez az online kurzus egy linket tartalmaz az egyetemen - a laboratóriumban végezze el az egészségügyi veszélyek mintavételét és értékelését.

Master of Project Engineering Management - az e-learningen alapuló nem disszertációs kurzus, amely segít a mérnököknek a vezetés előtt. Ez a kurzus 30 kreditet igényel, három részből áll: Advanced Engineering Applications, Industrial and Management Engineering, vállalati és szervezeti menedzsment. Minden héten vegyen egy órát, és tartson előadásokat, kérdéseket és megbeszéléseket a virtuális osztályteremben.

Pénzügyi segítségnyújtás: A Montana-i Egyetem Műszaki Főiskola diplomázott oktatási ösztöndíjakat és ösztöndíjakat biztosít a végzős hallgatóknak és a tandíjaknak, ami rendkívül versenyképes. Ösztöndíjak a Ron és a Jesse kis ösztöndíjak és a Sloan Local Graduate ösztöndíj. Az amerikai állampolgárok és az állandó lakosok szintén jogosultak szövetségi pénzügyi támogatásra (hitel formájában).

Helyszínek

Butte

Montana Tech

Address
1300 W. Park Street
MT 59701 Butte, Montana, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 406 496 4304

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket