Hivatalos Leírás

A Montana-i Egyetem Doktori Iskola volt a hallgatói preferált intézmény.

A Montanai Egyetem Műszaki Főiskolán erős múltja van a mérnöki, természettudományi és technológiai szakmában, és az elmélet és a gyakorlat kombinációját követi a társadalom változó igényeinek kielégítésére, a felelősségérzet előmozdítására és fejlesztésére, valamint a természeti erőforrások fenntartható használatának támogatására. Iskolánk 1900-ban alakult, a "Kongresszusi törvény" alapján, amelyet korábban a Montana Bányászati Intézetnek neveztek, és a Montana is a törvény alapján jött létre.

Ez a bányaváros Butte városára, Montanára nézve egykor "a világ leggazdagabb hegyének" nevezték. A Montana Egyetem közelében számos szabadidős hely van, mint például történelmi kirándulások, vadászat, horgászat, túrázás, síelés, forró források és nagy parkok és természetvédelmi területek. Az iskolánk legnagyobb erőssége azonban az, hogy a humánerőforrás-fejlesztésre és a tudományos kutatásra szakosodott posztgraduális képzés modellje, és gyakorlati lehetőségeket tudunk biztosítani az egyetemi hallgatóknak és számos területen.

Határozza meg a karrierjét, a sikerét, a sikereit, és folytassa útját a sikerhez, kérjük, csatlakozzon a Montana Egyetem Műszaki Főiskolájához

A Montanai Egyetem Polytechnic Graduate Programja

PhD és Ph.D. az anyagtudományban az interdiszciplináris programhoz - egy interdiszciplináris program, amelyet a Montanai Egyetem (Missura) és a Montana Állami Egyetem (Bozmann City) közösen vezet. A kutatási szakértelem magában foglalja a bioanyagokat, az elektronikát, a fotonikát és a mágneses anyagokat (EPM anyagok), a tárolási, átalakítási és energiatakarékossági anyagokat, valamint az anyagok szintézisét, feldolgozását és gyártását. A projekt a tudomány és a mérnöki tudományok széles körét öleli fel és széles körben alkalmazza az egészségügyben és az orvostudományban, a nanotechnológiában, az energiában, a környezetben és a természeti erőforrásokban. Interdiszciplináris Master of Science / PhD Program - A posztgraduális program által tervezett minden diák és a diákok, hogy elérjék a tudományos, kreatív és szakmai célokat. Ez a projekt alkalmas mérnöki tudományok és tudományok végzős hallgatói számára.

Master of Science (MS) program

Elektrotechnika - Ez a kurzus számos kutatási lehetőséget kínál, mint például a NASA akkumulátor-diagnosztikai műszerezési rendszereinek fejlesztése, a szélturbinák hatékonyságának növelése a hangmagasság-szabályozó algoritmusok segítségével, és a hálózat teljesítményének javítása innovatív vezérlési rendszerek segítségével az áramkimaradások megelőzése érdekében.

Környezeti technika - Ez a kurzus a víz, a szennyvíz, a talaj és a felszín alatti felújítás, a patak helyreállítása, a légszennyezés mérnökei, az egészségügyi kockázatok elemzése és a környezet fenntarthatósága. Ha kiválasztja az „író tézis” diplomát, akkor a legfontosabb kutatási projektek a nanotechnológia, az új víz- és szennyvízkezelési technológiák, a biológiai mintavétel, a szennyezés hatásai, a levegőminőség és a fröccsöntés. Ez a kurzus olyan érettségi tervet is kínál, amely nem ír le dolgozatot.

Általános mérnöki - Kulcsfontosságú kurzusok: "Civil építés" - Strukturális feldolgozás, Geotechnikai kezelés és talaj / szennyvízkezelés, "Gépészet" - Mechanikai erő és berendezések, Energiakutatás, Automatizált gyártás és Nanotechnológia; Hegesztéstechnika - automatizált hegesztés, hegesztés és roncsolásmentes tesztelés.

Földtudomány - Kulcsfontosságú kurzusok: Geokémia - Ásványi termodinamika, szennyezett fajok migrációja a talajban és a vízben, valamint a talajok / biogeokémiai lokalizáció. Geológiai technika / geológia - lejtőstabilitás, numerikus szimuláció és földrengésmérés. Geofizikai technika - Paleoclimate és krioszféra kutatások, kőolaj és bányászati kutatások, neurális hálózatok, adat inverzió, szeizmikus hullám visszaverődés, távérzékelés, vízkészletek értékelése, sekély geofizikai, szerkezeti geológia és radioaktív forrás szeizmológia iskola. Hidrológia / hidrológia: vízminőség és vízellátás, beleértve a felszíni vizeket és a felszín alatti vizeket.

Eco-Repair Technology Certificate - Ez a multidiszciplináris program, amely 17-18 kreditet igényel, biztosítja a diákok számára a természetes ökoszisztémák és a sérült tájak javításához szükséges szakértelem és gyakorlati tapasztalat. A diákok megtanulják, hogyan kerüljék el az ipari tervezést a hosszú távú ökoszisztéma-károsodásokért, vegyenek részt a sérült tájformák helyreállításában, és ismerjék a természetes növényzet felújítását, nyomon követését és fenntartását.

Ipari higiénia - Ez a tanfolyam a munkahelyi kémiai, biológiai, fizikai és ergonómiai veszélyekre összpontosít. A diákok multidiszciplináris szakértői csoportokkal dolgozhatnak olyan kérdések vagy projektek kidolgozásához, amelyek multidiszciplináris szakértelemmel járnak. A posztgraduális hallgatók készségeket szereznek a munkahelyi biztonsági és egészségügyi problémák előrejelzésében, azonosításában, értékelésében, ellenőrzésében és megelőzésében. A kurzus esszé írási követelményei kutatási felméréseken alapulnak.

Kohászati és ásványi feldolgozó technika - Kulcsfontosságú kurzusok: olvasztási kohászat - ásványi feldolgozás, hidrometallurgia, pirometallurgia, újrahasznosítás és környezetvédelmi kérdések, mint például a hulladékok újrahasznosítása és hulladékkezelése. Fizikai kohászat - ötvözetek / öntvények, keményforrasztás, biomateriális anyagok, repülőgép-anyagok, acél és hegesztés. Anyagépítés - kompozitok, kerámia, intermetallok, egykristályok, üveg és cement / beton.

Bányászati technika - A végzős hallgatók nyílt gödörbányák, földalatti bányák és kőbányák tervezésére, építésére és kezelésére képesek. E kurzus oktatásához egy új földalatti bányászati oktatási központ épül az iskolában. A központ lehetővé teszi a diákok számára a fúrás, a robbantás, a berendezések, a sziklamechanika, a szellőzés, a műszerek és az automatizálás kutatását.

Ásványolaj-mérnöki tevékenység - A kutatási vagy projekt-gyakorlatok elvégzéséhez szükséges ezen a szakon végzettség. Ebben a kurzusban a hallgatók kötelesek az eredeti kutatáson alapuló dokumentumot vagy jelentést közzétenni. Ez a kurzus az olajkitermelési folyamat javítására összpontosít, különös hangsúlyt fektetve a Rocky Mountain víztározóra alkalmazandó keverési és hővizsgálati módszerekre. Egy másik kutatási fókusz a hidraulikus törés és a stimuláló hajtóanyagok, amelyek fontosak a nem hagyományos tározók fejlesztéséhez.

Online tanfolyam

Egészségügyi Informatikai Tanúsítvány - Ez a tanúsítvány 15 kreditet igényel két félév alatt. Az információs technológiát és az egészségügyi ellátást ötvözi az elektronikus egészségügyi nyilvántartások, az egészségügyi információcsere és más egészségügyi informatikai eszközök növekvő iparágának kielégítése. Ez a tanúsítvány vezetői és vezetői készségeket nyújt a szakemberek számára.

Mestere Ipari Egészségügyi Távoktatás - A munkahelyi szakemberek képesek keresni ezt a diplomát anélkül, hogy elhagynák az állásukat. Ez az e-learning alapú nem-disszertációs kurzus nemcsak a hagyományos IH mérőeszközöket, hanem egy kutatás-alapú IH jelentést is tartalmaz. Ez az online kurzus egy linket tartalmaz az egyetemen - a laboratóriumban végezze el az egészségügyi veszélyek mintavételét és értékelését.

Master of Project Engineering Management - az e-learningen alapuló nem disszertációs kurzus, amely segít a mérnököknek a vezetés előtt. Ez a kurzus 30 kreditet igényel, három részből áll: Advanced Engineering Applications, Industrial and Management Engineering, vállalati és szervezeti menedzsment. Minden héten vegyen egy órát, és tartson előadásokat, kérdéseket és megbeszéléseket a virtuális osztályteremben.

Pénzügyi segítségnyújtás: A Montana-i Egyetem Műszaki Főiskola diplomázott oktatási ösztöndíjakat és ösztöndíjakat biztosít a végzős hallgatóknak és a tandíjaknak, ami rendkívül versenyképes. Ösztöndíjak a Ron és a Jesse kis ösztöndíjak és a Sloan Local Graduate ösztöndíj. Az amerikai állampolgárok és az állandó lakosok szintén jogosultak szövetségi pénzügyi támogatásra (hitel formájában).

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Montana Tech

Környezetvédelmi Mérnöki - Természetesen a munka hangsúlyozza a víz, szennyvíz, talaj és a felszín alatti kármentesítés, patak helyreállítása, a légszennyezés műszaki, eg ... [+]

Master of Science (MS) Környezetmérnöki

Környezetvédelmi Mérnöki - Természetesen a munka hangsúlyozza a víz, szennyvíz, talaj és a felszín alatti kármentesítés, patak helyreállítása, a légszennyezés műszaki, egészségügyi kockázatelemzés, és a környezeti fenntarthatóság. Dolgozat opciót a diákok munkáját a kutatási projektek a nanotechnológia, új víz- és szennyvízkezelési technológiák, bio mintavétel, szennyező hatások, a levegő minősége, és a modellezés. A nem-tézis opció is rendelkezésre áll.

OSZTÁLY ÖSSZEFOGLALÓ

Ez a gyorsan növekvő interdiszciplináris területen lehetővé teszi a diákok, hogy folytassák a terület környezeti jelentőségű. Általában kutatási projektek Montana Tech kapcsolódnak a környezetvédelmi kihívások ásványok iparág. Azonban a kutatási eredmények és a tanfolyam is általános érvényűek, hogy a megoldás a környezetvédelmi műszaki problémák világszerte.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Butte
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Montana Tech

Tervezési, építési és kezelési felület és földalatti bányák szerte a világon a bányászati mérnöki diplomával. Folytassa a karrierjét a bányászati technika területén, és k ... [+]

Érdekli a bányaipar és szeretne dolgozni a világban?

Tervezési, építési és kezelési felület és földalatti bányák szerte a világon a bányászati mérnöki diplomával. Folytassa a karrierjét a bányászati technika területén, és készen áll, hogy megfeleljen a környezetvédelmi szempontból felelős természeti erőforrás-fejlesztés erőteljes igényeinek az egész világon. Kapjon átfogó mérnöki hátteret, amely a geológiai anyagok mechanikájában, a robbantásban, az anyagmozgatásban, a bányaértékelésben, a szellőzésben, a környezetvédelmi megfontolásokban, valamint a felszíni és földalatti bányák tervezésében és üzemeltetésében végzett speciális képzéssel.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Butte
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Montana Tech

Kohászati ​​/ Mineral Processing Engineering foglalkozik minden szempontból fém és nem fém feldolgozási és gyártási. Kohászati ​​és Mineral Processing Engineering - konce ... [+]

Master of Science (MS) a kohászat és a Mineral Processing

Kohászati ​​és Mineral Processing Engineering - A koncentrációk a következők: Kohászati ​​kitermelése - Ásványi feldolgozás, hidrometallurgiából, pyrometallurgy, alkalmazások újrahasznosítás és a környezetvédelmi kérdésekben, mint az újrahasznosítás és a hulladékkezelés. Fémtani - Alloy / öntés, forrasztás, biológiai anyagok, a repülőgépgyártás anyagok, acél, és a hegesztés. Műszaki - Kompozitok, kerámiák, intermetallikusok, Egykristályok, szemüveg, és a cement / beton.

OSZTÁLY ÖSSZEFOGLALÓ

Kohászati ​​/ Mineral Processing Engineering foglalkozik minden szempontból fém és nem fém feldolgozási és gyártási.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Butte
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Montana Tech

A Montana Tech anyagtudományi és mérnöki programja felkészíti a diákokat az anyagokhoz kapcsolódó területeken, többek között az űrkutatásban, a biomateriumokban, a vegysz ... [+]

Anyagtudományi és mérnöki diplomás program

A Montana Tech anyagtudományi és mérnöki programja felkészíti a diákokat az anyagokhoz kapcsolódó területeken, többek között az űrkutatásban, a biomateriumokban, a vegyszerekben, az elektronikus anyagokban, az energiában és a fémekben. Az interdiszciplináris program a hallgatók számára hozzáférést biztosít a résztvevő STEM tanszékek erőforrásaihoz, ami lehetővé teszi a diákok számára, hogy mélységet érjenek el a választott szakterületen.

Master of Science (MS) anyagtudomány

Az MS / MSE program disszertációs pálya és nem-disszertációs pálya alternatívákat kínál. Mindkettő a campus diákok és a távoktatáson kívüli hallgatók számára is elérhető. A bejövő egyetemi hallgatók azonban először bejutnak a nem szakdolgozatba. Egy kutató aktív résztvevő tanári tag (tanácsadó) meghívására a diákok, akik a tudományos kutatás iránti érdeklődést és alkalmasságot demonstrálják, kérelmet nyújthatnak be a Doktori Iskolához a doktori pályára való áthelyezéshez.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Butte
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Montana Tech

Az interdiszciplináris Master of Science program (IMS) megköveteli, hogy a diákok dolgozzanak a karokkal, hogy megtervezzék az egyetemi, kreatív és szakmai céljaikhoz iga ... [+]

Az interdiszciplináris Master of Science program (IMS) megköveteli, hogy a diákok dolgozzanak a karokkal, hogy megtervezzék az egyetemi, kreatív és szakmai céljaikhoz igazított egyetemi tananyagot. A program mind a mérnöki, mind a természettudományi hallgatók számára elérhető. Az IMS program nem-disszertációs lehetőséget kínál (37 kredit) és egy disszertáció opciót (31 kredit). A nem-disszertáció opció általában csak azoknak a diákoknak érhető el, akik írásos és szóbeli kiadványok és előadások történetét dokumentálhatják. Szükség van egy 3.0-as alapfokú GPA-ra.

Az IMS program pályázóinak követniük kell az IMS alkalmazás használatával kapcsolatos utasításokat a Montana Tech Graduate Schoolhoz. A szakképzési program szokatlan jellege miatt az IMS-nek több további felvételi és programfeltétele van.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Butte
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Montana Tech

Iparhigiéniai felelősek a várakozás, az elismerés, értékelésre és ellenőrzési munkahelyi környezeti tényezőket, amelyek befolyásolhatják az egészségügyi, a kényelemről és ... [+]

Master of Science (MS) az ipari higiéniában

Iparhigiéniai felelősek a várakozás, az elismerés, értékelésre és ellenőrzési munkahelyi környezeti tényezőket, amelyek befolyásolhatják az egészségügyi, a kényelemről és a munkavállaló. Ipari higiénia tekinthető a "tudomány"; Azonban ez is művészet, amely magában foglalja ítéletet, a kreativitás, és az emberi kapcsolatok. Kommunikációs készség nagyon fontos.

Bár egyes foglalkozások tűnhet sokkal veszélyesebb, mint mások, a potenciális rövid távú és hosszú távú egészségügyi veszélyek fordulnak elő minden szakmában, hogy egy személy az irodában vagy vegyi üzem. Iparhigiéniai fontos szerepet játszanak annak biztosításában, hogy a munkahely-mentesnek veszélyek, mint lehetséges, és hogy a munkavállalók és a közösség egésze védett a potenciális egészségügyi veszélyekre. Sőt, Iparhigiéniai vezetéssel együttműködve a problémák megelőzésére, ami előfordulhat, és tegyen lépéseket, hogy megakadályozza őket, mielőtt azok történni. Továbbá, Iparhigiéniai fontos szerepet játszanak kialakításában és megvalósításában a kormány politikáját érintő dolgozók egészségére és biztonságára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Butte
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Montana Tech

A villamosmérnöki tudományok kiváló karrierlehetőségeket nyújtanak. Montana Tech program végzős kurzusokat és kutatási projekteket kínál az elektromos energia és az energ ... [+]

A villamosmérnöki tudományok kiváló karrierlehetőségeket nyújtanak. Montana Tech program végzős kurzusokat és kutatási projekteket kínál az elektromos energia és az energia, az automatizálási és vezérlőrendszerek, a jelfeldolgozás és a műszerek területén. A hangsúlyt a diákok igényeihez igazíthatjuk.

Montana Tech villamosmérnöki karának kiváló teljesítménye van az iparág és a kormány által finanszírozott kutatási projektek vonzásában. A projektek lehetőséget adnak a diákok számára, hogy sok kihívást jelentő valós életmérnöki problémát megoldjanak. A közelmúltban finanszírozott diplomás kutatási projektek a következők:

... [-]
Amerikai Egyesült Államok Butte
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Montana Tech

地球科学——重点课程包括:《地球化学》——矿物质热力学、土壤和水中受污染的物种迁移以及矿床的地植物/生物地球化学定位。《地质工程学/地质学》——坡面稳定性、数值模拟和地震工程。《地球物理工程学》——古气候和冰冻圈的研究、石油和矿业勘探、神经网络、数据反演、地震波反射、遥感、水资源评估、浅层地球物理法、构造地质学和放射源地震学。《水文学/水 ... [+]

地球科学理科硕士(MS)学位项目

地球科学——重点课程包括:《地球化学》——矿物质热力学、土壤和水中受污染的物种迁移以及矿床的地植物/生物地球化学定位。《地质工程学/地质学》——坡面稳定性、数值模拟和地震工程。《地球物理工程学》——古气候和冰冻圈的研究、石油和矿业勘探、神经网络、数据反演、地震波反射、遥感、水资源评估、浅层地球物理法、构造地质学和放射源地震学。《水文学/水文地质学》——水质和水供应问题,包括地表水和地下水资源。

[-]
Amerikai Egyesült Államok Butte
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Montana Tech is the Solution

Montana University System Materials Science Ph.D.

Montana Tech
Address
1300 W. Park Street
MT 59701 Butte, Montana, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 406 496 4304