Moravian College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Moravian College a történelem és a történelemkészítés kereszteződésén ül. Amerika hatodik legrégibb egyetemeként szert tettek szert a szem megnyitására és a világot megváltoztató helyre, ahol tanulhatunk és felfedezhetünk. Ráadásul a „legjobb amerikai főiskolák” és a „legjobb PA főiskolai egyetemek” között vagyunk.

A morvaiak akadémiai kiválósága, a legmagasabb rangú oktatók és a sokféleség iránti elkötelezettség iránti elkötelezettség vonzzák a hallgatókat Pennsylvania államának minden tájáról és azon túl is, hogy innovatív intézményünkön tanuljanak.

A morvaiai hallgatóként megszerezheti a klasszikus amerikai egyetemi tapasztalatot. És tudnánk - ezt már több mint 275 éve csináljuk. Végtelen kutatási lehetőségek, görög élet, a legújabb technológia, sport, hallgatói klubok és akár külföldön folytatott tanulmányok is elérhetők. Nem tervezzük, hogy határokat szabjon az oktatásának. Valójában megtisztítunk egy utat a szenvedélyed követéséhez.

Készítsük együtt a történetet.

Egyetemi hallgatók

Moravian College négy érettségi fokozatot nyújtó tanulmányi programokat kínál - Művészetek Bachelor, Science Bachelor, zenei Bachelor és az ápolás Bachelor of Science fokozatát.

Több mint 55 nagyvállalkozó és választható tanulmányi program segítségével bármit megtanulhat a könyveléstől a Studio Artig. Kettős vagy hármas őrnagy, ha szeretné. Vagy készítsen saját főmérnököt, hogy megfeleljen a karrier céljainak és szenvedélyeinek. Bármit is dönt, támogatást kap.

Az összes egyetemi program megtekintése .

Ezenkívül részt vehet a kitüntetési programunkban, a SOAR kutatásban, a helyi gyakornoki programokban, a hallgatói klubokban, a külföldön folytatott tanulmányokban és egyebeken.

Átlagos osztályméretünk 17 hallgató, 11: 1 hallgatók és oktatók arányával. Ez azt jelenti, hogy a professzorok keresztnévvel ismernek téged és törődnek a sikerével! Kapsz egy MacBook Pro-t és egy iPad-et, amelyet az iskola mind a négy évében használhat, és a diploma megszerzése után is megőrizheti őket.

Végzettségű akadémikusok

A Morva Graduate több mint 25 diplomát és bizonyítványt kínál az üzleti, oktatási, ápolási, rehabilitációs és művészeti területeken.

A morvaiai diplomás és képesítési programokat úgy tervezték, hogy felkészítsék a legkiválóbb diplomákat a növekvő iparágak igényeinek kielégítésére - és úgy is tervezték, hogy illeszkedjenek az életedbe, nem pedig kitörjék őket. Ezért kínálnak posztgraduális kurzusokat hagyományos, gyorsított, kevert és online formátumban. A legjobb lehetőségekkel fog rendelkezni a Moravian College erőforrásaihoz, és oktatóink, munkatársaink és hallgatói tapasztalatvezetőink elkötelezettek vagyunk a sikerünk iránt.

Az összes posztgraduális program megtekintése .

Elhelyezkedés

Az Egyesült Államok keleti partja mentén található Morva Betlehemnek, Pennsylvania háznak hívja. Ebben a nyüzsgő kisvárosban csak egy rövid autóútra található a nagyobb városoktól, például Philadelphia, New York City és Washington DC. Képzeld el csak az összes hétvégi kirándulást és új kalandot! De ne aggódjon, a Lehigh-völgyben is sok tennivaló van. Akár az észak-amerikai egyik legjobb zenei fesztiválon (Musikfest) vesz részt, vagy egy baseball játékot élvez a Coca Cola stadionon, soha nem lehet unalmas pillanat Betlehemben, Pennsylvania.

A betlehem közösség mindig nagyon barátságosan fogadja a morva hallgatókat, és gyakran együttműködik a Főiskolával, hogy gyakorlatokat, gyakorlati tanulási lehetőségeket és ingyenes rendezvényeket kínáljon.

Időjárás

A Pennsylvania Lehigh-völgyében mind a négy évszak a legteljesebb élmény. Az esés éles pulóver-időjárást és színes leveleket hoz. Téli bevonja campusunkat hóval. A tavasz esőzást és virágzó virágokat kínál. És a nyár napos és meleg. Minden évszak valami különlegességet hoz a Betlehemben, és mi imádjuk!

Biztonság

Igen! Diákjaink biztonsága kiemelt prioritás a Moravian College . Egyetemi rendőrségünk azon dolgozik, hogy mindenki számára biztonságos és biztonságos környezetet biztosítsunk, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek, ha erre szükség lenne. Kínálunk 24 órás kíséret és napi transzfer szolgáltatásokat, valamint sürgősségi kék fényű telefonokat az egész campuson.

Diákélet

A Moravian College rengeteg teendő van, függetlenül attól, hogy érdekli-e a sport, a művészet vagy a közösség. Az NCAA III. Osztályának iskolájaként a morvaiak 20 egyetemi szintű sportcsapattal, valamint 10 intramural csapattal rendelkeznek, ha csak szórakozni akarnak! Több mint 80 hallgatóklub vesz részt, köztük zenei együttesek, hallgatói önkormányzat, hallgatói szakszervezetek és egyebek.

Költség és támogatás

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy segítsünk elérni céljait - és ez magában foglalja a megfizethető magánoktatás nyújtását is.

Moravian College nemzetközi hallgatói érdemeket nyújt, elsősorban az egyetemi végzettségen alapulva: évfolyamaink, az Ön akadémiai programjának ereje, a TOEFL vagy az IELTS pontszámai és a SAT pontszámai, amennyiben benyújtják.
Kérjük, lépjen kapcsolatba a nemzetközi beiratkozás ügyvezető igazgatójával ezen a lapon található lekérdezési űrlapon keresztül további információért az International Student Merit Awardért.

Helyszínek

Betlehem

Address
1200 Main Street
Bethlehem, PA 18018

18018 Betlehem, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket