Northeastern Illinois University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A kezdéshez Northeastern

Érje el célját a remek kar és kis létszámú csoportok.

Fedezze több mint 80 szigorú programok a művészetek, a tudományok, az oktatás és az üzleti. Northeastern találja magát között egy barátságos és sokszínű közösség a tudósok, akik ugyanolyan komolyan veszik az oktatás, mint te.

Northeastern 1867-ben alapították, mint Cook County első pedagógusképző intézmények. Ma Northeastern vonzza a diákok a világ minden tájáról, és a mi 67 hektáros főépületben Chicagóban egy barátságos közösség a közel 12.000 ingázó diákok, akik részt vesznek NEIU. Adunk a diákok minőségi választás, amely több mint hetven graduális és posztgraduális programok a művészet és a tudomány, az oktatás és az üzleti. Northeastern a további helyszínek ebben a Chicago és Lake County segítjük világszínvonalú kar ösztönözni a diákokat, hogy integrálja a tantermi oktatást a mező-alapú tanulás, kutatás, és a szolgáltatás helyben és szerte a világon.

Küldetés

Northeastern Illinois University, mint egy nyilvános átfogó egyetemi helyszíneken Chicago, hogy különleges környezetet tanulás, tanítás, és ösztöndíjat. Elkészítjük a sokszínű hallgatói vezetés és szolgáltatás a régióban, és egy dinamikus multikulturális világban.

Látomás

Northeastern Illinois Egyetemen lesz vezető között nagyvárosi egyetem, ismert, hogy elkötelezett a városi küldetés, annak minőségét programok sikere a diplomások, valamint a sokszínű tanulási környezet.

Értékek

Northeastern Illinois University elkötelezett egy sor közös értékeket, figyelembe együttesen vezeti a cselekvések és kölcsönhatások dolgozunk együtt, hogy készítsen diplomások a felelős gyakorlására állampolgárságot. Mi, a NEIU közösség, hisz ez létfontosságú a demokrácia olyan helyet teremtsünk, amelyben a kötelezettséget, hogy ezeket az értékeket eredményez egy virágzó iskolai közösség, amely átalakítja az életét minden. Ahogy számba veszi a jelen és a jövőbe tekintünk, ezek az értékek szolgálnak a próbaköve tervezi, hogyan fogjuk a legjobban elérni az oktatási küldetést bízott ránk.

Sértetlenség

NEIU elszámolással azoknak szolgálunk, valamint azoknak, akiktől támogatást kaphat. Elkötelezettek vagyunk, hogy az őszinteség, a tisztelet, és az átláthatóság szavaink és tetteink. Ebben a tekintetben, dolgozunk, hogy jó sáfárai a források már bízott használható. Ez magában foglalja az emberi, fizikai, pénzügyi és környezeti erőforrásokat.

Kiválóság

Az a törekvés és az elkötelezettség a kiválóság, nagyra értékeljük a legmagasabb minőségi tanulás és tanítás, tanulás és a szolgáltatás. Értékeljük lehetőségeket és tapasztalatokat, amelyek támogatják a személyes és a szakmai fejlődés minden tagja a közösség. Minden, amit mondunk és teszünk, mi elkötelezett a folyamat és a termékek kiválóságát.

Hozzáférés az Opportunity

NEIU értékek hozzáférés lehetősége; értékeljük a barátságos környezetet, amely megfelelő támogatást, valamint hozzájárul a kölcsönös felelősség és az elkötelezettség a tanulásra.

Sokféleség

NEIU értékek felvételét széles spektrumú diákok, az alkalmazottak, és a kari az élet az egyetemen. Ünnepeljük és elősegíti a globális kilátások. Javasoljuk a nyitott és tiszteletteljes kifejezése ötletek és különbségek gondolatok, tapasztalatok, és vélemények.

KÖZÖSSÉG

Ennek ingázó intézmény, NEIU külön kötelezettséget, hogy olyan környezetet, amely támogatja, ápolása, és a részvételi. Egy ilyen környezet jellemzi udvariasság, elősegítve az emberiség és az elkötelezettség, és létrehoz egyfajta közösség bevonása révén, a kölcsönös tisztelet, és a felelősségvállalásra. NEIU értékeli a nagyvárosi környezetben, mint egy laboratórium tanulást, és elősegíti partnerségek tanulás, kutatás, és a szolgáltatás az egész ez a dinamikus régióban, hogy támogassák a közjó.

Felzárkóztatás Learning

NEIU elkötelezett kultúra megteremtése, amely az élethosszig tartó tanulás lehetőségeit minden tagja számára az egyetemi közösség. Mi különösen elkötelezett amellett, hogy a diákok életét azáltal, hogy azokat egy oktatási tapasztalat, hogy felhatalmazza őket, hogy végzős a készségek és ismeretek ahhoz, hogy hatékonyan vezetők és az állampolgárok személyes és szakmai életüket.

Egyetemi áttekintése

17_about_graphics-01
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Akkreditáció

Northeastern Illinois University has regional accreditation through the Higher Learning Commission of the North Central Association of Schools and Colleges. The Higher Learning Commission web address is www.hlcommission.org. Read more information about Northeastern's accreditations.

Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Mesterképzések megjelenítése » Megjelenítés Health BScs » Megjelenítés Health MA » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MA

MA angol nyelvű irodalomban

Campus Nappali Részidős 1 - 4 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 2 további

Ez a posztgraduális program angol nyelven úgy tervezték, hogy a fejlett tanulmány a Composition Studies. Magában foglalja a személyes és szakmai fejlődést, különösen az oktatásban, a kutatásban, az írásban, az újságírásban, a kiadásban és a szerkesztői munkában. A program előkészíti a hallgatókat a Ph.D. szint. [+]

Ez a posztgraduális program angol nyelven úgy tervezték, hogy a fejlett tanulmány a Composition Studies. Magában foglalja a személyes és szakmai fejlődést, különösen az oktatásban, a kutatásban, az írásban, az újságírásban, a kiadásban és a szerkesztői munkában. A program előkészíti a hallgatókat a Ph.D. szint.

Két fő lehetőség:

Összetétel, MAKoncentráció az irodalomban, MA

A tanfolyamok ebben a programban segítenek a diákoknak jelentős előkészületeket elérni különböző területeken, ideértve az elméletek írását, a pedagógiák írásmódját, az alternatív literáit és az összetétel és az irodalom közötti kapcsolatot. Minden diáknak meg kell határoznia személyes és szakmai szükségleteit, és a végzős tanácsadóval olyan programot kell létrehoznia, amely mind a program követelményeit, mind az egyéni igényeket kielégíti.... [-]


MA a tanítás a korai gyermekkori oktatásban

Campus Nappali 3 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 1 további

A korai gyermekkori nevelés matematika (matematika) mesterképzést úgy tervezték, hogy a hallgatókat végzős diplomás és engedéllyel oktassák a 0-8 éves fiatal gyermekek tanítására. A program szilárd tanulmányi tanfolyamot, valamint változatos, dinamikus és gazdagabb tanulási tapasztalatokat biztosít. A program célja, hogy kiváló minőségű tanárokat készítsen arra, hogy a fiatal gyermekeket a 21. századi tanulás és fejlesztés számára szilárd alapokra helyezze. A hallgatók a program megszerezni a tudást, készségeket és rendelkezéseket szükséges ahhoz, hogy hatékonyan dolgozhassanak a kisgyermekek a tanulási környezetben. [+]

A korai gyermekkori nevelés matematika (matematika) mesterképzést úgy tervezték, hogy a hallgatókat végzős diplomás és engedéllyel oktassák a 0-8 éves fiatal gyermekek tanítására. A program szilárd tanulmányi tanfolyamot, valamint változatos, dinamikus és gazdagabb tanulási tapasztalatokat biztosít. A program célja, hogy kiváló minőségű tanárokat készítsen arra, hogy a fiatal gyermekeket a 21. századi tanulás és fejlesztés számára szilárd alapokra helyezze. A hallgatók a program megszerezni a tudást, készségeket és rendelkezéseket szükséges ahhoz, hogy hatékonyan dolgozhassanak a kisgyermekek a tanulási környezetben.

Az osztályokat késő délután és esti órákban kínálják a teljes munkaidőben dolgozó szakemberek befogadásáraA diákok részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben részt vehetnekPénzügyi támogatás: Pénzügyi támogatások (kölcsönök), érdemleges ösztöndíjas ösztöndíjak és végzős asszisztensek gyakran rendelkezésre állnak a végzős oktatás finanszírozásához.Felvételi... [-]

MA az angol nyelvtanításban az egyéb nyelvek hangszóróihoz

Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 1 - 4 év January 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 3 további

Az angol nyelvtanítás az egyéb nyelvek hangszóróinak (TESOL) számára az angol nyelvtanítást az USA-ban vagy a tengerentúlon tanítja. Az Egyesült Államokon belül a végzősök az állami és magániskolákban, valamint a városban a közösségi kollégiumokban és a felnőttoktatási programokban tanítják az ESL-t. Az angol nyelvű tanulók a mai napig a leggyorsabban növekvő hallgatói csoport az Egyesült Államokban. [+]

Az angol nyelvtanítás az egyéb nyelvek hangszóróinak (TESOL) számára az angol nyelvtanítást az USA-ban vagy a tengerentúlon tanítja. Az Egyesült Államokon belül a végzősök az állami és magániskolákban, valamint a városban a közösségi kollégiumokban és a felnőttoktatási programokban tanítják az ESL-t. Az angol nyelvű tanulók a mai napig a leggyorsabban növekvő hallgatói csoport az Egyesült Államokban.

Az angol nyelv tanítása az egyéb nyelvek hangszóróinak hallgatóinak a hallgatók számára megismerik a nyelv, a kultúra, az oktatás, az értékelés és a szakmaiság természetét, valamint a kölcsönös kapcsolatokat. A MA a TESOL előkészíti egy tanítani angolul az Egyesült Államokban vagy a tengerentúlon. Emellett olyan diákok is, akik érvényes tanári tanúsítvánnyal rendelkeznek, részt vehetnek a tanfolyamokon, amelyek az Illinois State Assignmenthez vezetnek, hogy tanítsák az ESL-t. Lásd alább a "TESOL-jóváhagyás" alatt.... [-]


MA a zenében

Campus Nappali Részidős 1 - 4 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 2 további

A Northeastern Zenei Tanszék a Művészeti Mesterképzést (Applied Pedagogy) kínálja. A pedagógia a tanítás művészete. Ez a diploma előkészíti a hallgatókat, akik már zenés oklevelet szereznek a sikeres főiskolai szintű tanításhoz; általános iskolai és középiskolai közoktatási vagy magániskolai oktatás; vagy folytatása doktori fokozatba. [+]

A Northeastern Zenei Tanszék a Művészeti Mesterképzést (Applied Pedagogy) kínálja. A pedagógia a tanítás művészete. Ez a diploma előkészíti azokat a diákokat, akik már zenés diplomát szereztek sikeresnek:

főiskolai szintű oktatás;általános iskolai és középiskolai közoktatási vagy magániskolai oktatás; vagyfolytatás doktori fokozatba.

Északkelet az egyik olyan egyetem a régióban, amely pedagógiai végzettséget kínál.

Karrierlehetőségek

Az MA a Zene vezet a karrier, mint például:

tanár / oktató (közösségi főiskolai szint)elemi és szekunder privát stúdió tanárelőadó művészelőadóénekesstúdió zenészFokozat követelmények... [-]

MA Geográfiai és Környezeti Tanulmányok

Campus Részidős 3 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 1 további

A mesterképzés a földrajz és a környezeti tanulmányok egy programot kínálnak az esti és a hétvégén. A program célja a különféle tudományos háttérrel rendelkező diákok számára, akik érdeklődnek az emberi és természeti környezet - a társadalom és a fizika tudományok - karrierje iránt, és akik a földrajzi térbeli analitikai készségeket kívánják. A posztgraduális hallgatók fejlesztési területet fejlesztenek ki a környezeti politika, a tervezés és a menedzsment széles körében, vagy a térbeli elemzés földrajzi területein belül. A program elméleti és gyakorlati; a diákok ismereteket, fogalmi készségeket és technikai készségeket szereznek. A program szilárd alapot nyújt a karrierhez, a karrier-váltáshoz, a karrierfejlesztéshez vagy a posztgraduális tanulmányok előkészítéséhez. [+]

A mesterképzés a földrajz és a környezeti tanulmányok egy programot kínálnak az esti és a hétvégén. A program célja a különféle tudományos háttérrel rendelkező diákok számára, akik érdeklődnek az emberi és természeti környezet - a társadalom és a fizika tudományok - karrierje iránt, és akik a földrajzi térbeli analitikai készségeket kívánják. A posztgraduális hallgatók fejlesztési területet fejlesztenek ki a környezeti politika, a tervezés és a menedzsment széles körében, vagy a térbeli elemzés földrajzi területein belül. A program elméleti és gyakorlati; a diákok ismereteket, fogalmi készségeket és technikai készségeket szereznek. A program szilárd alapot nyújt a karrierhez, a karrier-váltáshoz, a karrierfejlesztéshez vagy a posztgraduális tanulmányok előkészítéséhez... [-]


MA humán erőforrás fejlesztés

Campus Nappali 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 1 további

A Master of Arts emberi erőforrás fejlesztés biztosít diplomások mind a magán-és állami szektorban a készségek szükségesek ahhoz, hogy kommunikálni és hatékonyan működjön együtt csoportok és egyének; felmérni a szervezeten belüli teljesítményproblémák jellegét és ajánlani a megoldásokat; felmérni a felnőtt tanulók vonatkozó jellemzőit; feladat- és tartalomelemzési technikák alkalmazása; tervezzen és nyújtson képzési és teljesítmény-támogató programokat, beleértve az internetet is; értékeli a képzési programok hatékonyságát; emberi erőforrás fejlesztési projektek és programok irányítása; tervezzenek, dolgozzanak ki és hajtsanak végre technikákat a szervezeti teljesítmény javítására. [+]

A Master of Arts humán erőforrás fejlesztés biztosít diplomások mind a magán-és állami szektorban a készségek szükségesek:

kommunikálni és hatékonyan lépjen kapcsolatba csoportokkal és egyénekkel.felmérje a szervezeten belüli teljesítményproblémák jellegét és javaslatokat tesz a megoldásokra.felmérni a felnőtt tanulók vonatkozó jellemzőit.alkalmazza a feladat- és tartalomelemzési technikákat.tervezzen és nyújtson képzési és teljesítmény-támogató programokat, beleértve az internetet is.értékeli a képzési programok hatékonyságát.humánerőforrás fejlesztési projektek és programok irányítása.tervezzenek, dolgozzanak ki és hajtsanak végre technikákat a szervezeti teljesítmény javítására.Program előnyei... [-]

MA kommunikáció, média

Campus Nappali Részidős 1 - 6 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 2 további

A Master of Arts (MA) a kommunikáció, a média és a színház alapos tanulmányt a kommunikáció, a média és a színház alapelveiről és gyakorlatairól. A program célja a fejlett vállalati pozíciók iránt érdeklődő diákok, a felsőoktatási vagy a posztgraduális képzésben felkészítő és az általános vagy a középiskolai tanárok számára. [+]

A Master of Arts (MA) a kommunikáció, a média és a színház alapos tanulmányt a kommunikáció, a média és a színház alapelveiről és gyakorlatairól. A program célja a fejlett vállalati pozíciók iránt érdeklődő diákok, a felsőoktatási vagy a posztgraduális képzésben felkészítő és az általános vagy a középiskolai tanárok számára.

Ez a posztgraduális program célja, hogy fejlessze a kommunikációs kutatás, valamint a kommunikáció, a média és a színház alapelveit és gyakorlatát, a középiskolai kommunikáció tanárait, az általános iskolai tanárokat, a felsőoktatásban tanuló pozíciót betöltő jelölteket, az üzleti élet és az ipar, valamint a továbbképzésre való felkészülés. Minden újonnan felvett diák kezdődik tanfolyam az őszi félévben.... [-]


MA nyelvtudomány

Campus Nappali Részidős 1 - 4 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 2 további

A MA nyelvtudomány elsősorban a nyelvvizsgálat mind elméleti és funkcionális megközelítések. Dinamikus tananyagunk a szakirodalomban, nyelvbeszerzésben, pszicholingvisztinnél, nyelvi kapcsolatokban, angol nyelvekben, veszélyeztetett nyelvekben és nyelvdokumentációban, diskurzuselemzésben és identitástudományokban a fonológia, a morfológia, a szintaxis és a szemantika területén alapul. [+]

A MA nyelvtudomány elsősorban a nyelvvizsgálat mind elméleti és funkcionális megközelítések. Dinamikus tananyagunk a szakirodalomban, nyelvbeszerzésben, pszicholingvisztinnél, nyelvi kapcsolatokban, angol nyelvekben, veszélyeztetett nyelvekben és nyelvdokumentációban, diskurzuselemzésben és identitástudományokban a fonológia, a morfológia, a szintaxis és a szemantika területén alapul.

Mi gondosan megtervezett tananyagunk biztosítja a hallgatók szilárd alapot az emberi nyelv tanulmányozásában és megértésében, mint a genetikai, pszichológiai és társadalmi rendszerek és hálózatok konvergenciájaként. Felkészítjük a diákokat, hogy kritikussá tegyék és elemezzék a világot belülről és körülöttük - a tanításra, a tantervfejlesztésre, a vállalati kultúrákra, a jogi környezetre, az interkulturális kommunikációra, a kriminalisztikara, a mesterséges intelligenciára, a kiadásra, a tanácsadásra, a beszéd patológiájára és a gyermekfejlesztésre alkalmazható készségekre . A nyelvtudás ismerete és miért használjuk közelebb annak megértéséhez, hogy ki vagyunk és hogyan befolyásolhatjuk világunkat.... [-]


MA politikatudomány

Campus Nappali Részidős 1 - 4 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 2 további

A politikai tudomány központi szerepet játszik az alapvető társadalmi kérdések megértésében; ezért a politikai élet megértése minden jól képzett ember számára elengedhetetlen. A tanszék jelenleg egy egyetemi hallgatókat, egy kollégiumi politikatudományt, egy köztisztviselő kollégát és egy mesterképzésre okleveles programot kínál. [+]

A politikai tudomány központi szerepet játszik az alapvető társadalmi kérdések megértésében; ezért a politikai élet megértése minden jól képzett ember számára elengedhetetlen. A tanszék jelenleg egy egyetemi hallgatókat, egy kollégiumi politikatudományt, egy köztisztviselő kollégát és egy mesterképzésre okleveles programot kínál.

A politikatudományi területek, ahol a tanfolyamokat kínálják:

Amerikai politika és közügyekNemzetközi kapcsolatok és összehasonlító politikaPolitikai elmélet

Minden területen belül megvizsgálják a főbb témákat (pl. Közpolitika és adminisztráció, politikai értékek és változások, elit-tömeg kapcsolatok, politikai pártok és csoportok).... [-]


MA tanácsadás

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 2 további

A Master of Arts fokozatot vezető tanácsadó program a következő három szekvenciából áll: iskolai tanácsadás, klinikai mentális egészségügyi tanácsadás és rehabilitációs tanácsadás. [+]

A Master of Arts fokozatot vezető tanácsadó program a következő három szekvenciából áll:

Iskolai tanácsadásKlinikai mentálhigiénés tanácsadásRehabilitációs tanácsadásFelvételi követelmények

Mindhárom szekvencia pályázójának meg kell felelnie a Főiskola Graduate Studies és Research felvételi követelményeinek és a következő további követelményeknek:

Küldje el a legutóbbi pontszámokat a Graduate Record Examination (GRE) általános vizsgálatához. A pontszámokat a kérelem egyéb szempontjaival együtt fogják figyelembe venni;Megfeleljen az egyes szekvenciák által meghatározott kiegészítő felvételi követelményeknek; ésVegyen részt egy értékelő Preadmission Workshop-ban, miután benyújtotta az anyagokat.... [-]

MSc

MSc Biológia

Campus Nappali Részidős 1 - 6 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 2 további

A Master of Science in Biology program szolgálja azokat, akik érdeklődnek a fejlett képzés az alkalmazott vagy alapvető biológiai kutatás és a tanítás. A program alapot nyújt továbbá további posztgraduális vagy szakmai tanulmányokhoz. A Biology MS széles körben alapul, lehetővé téve a diákok számára, hogy a tanfolyamokat az érdekeiknek megfelelően alakítsák. A laboratóriumi képességek szerves részét képezik számos Biológia karriernek, így a diákokat arra ösztönzik, hogy laboratóriumi tanfolyamokat foglaljanak bele a tanulmányi programba. A Biológia Biológia Tanszék tanszékének szakterülete számos al-tudományterületen van, beleértve az ökológiát, a szervezete- ket, a sejteket és a molekuláris biológiát. [+]

A Master of Science in Biology program szolgálja azokat, akik érdeklődnek a fejlett képzés az alkalmazott vagy alapvető biológiai kutatás és a tanítás. A program alapot nyújt továbbá további posztgraduális vagy szakmai tanulmányokhoz. A Biology MS széles körben alapul, lehetővé téve a diákok számára, hogy a tanfolyamokat az érdekeiknek megfelelően alakítsák. A laboratóriumi képességek szerves részét képezik számos Biológia karriernek, így a diákokat arra ösztönzik, hogy laboratóriumi tanfolyamokat foglaljanak bele a tanulmányi programba. A Biológia Biológia Tanszék tanszékének szakterülete számos al-tudományterületen van, beleértve az ökológiát, a szervezete- ket, a sejteket és a molekuláris biológiát. Az újonnan felvett diákok az őszi szemeszterben szerepelnek.... [-]


MSc in Chemistry

Campus Nappali Részidős 1 - 6 év January 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 2 további

A Northeastern kémiai diplomája a hallgatók számára végzett kar doktori képzést nyújt az iparban, az üzleti életben, a tanításban vagy a posztgraduális vagy szakmai tanulmányok megtervezésében. [+]

A Northeastern kémiai diplomája a hallgatók számára végzett kar doktori képzést nyújt az iparban, az üzleti életben, a tanításban vagy a posztgraduális vagy szakmai tanulmányok megtervezésében.

A program három lehetőség közül választhat:

Elválasztó tudomány hangsúlyozása: A programban részt vevő hallgatók követhetik a szeparációs tudomány kiemelését, hogy felkészüljenek a karrierekre a gyógyszeriparban, a kozmetikai és élelmiszeriparban, valamint a környezetvédelmi laboratóriumokban.Általános program hangsúlyozása: Az általános program hangsúlyozza a hallgatókat, hogy vegyenek részt szakmai iskolákban, vagy folytassa tovább végzett kémiai munkát.A kémiai oktatás hangsúlyozása: A kémiai oktatás kiemelés szolgálja a középiskolai és középiskolai tanárokat, akik kémiai diplomát szereztek, és rendelkeznek oktatási / képesítési engedéllyel, hogy magasan képzett pedagógusgá váljanak a középiskolákban a pedagógiai tudományok fejlett kémiai és pedagógiai tartalmának ismeretében . Jól felkészültek arra, hogy kutatást folytassanak a kémiai oktatás területén vagy 2 éves kollégiumokat tanítanak.... [-]

MSc in Exercise Science

Campus Részidős 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 1 további

A MS a Exercise Science programban úgy tervezték, mint egy multidiszciplináris tanulmány az emberi mozgás és teljesítmény az egész életen át. Az osztálytermi, laboratóriumi és terepi tapasztalatokon keresztül diplomások megismerhetik az emberi teljesítményt és a betegségmegelőzést a gyermekkortól az idősebb felnőttkorig. A diákok készségeket használnak a fiziológiás, strukturális és funkcionális dinamikák azonosítására, elemzésére és megmagyarázására, amelyek befolyásolják a fitnesz, egészség és teljesítményt a sport- és testmozgási környezetben. A diákok megtudják az emberi élettan, a mozgás és a megismerés integrációit mind a klinikai, mind az alkalmazott tanfolyamon keresztül. [+]

A MS a Exercise Science programban úgy tervezték, mint egy multidiszciplináris tanulmány az emberi mozgás és teljesítmény az egész életen át. Az osztálytermi, laboratóriumi és terepi tapasztalatokon keresztül diplomások megismerhetik az emberi teljesítményt és a betegségmegelőzést a gyermekkortól az idősebb felnőttkorig. A diákok készségeket használnak a fiziológiás, strukturális és funkcionális dinamikák azonosítására, elemzésére és megmagyarázására, amelyek befolyásolják a fitnesz, egészség és teljesítményt a sport- és testmozgási környezetben. A diákok megtudják az emberi élettan, a mozgás és a megismerés integrációit mind a klinikai, mind az alkalmazott tanfolyamon keresztül.... [-]


MSc matematika

Campus Nappali Részidős 1 - 6 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 2 további

A Matematika MS úgy tervezték, hogy biztosítsa a matematikai háttér szükséges folytatni pályafutását az alkalmazott matematika, a statisztika, az ipar és a tanítás. [+]

A Matematika MS úgy tervezték, hogy biztosítsa a matematikai háttér szükséges folytatni pályafutását az alkalmazott matematika, a statisztika, az ipar és a tanítás.

A programban részt vevő hallgatóknak lehetősége van a következőkre koncentrálni:

Alkalmazott matematika: Olyanok számára készült, akiknek matematikussal megegyező egyetemi végzettsége van, akik jobban felkészülnek a karrierekre, amelyek statisztikákat, matematikát alkalmaznak, vagy akik PhD-t kívánnak folytatni. egy másik intézménynél.Középiskola: felkészíti a tanulókat arra, hogy sikeresen oktassák a matematikát a középiskolában. Olyan tanárok számára készült, akik szeretnék javítani a matematika kompetenciáit, vagy középiskolai matematikus szakemberként kívánnak szolgálni, vagy matematikát szeretnének tanítani a középiskolában.... [-]

MSc Számviteli

Campus Részidős 3 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 1 további

A Számviteli MS a számviteli és üzleti elméletek és gyakorlatok széles körét kínálja, amelyet olyan diákok számára alakítottak ki, akik szeretnének megfelelni az Illinois 150 órás kreditkövetelményének, hogy Certified Public Accountant (CPA) legyen. A tananyag célja, hogy megfeleljen a hallgatók igényeinek, vagy anélkül, hogy egyetemi előkészítés üzleti vagy számviteli. [+]

A Számviteli MS a számviteli és üzleti elméletek és gyakorlatok széles körét kínálja, amelyet olyan diákok számára alakítottak ki, akik szeretnének megfelelni az Illinois 150 órás kreditkövetelményének, hogy Certified Public Accountant (CPA) legyen. A tananyag célja, hogy megfeleljen a hallgatók igényeinek, vagy anélkül, hogy egyetemi előkészítés üzleti vagy számviteli.

Northeastern Illinois University kétfázisú mesterképzést kínál a számviteli programban.

Az első szakasz olyan alapítványi kurzusokból áll, amelyek közül néhány vagy mindegyik az előzetes tudományos előkészítéstől függően lemondható. Ha a főiskolai diploma nem számviteli, akkor is meg kell mutatnia a jártasság hat egyetemi előfeltétele tanfolyamok: Költségszámítás, könyvvizsgálat elmélete és problémái, szövetségi jövedelemadó (egyéni), Közepes pénzügyi számviteli I, Pénzügyi Könyvelés II és Üzleti Calculus. Bizonyítékot tanusíthatja akár kompetens tanfolyamon, akár szakvizsgával. Felhívjuk figyelmét, hogy a hat kurzus program előfeltétele. Nem tartoznak a MS Számviteli Programba, és nem alkalmazhatók az oklevéllel szemben.A második fázis 30 órás fejlett tanfolyamokból áll, és a programban részt vevő hallgatókra van szükség. Ezek közül a fejlett tanfolyamok hat óra számviteli választható osztályok és kilenc óra nem számviteli elektív osztályok.... [-]

MSc Számítástudomány

Campus Nappali Részidős 1 - 6 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 2 további

A Northeastern mesterképzési program célja, hogy olyan számítógépes ismeretekkel rendelkező személyeket biztosítson, akik a számítástechnika magasabb szintjének megszerzésének eszközei. Azok a személyek, akiknek munkakörei vannak, például alkalmazás-programozó / elemző, rendszermenedzser vagy szoftverfejlesztő, akik számítástechnikai hátterük szélességét szeretnék bővíteni, vagy akiknek haladó előrehaladási fokuk szükséges, hosszú távú előnyökkel járnának e diplomás programból. [+]

A Northeastern mesterképzési program célja, hogy olyan számítógépes ismeretekkel rendelkező személyeket biztosítson, akik a számítástechnika magasabb szintjének megszerzésének eszközei. Azok a személyek, akiknek munkakörei vannak, például alkalmazás-programozó / elemző, rendszermenedzser vagy szoftverfejlesztő, akik számítástechnikai hátterük szélességét szeretnék bővíteni, vagy akiknek haladó előrehaladási fokuk szükséges, hosszú távú előnyökkel járnának e diplomás programból.

A mesterképzés a számítástechnikában két koncentrációval rendelkezik:

egy olyan személy számára, aki az iparban szeretne pályára lépniegy olyan személy számára, aki PhD-t szeretne folytatni.... [-]

Okleveles tanítás és vizsgálat

Campus Nappali 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 1 további

A Master of Science in Teaching [+]

A Master of Science in Teaching

A Master of Science in Teaching

A diákok tervezik felét, hogy a szakmai növekedés területére összpontosítsanak.A program öt feltételt vesz igénybe. Minden félévben a diákok egy kötelező alaptanfolyamot és egy választott egyetemet vehetnek fel. (A 4. ciklus tartalmaz egy szükséges 1 óra hiteles szemináriumot is.)A programba való bejutáskor a diákok egy program-tanácsadóval találkoznak, hogy szakmai céljaik alapján választási tervet hozzanak létre. Ez a terv megváltozhat, ha a diákok a programon keresztül fejlődnek az érdekükben.Az egyik választó lehet általános oktatási kurzus a Művészeti és Tudományi Kollégiumban, hogy javítsa a tartalom ismereteket egy olyan tárgyban, amelyet a hallgató tanít (pl. Történelem, írás, matematika stb.)A diákok saját cselekvési kutatási projektet terveznek és valósítanak meg saját osztályukban egy speciális kutatási / oktatási érdeklődés alapján, melyet a programkarokkal fejlesztettek ki.... [-]

Mester

MSW a szociális munkában

Campus Nappali Részidős 1 - 4 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Grayslake + 2 további

A Master of Social Work (MSW) célja, hogy felkészítse a hallgatókat a szakmai szociális munka gyakorlat magánszemélyek, családok és közösségek. Két szint van a mesterképzésben - alapítvány és fejlett. Az alapítványi tanterv a hallgatók számára olyan általános szociálpedagógus ismeretét, értékeit és készségeit hasonlítja össze, mint a szociálművészeti főiskolai végzettséggel rendelkezők, és azoknak szólnak, akik a programba a szociális munka főiskolai végzettsége nélkül lépnek be. [+]

A Master of Social Work (MSW) célja, hogy felkészítse a hallgatókat a szakmai szociális munka gyakorlat magánszemélyek, családok és közösségek. Két szint van a mesterképzésben - alapítvány és fejlett. Az alapítványi tanterv a hallgatók számára olyan általános szociálpedagógus ismeretét, értékeit és készségeit hasonlítja össze, mint a szociálművészeti főiskolai végzettséggel rendelkezők, és azoknak szólnak, akik a programba a szociális munka főiskolai végzettsége nélkül lépnek be. A fejlett tanterv a hallgatók koncentrációja a szakterületeken a gyakorlat vagy a fejlett generalists által meghatározott igények és követelmények a közösség, amelyben a program található. Ezek a koncentrációk általában mikro-, fél- és / vagy makroszintűek, és csak a tanuló befejezése után vesznek részt.... [-]


Videók

Northeastern Illinois University: Learn, Lead and Achieve

Locations Flyover

Kapcsolat

NEIU

Cím 5500 North St. Louis Avenue
60625-4699 Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.neiu.edu/
Telefon +1 773-583-4050

Cím 3390 North Avondale Avenue
60618 Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Telefon undefined

Cím 700 East Oakwood Boulevard
60653 Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Telefon undefined

Cím 1200 University Center Drive
60030 Grayslake, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Telefon undefined

Cím 770 North Halsted Street, Suite 420
60642 Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Telefon undefined