NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A NYU Steinhardtról

A NYU Steinhardt az oktatás, az egészségügy, a művészetek és a média tanulmányainak egyfajta integrációja a mozgás középpontjába helyezi: a társadalmi változások oktatása.

Steinhardt diákok szenvedélyesen segítenek másoknak.

Küldetésünk a tudás, a kreativitás és az innováció előmozdítása a kultúra, az oktatás és az emberi fejlődés kereszteződésében. Példaként említjük az NYU elkötelezettségét, hogy közszolgálat legyen.

Akadémiai programjaink az ország legjobbjai közé sorolhatók.

A NYU Steinhardt alkalmazott pszichológia, oktatás, egészségügy, média, zene és előadóművészeti szakmák, valamint a művészetek és művészetek szakma mesterképzései vonzzák a közelmúltbeli főiskolai végzetteket, az engedélyezést vagy igazolást kereső szakembereket és a karrierváltókat. Tantervünk lehetőséget ad hallgatóinknak, hogy külföldön tanuljanak és gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek.

A fejlett tanúsító programok lehetővé teszik az alkalmazott pszichológia, oktatás, zene és előadóművészet, valamint a fizikoterápia speciális területein folytatott tanulmányait.

Kínálunk olyan doktori programokat is, amelyek felkészítik a hallgatókat tudományos kutatás és oktatás karrierjére, valamint professzionális doktori programokat az oktatás, a művészet, a foglalkozási terápia és a fizikoterápia fejlett gyakorlatához.

Újra definiáljuk a holisztikus oktatást.

Diákjaink egy erős és támogató tudós közösséghez tartoznak - egy meleg, tápláló környezet, amely ösztönzi az új ötletek feltárását. Karunk vezető szerepet tölt be szakterületükön, és együttműködik az egyetemi szakterületeken: a pszichológusokkal és az egészségügyi szakemberekkel, a beszédpatológusokkal, a vizuális művészekkel foglalkozó zenészekkel dolgozó tanárok. Együtt dolgoznak a diákokkal, hogy olyan témákat kutassanak, mint a bevándorlás hatása a tanulásra, a gyermekkori táplálkozásra és az elhízásra, és hogy a digitális média hogyan alakítja át a társadalmi kapcsolatokat. Kutatóintézeteink az egész világra kiterjedő ösztöndíjakat és politikákat érintenek.

Steinhardtban a tanulás az osztályteremben és az osztályteremben történik.

Több mint egy évszázadig partnerségeket építünk a közösségünkben: helyi iskolákkal, családokkal, közösségi ügynökségekkel, művészeti szervezetekkel, kulturális intézményekkel és egészségügyi létesítményekkel. A Steinhardt-oktatás szigorú osztálytermi tanulmányokból, valamint a New York-i legjobb médiavállalatokon való gyakornokból, a neves kórházak klinikai helyszíneiből vagy a világ egyik legkülönbözőbb iskolarendszerének tanításából áll. Ez páratlan lehetőségeket jelent a szakmai képzéshez és a szakmai előmenetelhez.

Felkészítjük Önt arra, hogy vezető szerepet töltsön be a globális társadalomban.

A városhoz hasonlóan otthont nevezünk, oktatóink, hallgatóink és munkatársaink háttér, nézőpont és perspektíva széles választékát képviselik. És bár gyökereink New Yorkban mélyen vannak, otthoni munkánk befolyásolja - és befolyásolja - külföldi kapcsolatainkat. A Steinhardt diplomások minden nap tovább változtatják a világot.

NYU nemzetközi rangsorai

  • # 7 - USA hírek
  • # 27 - A Times Higher Education World University ranglistája
  • # 29 - A világ egyetemeinek akadémiai rangsorolása
  • # 52 - A QS World University ranglistája

Iskolai idővonal

1890-ben alapították, mint a Pedagógiai Iskolát, az NYU Steinhardt volt az első egyetemi tanár, amely egy amerikai egyetemen jött létre. Az iskola korai küldetése az volt, hogy az iskolai adminisztrátorokat oktassa, és felkészítse a férfiakat és a nőket a tanárképzés főiskoláiban. 1921-ig az iskola minden szinten és minden területen - beleértve a művészetet és az egészséget is - oktatta a tanárokat, doktori fokozatokon alapuló egyetemi hallgatókat. Az oktatási terület kibővítésével az iskola kiterjesztette a hangsúlyt az új tudás és a tudományos fejlesztések beépítésére, és új programok alakultak ki.

Ma a NYU Steinhardt több mint 100 egyetemi és posztgraduális programot kínál 11 tudományos osztályán keresztül. A hallgatók felkészülnek az oktatás, a média, a zene és az előadóművészet, a táplálkozás, a test- és foglalkozási terápia, a pszichológia, a beszédpatológia és a képzőművészet pályafutására. A történelem folyamán Steinhardt élénk intézmény volt, amely reagált a társadalmi változásokra.

Helyszínek

New York

Address
82 Washington Square East
10003 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket