New Mexico State University College of Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A New Mexico State University Oktatási Főiskoláját 1956-ban alapították, William B. O'Donnell első dékánjaként.

A tanárok felkészítése az NMSU történetének része volt az 1800-as évek óta, az oktatás programozása az évek során különböző otthonokat foglalkoztatott. Az oktatási programokat először a Mezőgazdasági Iskolában helyezték el, és 1929-1930-ban külön oktatási osztály jött létre. 1938-ban a tanszék a Művészeti és Tudományos Iskolába került. Az Oktatási és Pszichológiai Tanszék 1956-ban nyert adminisztratív autonómiát, amikor az Oktatási és Pszichológiai Tanszéket Tanárképző Iskolává változtatták. A Tanárképző Főiskola kifejezést akkor használták, amikor 1957-ben megszerezték az egyetemi státuszt.

1968-ban a főiskola beköltözött jelenlegi otthonába, az O'Donnell Hallba, és 2008-ban a főiskola az O'Donnell-terem jelentős felújítását ünnepelte, amely korszerűsítette az épületet, és további helyiséget hozott létre a hallgatók és az oktatók számára.

A Főiskolának több mint 2300 hallgatója van, és vezető tanárok, tanácsadók, igazgatók és más oktatási vezetők Új-Mexikóban. A főiskolának körülbelül 75 rendszeres hivatali ideje van, és általában további 20-30 részmunkaidős és ideiglenes oktatót alkalmaz. Az alapképzési programnak körülbelül 1500 hallgatója van, a posztgraduális képzésnek pedig évente mintegy 750 hallgatója van. Az Oktatási Főiskola változatos hallgatói és oktatói létszámmal rendelkezik, az egyetemi hallgatók sokszínűsége meghaladja az 50 százalékot, az oktatók sokfélesége ebben az évben 55 százalék, 30 százalékos spanyol képviselet mellett.

A Főiskolának öt tanszéke van, amelyek magukban foglalják a tantervet és az oktatást, a tanácsadást és az oktatáspszichológiát, a kineziológiát és a táncot, a gyógypedagógiai és kommunikációs zavarokat, valamint az oktatási vezetést és az igazgatást. A főiskola programjai az alapképzéstől a doktori fokozatig terjednek, és a főiskola jellemzően a New Mexico State University doktoranduszainak legnagyobb termelője.

Az Oktatási Főiskola együttműködik a helyi körzetekkel és regionális konzorciumokkal partnerségek, támogatással finanszírozott kezdeményezések és ismeretterjesztő programok révén. Számos program támogatja a tanárok szakmai fejlődését a matematika és a természettudomány, az adminisztráció, a tanácsadás és a közösség egészsége terén. Számos matematikai és természettudományi kezdeményezésünk közvetlen hatással volt a hallgatók teljesítményére. A közelmúltban a kommunikációs rendellenességek programja az Edgar Garrett Beszéd- és Hallásklinikán keresztül nemrégiben elkezdett szolgáltatásokat nyújtani az autizmussal élő személyek számára

Az Oktatási Főiskola elkötelezett amellett, hogy oktatási lehetőségeket biztosítson azok számára, akik általában nem jutottak hozzá. A Főiskola emellett elkötelezett amellett, hogy kiváló oktatási lehetőségeket kínáljon a hagyományos hallgatók számára, és partnerséget folytasson az iskolákkal az új-mexikói gyermekek oktatásának fokozása érdekében.

Helyszínek

Las Cruces

Address
East University Avenue,1780
88003 Las Cruces, Új-Mexikó, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket