New Mexico State University College of Health and Social Services

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az NMSU 1970-ben hozta létre az első szociális jóléti fokozatot a Továbbképző Iroda révén, majd 1972-ben kétéves ápolói programot indított el, miután egy éven át tartó tanulmány széles körű támogatást talált az ápolói tantervnek az NMSU-nál.

1979-ben a New Mexico State University hivatalosan megalapította az Egészségügyi és Szociális Szolgáltatások Főiskoláját (CHSS), az egyetem központját, amely az egyetlen új akkreditált programot kínálja Új-Mexikó déli részén az ápolói, szociális munkás és közegészségügyi hallgatók számára. Lowery Davis volt a Főiskola első dékánja.

Az alapítás óta eltelt évtizedekben a CHSS folyamatosan növekszik a hallgatói beiratkozás terén, és ma már több mint 1000 egyetemi hallgató és 300 végzős hallgató van. A CHSS négy érettségi programja, három mesterképzési programja és egy Ph.D. révén Új-Mexikóban vezető egészségügyi szakemberek, szociális munkások és közegészségügyi szakemberek gyártója. program. A hallgatói létszám és az oktatók száma változatos, és a CHSS online posztgraduális programjaiban hallgatók vannak az egész országban.

A CHSS- Az ápolóiskola, a Szociális munka iskolája és a Közegészségügyi Tudományok Tanszék minden iskolája együttműködik a közösséggel és magas szintű kutatásokat végez.

Alapítása óta a CHSS elkötelezte magát amellett, hogy teljesítse küldetését, hogy új-mexikói sokszínű lakosság igényeit szolgálja oktatás, kutatás és szolgáltatás révén az egészség és a társadalmi jólét területén.

Helyszínek

Las Cruces

Address
International Mall,1335
88003 Las Cruces, Új-Mexikó, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket