New York Institute of Technology (NYIT)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

New York-i Technológiai Intézet - Mérnöki és Számítástudományi Főiskola

Fedezze fel a New York-i Technológiai Intézetet - egy dinamikus, magas rangú és akkreditált nonprofit egyetem, amely elkötelezett a vezetők következő generációjának oktatásában, valamint az innováció és a vállalkozói szellem ösztönzésében.

111909_Picture1.png

A New York-i Technológiai Intézetről:

A New York-i Technológiai Intézet több mint 50 szakterületen kínál egyetemi, posztgraduális és szakmai képzési programokat, beleértve a számítástechnikát, az adatokat és a kiberbiztonságot; biológia és orvosbiológiai tanulmányok; építészet és tervezés; mérnöki; egészségügyi szakmák és gyógyászat; IT és digitális technológiák; kezelése; kommunikáció és marketing; oktatás és tanácsadás; valamint az energia és a fenntarthatóság. Egy nonprofit, független, magán és nem-felsőfokú felsőoktatási intézmény, az egyetem világszerte több mint 9000 hallgatót fogad. Az egyetemnek egyeteme van New Yorkban és Long Islandben (New York), Jonesboróban (Arkansas) és Vancouverben (Brit Columbia), valamint a világ minden tájáról származó programokkal. Több mint 100 ezer alumni áll a résztvevők, döntéshozók és innovátorok hálózatából, akik készek megváltoztatni a világot, megoldani a 21. századi kihívásokat, és újra feltalálni a jövőt.

1955 óta a NYIT feladata:

 • Karrier-orientált szakmai oktatás biztosítása
 • Adjon minden képzett diáknak lehetőséget a lehetőségekhez
 • Támogassa a nagyobb világ számára előnyös kutatást és ösztöndíjat

Kik vagyunk:

A New York-i Technológiai Intézetben a sokszínűséget képviselt diákok mozaikja képviseli, amelyek mindegyike egyedülálló szellemi, kulturális és kreatív ajándékokat ad a gazdag, élénk egyetemi közösségnek. Az egyetem oktatói és diákjai különböző perspektívákat, értékeket, ötleteket, háttereket, stílusokat, megközelítéseket, tapasztalatokat és hiedelmeket képviselnek, amelyek ösztönző, ápoló és valóban kozmopolita XXI. Nézd meg a NYIT-t egy pillantásra itt.

111914_Picture1.png

Hol vagyunk:

 • Long Island, NY (Old Westbury)
 • New York, NY
 • Jonesboro, Ark.
 • Vancouver, Kanada

A Mérnöki és Számítástudományi Főiskoláról:

111915_Picture1.png

A New York-i Technológiai Intézet az Egyesült Államok Hírek által felsorolt akkreditált mérnöki programok közül a harmadik helyen áll

Az ötletek, amelyek lehetetlennek tűnnek, minden nap alakulnak ki a New York-i Technológiai Intézetben, ahol a diákok megtanulják megoldani a problémákat, hozzájárulnak a megoldásokhoz és a 21. századi kihívásokhoz, amelyek közvetlenül érintik a világot. A NYIT diákok jelentős befektetési megtérülést tapasztalnak az oktatásban: szakképzettséggel rendelkezők, a felső munkaadók, a diplomás programok és a kutatóintézetek által szerzett készségekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek. A PayScale College College fizetési jelentése a Mérnöki és Tudományegyetem Főiskolát a mérnöki iskolák 28% -a közé sorolja a fizetési lehetőségek alapján.

Akadémiai programok:

 • Elektromos és számítógépes technika, MS
 • Bio-gyártás, MS
 • Gépgyártás, MS
 • Számítástudomány, MS
 • Információ, hálózat és számítógépbiztonság, MS
 • Data Science, MS

Vállalkozói és Technológiai Innovációs Központ (ETIC)

A Vállalkozói és Technológiai Innovációs Központ (ETIC) a New York-i Technológiai Intézet központja a felfedezés előmozdításának, az új vállalkozások és termékek termesztésének, valamint a technológiai, mérnöki és alkalmazott tudományok új ötleteinek megvilágításában. Az ETIC arra törekszik, hogy az ipar, az egyetemi közösség és a szakmai szervezetek közötti partnerségeket szélesebb körűvé tegye az informatika és a kiberbiztonság, a biológiai tervezés és az orvostechnikai eszközök, valamint az energia és a zöld technológiák terén.

Az ETIC 8000 négyzetméteres korszerű laboratóriumokban és létesítményekben dolgozva a diákok partnerkapcsolatokkal és befektetői hálózatokkal dolgoznak, segítve őket a térség transzformatív vezetőinek.

Alkalmazott kutatás és ösztöndíj:

A New York-i Technológiai Intézet kutatási erőfeszítéseit a nemzeti ügynökségek soha nem látott finanszírozása és belső finanszírozási erőfeszítések révén kapják meg. Az egyetem szakértelme olyan területeken, mint a kiberbiztonság, a robotika, a beültethető / hordozható technológiák, az orvostudomány, az egészségügy, a fenntarthatóság és még sok más, a NYIT növekvő hírnevét az innovatív technológiai megoldások biztosításában a valós problémákra.

Akkreditáció: A New York-i Technológiai Intézet a Közép-Államok Felsőoktatási Bizottsága által akkreditált és a New York-i Állami Egyetem Regentsének igazgatótanácsa; egyedi programjaink és iskoláink, valamint globális egyetemeink is rangos akkreditációval rendelkeznek. Lásd az akkreditáló ügynökségek teljes listáját.

Helyszínek

New York

New York City (Manhattan)

Address
1855 Broadway
10023 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Old Westbury

Long Island (Old Westbury)

Address
Northern Boulevard
P.O. Box 8000

11568-8000 Old Westbury, New York, Amerikai Egyesült Államok

Vancouver

Vancouver

Address
701 West Georgia Street, 17th floor
Vancouver, BC
Canada

V7Y 1K8 Vancouver, Brit Kolumbia, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket