Hivatalos Leírás

Az első naptól kezdve, a történelem New York Egyetem Stern (New York University, Leonard N. Stern School of Business) tükrözött, hogy a város, amelyhez oly szorosan kötődik. NYU üzleti iskola-ben alakult több mint 100 évvel ezelőtt, hogy az üzleti képzés a fiai és leányai bevándorlók. Ma, a Leonard N. Stern School of Business élen jár az üzleti oktatás Amerikában és a világon. New York Egyetem Stern értékek NYU Stern, már alakú olyan környezetet, amely táplálja előrelátó vezetők. Elkészítettük a leggazdagabb környezetben a tanulás tevékenységét az ország iránti elkötelezettségünk 4 értékeket.

  • Academic Excellence Hisszük, hogy a kiválóság nem jön tudva a helyes válaszokat, hanem a megfelelő kérdéseket. Az egyik legnagyobb és legjobb karok a világon, a diákok fejlesztése nem csak a mélyebb sor készség, hanem egy tágabb perspektívát a szerepe a vállalkozás a világon.
  • IQ + EQ Nagyra értékeljük mind az IQ és EQ és alakítani a közösséget, olyan emberekkel, akik mind a szellemi és interperszonális erősségeit.
  • Együttműködő közösség Hiszünk az érték egyedülállóan együttműködő közösség, és rengeteg vezetési lehetőségeket, a csapat szerepek, klubok és korosztályok, hogy kultúráját az együttműködő tanulás és csinál.
  • Az Energia egy globális Hub Hiszünk integrálása az energia a New York-i a mi egyetemi kultúra. Kihasználva a közelsége üzleti és kulturális gazdagságát NYC kreatív és innovatív módon.
Program oktatási nyelve:
  • Angol
Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: