New York University, Leonard N. Stern School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az első naptól kezdve, a történelem New York Egyetem Stern (New York University, Leonard N. Stern School of Business) tükrözött, hogy a város, amelyhez oly szorosan kötődik. NYU üzleti iskola-ben alakult több mint 100 évvel ezelőtt, hogy az üzleti képzés a fiai és leányai bevándorlók. Ma, a Leonard N. Stern School of Business élen jár az üzleti oktatás Amerikában és a világon. New York Egyetem Stern értékek NYU Stern, már alakú olyan környezetet, amely táplálja előrelátó vezetők. Elkészítettük a leggazdagabb környezetben a tanulás tevékenységét az ország iránti elkötelezettségünk 4 értékeket.

  • Academic Excellence Hisszük, hogy a kiválóság nem jön tudva a helyes válaszokat, hanem a megfelelő kérdéseket. Az egyik legnagyobb és legjobb karok a világon, a diákok fejlesztése nem csak a mélyebb sor készség, hanem egy tágabb perspektívát a szerepe a vállalkozás a világon.
  • IQ + EQ Nagyra értékeljük mind az IQ és EQ és alakítani a közösséget, olyan emberekkel, akik mind a szellemi és interperszonális erősségeit.
  • Együttműködő közösség Hiszünk az érték egyedülállóan együttműködő közösség, és rengeteg vezetési lehetőségeket, a csapat szerepek, klubok és korosztályok, hogy kultúráját az együttműködő tanulás és csinál.
  • Az Energia egy globális Hub Hiszünk integrálása az energia a New York-i a mi egyetemi kultúra. Kihasználva a közelsége üzleti és kulturális gazdagságát NYC kreatív és innovatív módon.

Helyszínek

New York

Address
NYU Stern
Henry Kaufman Management Center
44 West Fourth Street

10012 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: