Northwood University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A misszió Northwood Egyetem hogy fejlessze a jövő vezetőit a globális, a szabad vállalkozásra társadalomban.

Alapvető értékek nyilatkozat

Hiszünk abban, hogy:

előnyeit a vállalkozói, a szabad vállalkozásra társadalomban. az egyéni szabadság és az egyéni felelősség. működőképes egy alapítvány az etika és tisztesség. előmozdítása és kihasználva a globális, sokszínű és multikulturális jellegét vállalkozás.

Core kijelentés,

A fő célja, hogy fejlessze a vezetők, menedzserek, vállalkozók és a karakter és készségek vezetni a személyes, szervezeti és társadalmi siker.

Eredmények és attribútumok

Etikai Kódex

A közösség a diákok, oktatók és a személyzet a Northwood Egyetem megerősíti ezt az etikai kódex, mint a viselkedést, hogy előre a közös értékeink.

Szabadság: Mi fogja gyakorolni a személyes szabadságot, míg mások biztosítás mentesüljön az önkényes beavatkozással miatt állapot vagy körülmény, biztosítva, hogy a szabadság lesz korlátozva csak a mi felelősségünk annak következményeit.

Tisztelet: Kezeljük az összes többi figyelembe véve, hogy a körülmények, és az átgondolt véve annak értékét, mint emberi lények.

Empátia: Törekszünk arra, hogy megértsük azokat az érzéseket, gondolatokat, fogalmakat mások érdekében, hogy az együttérzés és a tisztességes tetteink vezethet.

Spiritualitás: Arra törekszünk, a szellemi fejlődés szükséges a boldogság és a növekedés ösztönzésére és olyan környezetet, amely támogatja ezt a növekedést az összes.

Őszinteség: Mi lesz magáévá igazmondás, tisztesség, a feddhetetlenség és a kereslet hiánya a csalás vagy megtévesztés magunkat és másokat, akikkel jár.

Eredmény: Mi lesz gyakoroljuk készségek, hogy magas teljesítmény és üdvözlik a magas kitüntetést mások.

Integritás: Minden cselekedetünk, mi lenne egy viselkedési általunk vallott értékeket tükröző, ne zavarja a körülmény, személyes haszonszerzés, a közvélemény nyomására vagy magán kísértésnek.

Felelősség: Mi elszámoltatható lesz az ellátás és mások jólétével, és felelős a szándékolt és szándékolatlan tetteink következményeit.

Egy egyetemi oktatás több mint a kurzusok, és a tapasztalatok bocsátani. Ez az architektúra ilyen elem célja, hogy megteremtse meghatározott eredményeket. Mivel a tanulási közösség, összpontosítjuk erőfeszítéseinket a megvalósítása a következő eredmények és attribútumokat.

A diplomások:

1.. Értsék meg a hagyomány, a szabadság.

2.. Van egy széles körű gyakorlati megértése általuk választott területen.

3.. Ismerik a elgondolásokkal vállalati vezetők.

4.. Hatékonyan kommunikálni szóban és írásban.

5.. Értsd bonyolult globális kérdések.

6.. Van egy állandó attrakció az új ötletek.

7.. Tudja magyarázni saját értékeikkel.

8.. Értse az esztétikai, kreatív és spirituális elemei az élet.

9.. Hatékonyak önálló értékelők.

10-ig. Biztos akció orientált.

11.. Képzett feltárására és a problémák megoldásához.

12.. Keressétek az élethosszig tartó tanulás.

A Northwood Idea

Mi tekintettel a Northwood Egyetem oktatási, mint egy befektetés a jövőbe. Minden olyan személy, aki szenteli ideje, hogy egy Northwood oktatási feladja a lehetőséget, hogy fordítson az időben, hogy az összes többi üldözés ő lehet folytatni ez idő alatt.

Az érték a Idea

Hisszük, hogy a versenyképes, hatékony erőfeszítéseket le tudja győzni az akadályokat, megoldani a problémákat, és elérni a kitűzött célokat; hogy az emberi lények tehet különbséget a világon, ahol élnek; hogy a politikai és gazdasági szabadság kiemelkedő fontosságú a felszabadító kreativitást és a termelékenységet; ez az áldozat - megtakarítás - szükséges előfeltétele a haladást; hogy az esélyegyenlőség a járulékot és az egyenlőtlenség a jutalom, a fentebbi szempontok nemcsak megfelelő, de a szükséges feltételeket; a rendszer nem kényszerül összhangban egyes fejlesztési tervet; hogy ez a különbség köztünk, hogy bennünket érdekes és hasznos egymáshoz; a szabadságot, hogy nem. Mi szabadon kell viselnie a pozitív és negatív tetteink következményeit; hogy egy versenyképes rendszer, mindenkinek, aki részt az ebből származó előnyöket; mi elkötelezzük magunkat, hogy megszüntessék a mesterséges akadályok esélyegyenlőség minden ember számára. Faji, vallási és szexuális korlátok átok ránk; hogy megértése és a művészetek és a humán elsődleges forrása az emberi gazdagodás az életében, produktív ember; hogy az oktatás nem valami, hogy egy személy tehet a másikra. Inkább valami két ember együtt csinálni. Ez azt jelenti, hogy egy oktatási intézmény, elsősorban a segítő ismeretek.

Mi gyakorlat egészséges szkepticizmussal nagy és erős kormány, mert úgy gondoljuk, a történelem nyilvánvalóvá tette, hogy az ilyen szerkezetek gyorsan mozognak attól, hogy az emberek felé, hogy a nép felett, és a szabadság elveszett a mérleg. A intolerancia monolit hatalmi összhangban van az egész üzlet, a munkaerő és a kormányzati spektrumot. Azt gyanítjuk, továbbá, hogy a társadalom nem tudjuk szerezni a létesítmény jogi monopóliumok kivéve a nagyon kevés és korlátozott körülmények között.

Ez a Northwood ötlet.

történelem

Március 23-án, 1959-ben, két fiatal férfi egy ötlet, egy cél, és pragmatikus filozófia magában foglalja azt is, elszakadtak pályafutásukat a hagyományos főiskolai struktúra létrehozása egy új koncepció az oktatás.

A látnoki ötlet valósággá vált, amikor Dr. Arthur E. Turner és Dr. R. Gary Stauffer beiratkozott 100 tanuló Northwood Intézet, egy 19. századi kúria, Alma, Michigan, mint egy iskola épülete, egy kis pénzt kölcsönzött a működési költségek, és a nagy mennyiségű meghatározása.

Northwood jött létre, mint a világ megváltozott. Az oroszok indított Szputnyik és Amerikában hamarosan követni. Stauffer és Turner nézte a versenyt, hogy helyet. Úgy képzelte új típusú, egyetemi egyik, ahol a tanítás a menedzsment vezetett az út. Míg a határok a tér is felfedik rejtelmeit, Stauffer és Turner megértette törekvéseit - műszaki, gyártása, forgalmazása, kiskereskedelem, minden típusú üzleti - szükséges state-of-the-art, az etika-vezérelt irányítás.

Idő igazolta a sikert, amit a két fiatal oktatók, a "The Northwood Idea" - amely magában foglalja a tanulságokat az amerikai szabad vállalkozásra társadalomban a főiskola osztályteremben.

Dr. David E. Fry átvette az irányítást 1982-ben, majd Dr. Keith A. Pretty 2006, minden folytatódik azonos eszményeket Stauffer és Turner, soha nem ingadozó ettől az alapvető értékek, az egyetem nőtt és érett. Tanterve bővült; Northwood ment attól, hogy egy intézet egy akkreditált egyetem, a DeVos Graduate School of Management jött létre, majd bővült; A felnőtt Szak és annak programja központok bővült több mint 20 helyszínen, nyolc államban; nemzetközi program központok alakultak Malajziában, Népköztársaság Kína, Srí Lanka, és Svájc; és jelentős építési mint a campus Diákélet Centers hozzáadott érték a Northwood hallgatók tapasztalatokat. Új törekvések, mint például utángyártott Tanulmányok, szórakoztató és sport menedzsment és a divat merchandising együtt campus partnerség Montreux, Svájc, bizonyítani egy dúsított élmény minden diákjaink.

A világosan megfogalmazott küldetése, hogy dolgozzon a jövő vezetőit a globális, a szabad vállalkozásra társadalom, Northwood Egyetem bővíti jelenlétét a nemzeti és nemzetközi helyszíneken. Professzorok folytat gazdasági és a politikai párbeszéd; hallgatók egyre inkább bajnokok regionális és országos tanulmányi versenyeken. Minden egyetemen és minden üzletágban, Northwood Egyetem meghúz, és aktívan törekszik a dinamikus programozás és a megnövekedett befolyása.

Northwood University oktatja vezetők és vállalkozók - magasan képzett és etikai vezetők. A több mint 35.000 öregdiák és az élénk jövő előtt, a Northwood Idea él és virul.

Helyszínek

Belországi

Address
4000 Whiting Dr

48640 Belországi, Michigan, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket