Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az NSU Számítástechnikai és Mérnöki Főiskola támogatja a rések szakterületeit és csillagszerű nemzeti hírnevét élvezi

Üdvözöljük a Nova Southeastern Egyetem Számítástechnikai és Mérnöki Főiskolán (CCE). Az ipari forradalom óta a mérnökök és a tudósok élen járnak az innováció és a változás világában. Ma egy dinamikus, kihívásokkal teli világgal nézünk szembe, amely sürgős megoldásokra szólít fel az emberi igények és a természeti aggodalmak egyensúlyának megteremtése érdekében. A mérnöki és számítási jártassággal rendelkező problémamegoldó vezetők iránti kereslet soha nem volt nagyobb. Az oktatási innováció egyik fő ereje, a Számítástechnika és Mérnöki Főiskola kiemelkedő oktatási programokat kínál, hogy felkészítse a hallgatókat az informatika vezetői szerepére. A főiskola erősségei között szerepel egy kiváló kar, élvonalbeli tanterv, valamint rugalmas online és campus alapú formátumok a főiskolai, mesterképzési és doktori programjai számára.

A CCE-n a mai mérnökeket és számítástechnikai szakembereket oktatjuk arra, hogy innovatív tantervek és kutatási tevékenységek révén a holnap problémamegoldó vezetői legyenek. Kiemelkedő oktatóink egyedülálló, interaktív tanulási környezetben vesznek részt a hallgatók, amelyek megkönnyítik az akadémiai kiválóságot és felkészítik hallgatóinkat jövőbeli karrierjükre, miközben BS, MS vagy Ph.D. fokozat. Az összes program lehetővé teszi a dolgozó szakemberek számára, hogy az MS, vagy Ph.D. anélkül, hogy megszakítanák karrierjukat. Az új tehetségek forrásait kereső cégek a hallgatóink iránti elkötelezettségünk és a minőségi programok iránti elkötelezettségünk miatt a főiskolánkat keresik.

126129_pexels-photo-1438072.jpeg

A mi történelmünk

1964-ben a Nova Fejlett Technológiai Egyetemet diplomáztak fizikai és társadalomtudományi diplomát végző intézményként. A Nova Southeastern University a szárazföldön található, amely korábban Foreman Field volt, a haditengerészet repülõinek kiképzési területe a második világháború alatt, Davie-ban, Florida. 1961-ben John F. Kennedy elnök kijelölte a mai 300 hektáros campusot, amely csak oktatási célokat szolgál.

1975-től az egyetemi doktori program létrehozásával, Dr. Edward Simco irányítása alatt, az iskola úttörője volt a kutatás és az oktatás számítástechnikájában. Az első általános célú számítógéppel, a VAX 11/780-val az iskola 1983-ban kezdte meg online programok nyújtását, és 1985-ben létrehozta az első elektronikus tantermet.

1981-ben Drs. John Scigliano és Abraham Fischler arra gondolkodott, hogy informatikai doktori fokozatot kell létrehozni az információs könyvtári tudomány szakemberei számára, akik a távközlést használják a legfontosabb közvetítő eszközként.

A Számítógépes Tanulási Központot (CBL) 1983-ban hozták létre, hogy új szállítási mechanizmust építsen ki a számítógépes kommunikáció megtanulására az "online" tanuláshoz. Megkezdődik az információtudomány doktora (DAIS).

Az iskola 1985-ben hozza létre az első elektronikus tantermet (ECR) a számítógépes oktatás Master of Science-jével online programmal. Ez a program nyolc közös alapkurzust és hét tanulmányi specializációt tartalmazott, ideértve a képzést és tanulást (MSTL), az információforrás-kezelést (MIRM) és az információs rendszereket (MIS).

1989-ben a Számítógépes Tanulási Központ (CBL) és a Számítástechnikai Központ (CCS) egyesül, és így a Számítástechnikai és Informatikai Központ (CCIS) lett. Az új iskola támogatja a számítástechnika, a számítógépes információs rendszerek, az információs rendszerek, az információtudomány és a számítástechnika szakterületeit az oktatás területén. Dr. Edward Lieblein, az iskola dékánja 1993 - 2009 között.

Gyors tények

  1. A Számítástechnikai és Műszaki Főiskola felkészíti a vezetőket a 21. század kihívásaira.
  2. A dolgozó szakemberek értékelik a rugalmas formátumokat a fokozat megszerzéséhez karrier megszakítás nélkül.
  3. Az NSU az Országos Információs Biztosítási Akadémiai Kiválósági Központként szolgál
  4. 1975 óta az NSU a számítógépes kutatás és oktatás regionális úttörője.
  5. Kiváló kari kutatás és számos rendszer és új technológiák tanítása.
  6. A frissített tantervek valóban aktuálisvá teszik az egyetemi és egyetemi programokat.
  7. A Főiskola online volt 1983-ban, és 1985-ben létrehozta az első elektronikus tantermet.
  8. A doktori programjainkban a koncentráció olyan sürgős igényekre terjed ki, mint például a kiberbiztonság, a szoftverfejlesztés és az adattudomány.
  9. Az öregdiákok Fortune 500 szervezeteknél, különféle szövetségi és kormányzati ügynökségeknél, valamint egyetemeken dolgoznak szerte a világon.

Alumni

Több mint 4500 hallgató végzett a Számítástechnika és Mérnöki Főiskolán. Az öregdiákok a Számítástechnikai és Műszaki Főiskola közösségének különös részét képezik, és mindannyian büszkék vagyunk; diplomáink sikereket értek el az iparban, a felsőoktatásban és a kormányzatban.

Pályakezdőink olyan nagy szervezetekben dolgoznak, mint például a Boeing, az IBM, az Apple, a Microsoft, a Google és az Egyesült Államok különféle kormányzati ügynökségei, valamint a világ főiskoláin és egyetemein kari és adminisztratív pozíciókban.

Az NSU Alumni Egyesület és a Számítástechnikai és Műszaki Főiskola egész évben számos öregdiák-rendezvényt kínál Dél-Floridában és az ország egész területén. Csatlakozzon a volt osztálytársakhoz, hogy újracsatlakozzon, hálózatba lépjen, társasági életbe lépjen, tanuljon és szórakozzon. Javasoljuk, hogy gyakran ellenőrizze postafiókját, e-mailjét és az Alumni Egyesület webhelyét, hogy megismerje a közelgő eseményeket.

Helyszínek

Fort Lauderdale

Address
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket