Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az egyik legelső floridai üzleti iskola, az NSU H. Wayne Huizenga Üzleti és Vállalkozási Főiskola online és helyi, nemzetközileg elismert alapképzési és mesterképzési programokkal érkezik a hallgatókhoz.

Ismerkedjen meg a nemzet azon kevés iskolájával, amelyek vállalkozásukkal foglalkoznak a nevében, és ahol:

 • A valós oktatók naprakész tantervet nyújtanak, amely elősegíti az innovatív gondolkodás szellemét a munkahelyen.
 • Több mint 3000 hallgató folytat különféle alapképzési és mesterképzéseket.
 • Választhatja, hogy online vagy teljes munkaidős vagy részidős tanulmányokat végezzen.
 • Dinamikus fő campus Fort Lauderdale-Davie-ban, Florida.

startup, meeting, brainstorming

Látomás

A H. Wayne Huizenga Üzleti és Vállalkozási Főiskola világszerte nyújt akadémiai, szakmai és gyakorlati oktatást üzleti, egyetemi, kormányzati és nonprofit szervezetek egyének számára. A Huizenga Üzleti és Vállalkozási Főiskola vállalati kapcsolatainak és a modern technológiának köszönhetően a minőség elismert minősége kiváló valós tanulási tapasztalatokat kínál a hallgatók számára.

Küldetés

A H. Wayne Huizenga Üzleti és Vállalkozási Főiskola küldetése a jövőbeli üzleti vezetők és vállalkozók oktatása azzal, hogy olyan előnyt kínál nekik, amely előkészíti őket, hogy a délkeleti Florida délkeleti egyedülálló nemzetközi és szolgáltató gazdaságát szolgálják ki legjobban.

writing, pen, man

Filozófia

Hiszünk ebben a gyors tempójú, gyorsan változó világban, az üzleti élet, az akadémia, a kormány és a nonprofit szervezetek magánszemélyei kényelmesebb, hozzáférhető, kiemelkedő értékű oktatási lehetőségeket igényelnek. Csak a tudományos és szakmai képesítéssel rendelkező karok felhasználásával, a hallgatókkal való személyes kapcsolat biztosításával és a technológia hatékony felhasználásával tudjuk felkészíteni a hallgatókat a sikerre.

Csak akkor valósíthatjuk meg látásunkat, ha a Huizenga Üzleti Főiskola minden oktatója és munkatársa - más érdekelt feleink támogatásával - elkötelezett az innovációval a kurzusok, a tantervek, a kézbesítési módszerek és a hallgatók számára nyújtott szolgáltatások iránt, a hallgatói igényeknek megfelelően. A Huizenga Főiskola sikere attól függ, hogy oktatóink, munkatársaink és hallgatóink képesek-e az újonnan megszerzett ismereteket értékteremtésre alkalmazni saját üzleti, tudományos, kormányzati és nonprofit szervezetekben, valamint az egész társadalomban. .

alapelvek

 • Minden akadémiai ügyünket tisztességesen végezze el.
 • Legyen elkötelezett a Huizenga Üzleti és Vállalkozási Főiskola jövőképe, küldetése, filozófiája és alapelvei iránt.
 • Bánjon méltósággal, tisztelettel és érzékenységgel egymással, hogy olyan gondoskodó környezetet hozzon létre, amely lehetővé teszi a tanárok, az alkalmazottak és a hallgatók számára a legnagyobb potenciál kiaknázását.
 • Figyeljen a választópolgárok igényeire, és felkészítse őket arra, hogy felkészítsük a hallgatóinkat arra, hogy a társadalom "alakítói" legyenek, és ne pusztán "reaktorok".
 • Állítson fel magas elvárásokat önmagunkra, és demonstrálja a kezdeményezést, az ítélőképességet, a rugalmasságot és a csapatmunkát, hogy teljesítsük küldetésünket és jövőképeinket.
 • Erõteljes vágyatok vannak arra, hogy elõsegítsék a szervezetek mûködésének ismereteit és alkalmazzák ezeket az ismereteket úgy, hogy a kreatív megoldások kidolgozása az élet fõ célpontja legyen.
 • Rendelkezzen vízióval, kreativitással, nyitottsággal és hajlandósággal a status quo megtámadására, a tanulás és a változás megteremtésére, és tekintse meg szerepünket a Huizenga Üzleti és Vállalkozási Főiskolán és az egyetemen egy dinamikus folyamat részeként, nem pedig statikus sorrendben, rögzített kapcsolatok a kapcsolódó feladatokkal.
 • Folyamatosan próbáljuk megérteni, milyen hozzájárulást tudunk nyújtani a szervezet jövőképéhez és küldetéséhez, és törekedjünk arra, hogy hozzájáruljunk egyértelmű, komparatív előnyeinkhez.
 • Hisz abban, hogy az egész életen át tartó tanulás és annak alkalmazása jelentősen javítja a társadalmat.
 • Légy kulturálisan érett, és igazolja erőteljesen a sokszínűség és az élethez és a tanuláshoz fűződő gazdagságot.

Helyszínek

Fort Lauderdale

Address
3301 College Avenue
33314-7796 Fort Lauderdale, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket