Oklahoma State University College of Human Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hét akadémiai egységünk változatos képzési lehetőségeket kínál mind alap-, mind posztgraduális hallgatók számára. Válasszon több mint 100 fokozat közül, amelyek támogatják a személyes és szakmai fejlődést. A programok közötti interdiszciplináris és együttműködésen alapuló megközelítés révén felkészítjük a diplomákat a valós sikerekre.

Újonnan alakult főiskolánk a volt Oktatási, Egészségügyi és Repülési Főiskola és a Bölcsészettudományi Főiskola programjait gyűjti össze. Az emberek állnak mindennek a középpontjában, hogy javítsuk és javítsuk az életünket.

Az Oktatási és Humán Tudományok Főiskolája egy csoport a szolgáltató gondolkodású oktatók, alkalmazottak, hallgatók és partnerek körében, akik innovatív kutatással, oktatással és elkötelezettséggel javítják az életüket.

A sokféleség és a befogadás iránti elkötelezettséggel elősegítjük a földadomány-küldetést azáltal, hogy szociálisan felelős, egész életen át tartó tanulókat és tudósokat fejlesztünk ki, akik másokat szolgálnak az egyének, családok és közösségek oktatásának, egészségének és jólétének javítása érdekében.

Kiválóságra törekszünk a következő generációs vezetők felkészítésében az oktatás, az egészségügy, a repülés, az emberi fejlődés és egyebek terén. 172 oktatónk és közel 200 teljes munkaidőben dolgozó munkatársunk elkötelezettséget vállal a különféle emberek jóléte és fejlődése iránt az egész életen át.

Helyszínek

Állóvíz

Address
122 N Monroe St, Stillwater, OK 74075, United States
74075 Állóvíz, Oklahoma, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: