Old Dominion University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bevezetés

Izgalmas tanulási lehetőségeket, valamint a világszínvonalú, díjnyertes oktatók tudását és tapasztalatait kínáló Old Dominion University online programok ideálisak a mai hallgatók igényeinek kielégítéséhez.

Minőségi oktatás

Old Dominion University , a tengerparti Norfolk városában található, Virginia vállalkozói szemléletű doktori kutatási egyeteme, több mint 24 000 hallgatóval, szigorú tudósokkal, energikus lakóközösséggel és olyan kezdeményezésekkel, amelyek évente 2,6 milliárd dollárt járulnak hozzá Virginia gazdaságához. A közel száz évvel ezelőtt kezdődött emeletes gyökerekkel az ODU ma már azon kevés közönség egyeteme, amely Carnegie Alapítvány „Doktori egyetemek: Felső kutatási tevékenység” megkülönböztetéssel rendelkezik. Professzoraink tudást hoznak létre, és megosztják azt. A programok minőségére tanúsítva, a Old Dominion University t a Déli Főiskolák és Iskolák Szövetsége Bizottsága akkreditálta érettségi, mesterképzési, oktatási szakemberi és doktori fokozat odaítélésére. Ezen felül számos egyetemi tanulmányi programot külön-külön akkreditáltak a Felsőoktatási Akkreditáció Tanácsa által elismert szakosodott ügynökségek.

Kényelmes kurzusok Szinkron és aszinkron online tanfolyamokat kínálva az ODU lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy folytassák tanulmányaikat, és továbbra is megfeleljenek a család és a munka igényeinek. További információ az online tanulási környezetről itt .

Támogatási szolgáltatások A Old Dominion University ugyanolyan tudományos támogatást és forrásokat nyújt az online hallgatók számára, mint az egyetemi hallgatók. Fedezze fel az online tudományos források itt . A technikai támogatás egész évben és egész éjjel rendelkezésre áll, az év minden napján.

Helyszínek

Norfolk

Address
Old Dominion University,
Office of Distance Learning,
Gornto Hall #401

VA 23529 Norfolk, Virginia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: