Hivatalos Leírás

Bevezetés

Nyújtó izgalmas tanulási lehetőségek és a tudás és tapasztalat, világszínvonalú, díjnyertes kar, Old Dominion University online programok ideális igényeinek kielégítésére a mai diákok.

Minőségi oktatás

Old Dominion hírnevét a minőségi oktatás kiterjed vissza 1930, amikor megnyitotta kapuit Norfolk, VA, a szétválás a College of William and Mary. Ma ODU egyike azon kevés nyilvános egyetemek Carnegie Alapítvány "doktori Egyetemek: magasabb kutatási tevékenység" megkülönböztetést. A professzorok a tudást létrehozó, valamint ossza meg. Tanúsítja annak minőségét programok, Old Dominion University akkreditált, de a Bizottság kollégiumok a déli Szövetsége főiskolák és iskolák odaítéléséről érettségi, mester, oktatási szakember, és a doktori fokozatot. Ezen felül számos tanulmányi programok Egyetem egyedileg akkreditált szakosodott ügynökségek által elismert Tanács Felsőoktatási Akkreditációs.

Kényelmes tanfolyamok Nyújtó szinkron és aszinkron online kurzusok, ODU lehetővé teszi a hallgatók, hogy továbbra is az oktatás és továbbra is megfelelnek az igényeknek a család és a munka. Tudjon meg többet az online tanulási környezet itt.

Support Services Old Dominion University ugyanazt tudományos támogatást és erőforrásokat az online hallgatók számára on-campus a diákok. Fedezze fel az online tudományos források itt. Technikai támogatás áll rendelkezésre egész nap és egész éjjel, minden nap az évben.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Location address
Old Dominion University,
Office of Distance Learning,
Gornto Hall #401

Norfolk, Virginia, VA 23529 US
Social Media